![]() |
en az 16 tane atar
|
[b]Anderson dün Antep maçında çok durgundu...Anderson ah bir ilk golünü atabilse gerisi gelecekte ama halen atamadı...Ama içimden bir his bu hafta Samsun filelerini havalandıracak diyor..İnşallah yanılmam...[/b]
|
acılması icin ilk golünü atmasını bekleyecegiz.. dua edelimde bir an önce atsın yaw
|
[b]ARKADAŞLAR BİRAZ ACELE EDİYOZ ADAMIN DAHA SİFTAHI YOK ...OKUTMASAK MI NE YAPSAK..ŞANSI YOK ATACAKTA GOLLERİ...[/b]
|
okuma isini sana bırakalım onur... senin nefesinle 30 civarında atar artık :D :D
|
[QUOTE=gunay]okuma isini sana bırakalım onur... senin nefesinle 30 civarında atar artık :D :D[/QUOTE]
[b]YOK GARDAŞ BEN SESİMİ MAÇA SAKLIYIM BEN OKURSAM KİM BAĞIRACAK ..BENİM YERİME MUSTAFA ABI OKUSUN O MAÇLARA GİTMİYOR..:D.[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]YOK GARDAŞ BEN SESİMİ MAÇA SAKLIYIM BEN OKURSAM KİM BAĞIRACAK ..BENİM YERİME MUSTAFA ABI OKUSUN O MAÇLARA GİTMİYOR..:D.[/b][/QUOTE]
[b]Onur aman gardaş sen okuyum falan deme...Sen okursan ters teper aman gardaş okuma sakın...Gözüğün yağını yerim...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Onur aman gardaş sen okuyum falan deme...Sen okursan ters teper aman gardaş okuma sakın...Gözüğün yağını yerim...[/b][/QUOTE]
[b]ABI BENDE BİLİYOM OKURSAM TERS DÖNEĞE ÇIKAR:D[/b] |
[QUOTE=ultraSivas_58][b]ABI BENDE BİLİYOM OKURSAM TERS DÖNEĞE ÇIKAR:D[/b][/QUOTE]
[b]Bak sende biliyon aman sakın okuma... :D:D [/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Bak sende biliyon aman sakın okuma... :D:D [/b][/QUOTE]
[b]YOK ABI TÖBE TÖBE BİZE GELENE KADAR NE NURLU İNSANLAR VAR...[/b] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:58. |