![]() |
Sistem aynı anda birden fazla kişinin insanın izlemesine izin vermiyorsa olabilir.
|
ellerine saglik kardes ama nedense olmuyo sifre veya e maio yanlis diyo ne yapa biliriz bu durumda?
|
Ben de ipworld'den lig tv'yi izliyorum fakat Dagci arkadasimizin dedigi gibi site ayni anda birden fazla uyelik girisine izin vermiyor, oyle olsaydi bir kisi alirdi, milyonlarca kisi bedava izlerdi. Yine de arkadasin ince dusuncesi icin tesekkurler...
|
Kardeşlerim O Mail Adresini Direk Koyalamayin Kendiniz Yazin Kopyalarsaniz Kabul Etmiyor Neden Bende Bilmiyorum Kendiniz Bakipda Geçirim Yiğido Team
|
arkadaşlar bu şifre ile birden fazla kişi izleyebilir ben daha önce izledim fakat şimdi izlenmiyor çünkü ya şifre değişmiş yada günü dolmuş yenisini bulana kadar maalesef izleyemeyeceğiz yani anlayacağınız bu şifre artık geçersiz yenisini bulabilirsem nette paylaşmaktan gurur duyarım saygılarımla..
|
bu forum ilk acildiginda ben cok denedim giremedim.
|
afacan olmuyor
şifreyi girdim (1980) email adresini de girdim ama hata verdi çıkmadı şifrenin doğru olduğundan emin misin
|
Selam
Selam Topragim...Öncelikle sagolasin...Gardas herseyi dedigin gibi yapiyorum ama giremiyorum..email'den ve sifreden sonra devama tikliyorum ve bu yazi geliyor..."Email adresiniz veya sifreniz onaylanmadi. Lütfen tekrar deneyin".Cevaplarsan cok memnun olurum...
SIVAS Sporumuza basarilar.... |
arkadaşlar şifre artık geçersiz boşuna uğraşmayın
|
Bizim için okadar zahmet çeken arkadas'a kesene bereket diyorum bizim için parana kiydin, insallah bütün iyi kalpli insanlar senin karsina cikar ..!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:36. |