SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sporda şiddetin sorumlusu:taraftar siteleriymiş.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=575)

serhankaburcuk 14.08.2005 15:17

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]BUNU KİM DEMİŞSE AVUCUNU YALASIN GALİBA SİVASSPOR.COM DAN HABERLERİ YOK SİTEMİZE GİRSİNLER VE KARDESLİK NASIL OLUR BİR GÖRSÜNLER GERCEK GARDASLARIN TEK ADRESİ [url]www.sivasspor.com[/url] HERKESİ BEKLİYORUZ...[/QUOTE]

[b]Sporda centilmenliğin adresi....[url]www.sivasspor.com[/url][/b]

ErdalGüler 15.09.2005 17:33

HELAL SANA...

[QUOTE=RüStüElmaS]BU YUKARIDA YAZILANLAR BASKA SITELERDE MAALESEF VAR.
AMA BURADA HERKESIN GÖRDÜGÜ GIBI, BIZIM SITEDE SIDDETI KÖRÜKLEYEN VE KÜFÜR, HAKARET ICERIKLI YAZILAR KESINLIKLE YOKTUR.
BU KONUDA SIVASSPOR TARAFTARLARI VE SITE YÖNETIMI OLARAK BÜYÜK BIR HASSASIYET GÖSTERIYORUZ.
BIZ RAKIP TARAFTLARLARIN YAZILARINADA, HAKARET VE YUKARDA BAHSETTIGIMIZ YAZILAR ICERMEDIKCE HEP YER VERMISIZDIR.
BUNA HERKES SAHITTIR.

KESKE TÜM TARAFTAR SITELERI BIZIM GÖSTERDIGIMIZ HASSASIYETI GÖSTERSE, TARAFTARLAR ARASI NE BU KADAR SIDDET, NE KAVGA OLUR.
BIZ HERZAMAN KARDESLIGI, DOSTLUGU, VE CENTILMEN TARAFTARLIGI ÖN PLANDA TUTMUSUZDUR.
SITEMIZI OKUYAN HERKES BUNLARI GÖREBILIYOR.

BIZIM SITEMIZ BASKA SITELERE ÖRNEK GÖSTERILMELIDIR.

BU SEKILDE DEVAM ETTIGIMIZ SÜRECE, BEN INANIYORUMKI YAKINDA BIZIM SITEMIZ EN CENTILMEN TARAFTAR SITESI ÖDÜLÜNÜ ALACAKTIR.

BIZIM SLOGANIMIZ, "SPOR, SEVGI BARIS VE KARDESLIK OLMUSTUR" HEP VEDE BU SEKILDE KALACAKTIR.[/QUOTE]

[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][B]HAY AĞZINA SAĞLIK RÜŞTÜ ABİ. ÇOK DOĞRU SÖYLÜYORSUN... [/B] [/FONT] [/COLOR]

muRTix 15.09.2005 17:55

..

hayırr katılmıyorum

SahIsmail 16.09.2005 15:11

Ben burda böyle birsey görmedim

Ben bu sitede böylesi siddet veya küfür yazilarina rastlamadim.

Bu baska siteler icin gecerli, burda böyle birsey yok

GeCeVeMaVi58pRf 16.09.2005 15:17

[b]bence taraftar siteleri arasında en seviyeli ve en düzgün birkaç si,teden birisi bence bizim sitemiz gercekten hem dostluklar güzel hemde konusulan konular inşallah daha iii yeniliklerle daha güzel olacak sitemiz...[/b]

muRTix 16.09.2005 16:58

..

evet sitelerin rolu çok büyük!!

SahIsmail 03.10.2005 17:41

Sitelerin rolünün büyük oldugu bir gercek

Tabiiki sitelerin rolü cok büyük.Sitede hep siddete egilimli olursan ve hep kirmaktan sövmekten ve kinden nefretten bahsedersen siteye giren insanlarda bundan etkilenir ve bunlarin normal oldugunu zannederler ve farkinda olmadan bu uygulamalari yaparlar

ercan_dpinar 03.10.2005 17:53

takımımız süper sitemiz süper taraftarımız süper daha ne isteyeyeyimki allaha şükür

Hüseyin_58 03.10.2005 19:55

[QUOTE=ercan_dpinar]takımımız süper sitemiz süper taraftarımız süper daha ne isteyeyeyimki allaha şükür[/QUOTE]

TEK KELIMEYLE HARIKA BIR SITE.Küfürsüz seviyeli bir site.Herkese saygi var.Bay ve bayanlar kardesce burada sürekli sohbet ediyorlar.Bundan büyük bir güzellik olabilirmi?

yusuf_07 03.10.2005 20:10

bence bütün bunlar kendini bilmez 3 5 kişi yüzünden oluyo.bazıları gaza gelip diğer takımlara hadlerinden fazla yükleniyo.bunu okuyan diğer takım taraftarlarıda onlara cevap veriyo.bu durumda 3. kişilerde ister istemez o takımlara karşı ön yargı oluşuyo ve onları düşman gibi görüyo tabi onlardan birilerini görüncede başlıyolar sataşmaya sonuçtada tribün terörü ortaya çıkıyo.burdan o arkadaşları biraz daha sağ duyulu olmaya çağırıyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34.