![]() |
MACI BENDE İZLEDİM ANTEPİ TEK ŞUTU VAR....FENER 20 TANE GOL POSİZYONUNA GİRDİ GOLDE SON DK KADA GELDİ GOLDEN ONCEDE BÜYÜK KARAMBOL VARDI....GERÇEKLERİ GÖRMEK LAZIM..
|
rezillik
saygısızlık çifte standart terbiyesizlik daha ne diyeyim bir takımın hakkı bu kadar kolay mı yenir bu nasıl hakemlik kahrolsun 3 büyük emparyalizmi konyada elle atılan gol ve burda 90+3 de komedi bir penaltı olmaz olamaz korkarım aynı çifte standart bizim başımıza gelmesin o zaman fener nasıl çıkar 4 eylülden hakem nasıl çıkar 4 eylülden düşünün
|
Olmayan penaltının golüyle yendiler inşallah haftaya bizim maça böyle bi hakem gelmez!
|
[I][COLOR="DarkRed"][FONT="Century Gothic"][B]BİZ SİVASSPOR OLARAK BÜYÜK BİR TAKIMSAK YENİLDİĞİMİZ(İNŞALLAH OLMAYACAK) BİR MAÇTAN SONRA HİÇBİR MAZERETİN ARKASINA SIĞINMAMALIYIZ... HATAYI KENDİMİZDE ARAMALIYIZ. NE SUÇU HAKEME NEDE BAŞKA SEBEPLERE ATMAMALIYIZ. HAKSIZLIK YAPILIYORSA BUNA KARŞI SAHADA MÜCADELE VERİP CEVABINI VERMEMİZ GEREKİR... İKİ HAFTA ÖNCEYDİ SANIRIM GALATASARAYIN BERABERE KALDIĞI MAÇTA ORHAN AK TI SANIRIM (HATAM VARSA KUSURA BAKMAYIN) KAYBETTİKLERİ MAÇTAN SONRA NEREDEYSE AĞLAMAKLI BİR İFADEYLE HAKEMLER BİZİ NİYE GÖZETMİYO BİZDE BUNU İSTİYORUZ(ANELKANIN KALECİYE FAUL YAPARAK ATTIĞI GOLDEN SONRA) GİBİ BİR İFADE KULLANDI. YA ALLAH AŞKINA SEN ADAM GİBİ OYNAMA ONDAN SONRA HAKEMDEN MEDET UM... LÜTFEN BİRAZ OBJEKTİF OLALIM VE OYNANAN OYUNA BAKALIM BAZI SAPLANTILARDAN DOLAYI YANLIŞ FİKİRLERE KAPIILMAYALIM VE ADİL OLALIM....[/B][/FONT][/COLOR][/I]
|
Yazik oldu, Biz bu maci alsaydik onlar berabere oynasaydi puan farki azalacakti ama hakkini vermek lazim.
Fenerbahçe inanilmaz sekilde bu maçi haketti;). Antep'in 1 sutu var kaleye.. |
Cok görmemek lazim nasilsa fenerbahce
Adamlar yari Futbol yari Voleybol oynayarak birde bunu unutmamak lazim 12. Futbolcusuylan maci kazaniyor, olmaz böyle birsey. Maca bakmadim ama radyodan dinledim, ve sipiker bulundugu yerden pozisyonu görmedigini söyledi fakat hakem pozisyona cok yakinmis. Simdi soruyorum eger bu penalti gercekten penalti degilse bu hakem elestirilerden korkmuyormu.
Benimki de soru olsun hangi Fenerbahce macini yöneten hakem korkmus ki bu korksun. |
BİZ İZLEDİK MERAK ETMEYİN FARKA GİDECEK MAC 1 0 BİTTİ..BİZ HELE BU RİZEYİ YENELİMDE Bİ DAKİ HAFTANIN YORUMUNU YAPARIZ
|
ADAMLAR HE YOLUN BAŞINI TUTMUŞLAR BÖYLE OLUNCA FEDERASYONDA BUNLARA ÇALIŞIYO HAKEMLERDE BUNLARA ÇALIŞIYO OLAN ANADOLU KULÜPLERİNE OLUYO
|
valla adamlar bala şansa gidiyorlar, kör topal anlayacağınız....zaten bir yerde tıkanacaklar..o da haftaya Allah izin verirse....bu fenerden takımmı olur ya!İki üç tane adamları var sırtlayan...onları çıkarsan olay biter zaten...
|
bakalım sivastata bu kadar şanslı olabileceklermi bizim defansımız bjk defansına benzemez:)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:50. |