![]() |
EN BABA KUZUSU YAKUP :lol: :lol: :lol:
|
en artist victory
|
EN VAHSİ YAKUP'UN KANGALI :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]EN SEVDİĞİM KİŞİ NEMESİS(SEVGİLİM)[/b][/i][/color]
|
EN MUTLU CİFT VİCTORY-NEMESİS :lol: :lol: :lol:
DARISI BASIMA :lol: :lol: :lol: |
[color=darkred][i][b]aminnnnnn ama senin işin zor gunay gece burda...
en uzun saçlı gunay[/b][/i][/color] :lol: |
[quote=gunay]walla topicin konusunu unuttum :oops: :oops:
haaa enler... en kacamak güresen ayhan abi :lol: :lol: :lol:[/quote] [size=2] [color=red]kim kacak güresiyor ya kabul etmiyorum itiraz ediyorum heheheheh ha ennn lere gelek simdi En iyi duvara carpilan RüstüElmas en zayif iskeletor en saf ve garip gene iskeletor[/color][/size] |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]aminnnnnn ama senin işin zor gunay gece burda...
en uzun saçlı gunay[/b][/i][/color] :lol:[/quote] :cry: KADER İSTE GARDAS... YAW BARİ ERKEKLERDEN BEN OLAYIM BAYANLARDAN UZUN VARSA CIKSIN :lol: :lol: :lol: AHA BİRDE SACI UZUN AKLI ..... DEMEYİN :lol: :lol: :lol: |
[color=darkred][i][b]en sinirli ayhan abi birazdan gunayı öldürcek[/b][/i][/color] :lol:
|
[quote=AyhanBayrak][quote=gunay]walla topicin konusunu unuttum :oops: :oops:
haaa enler... en kacamak güresen ayhan abi :lol: :lol: :lol:[/quote] [size=2] [color=red]kim kacak güresiyor ya kabul etmiyorum itiraz ediyorum heheheheh ha ennn lere gelek simdi :arrow: En iyi duvara carpilan RüstüElmas :lol: :lol: :arrow: en zayif iskeletor :lol: :arrow: en saf ve garip gene iskeletor[/color][/size][/quote] muhahahahahhahahahahhahahahahhahahahah muahahahahahhhahahahahahhahahahhahahahah [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:25. |