SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   BAYAN FUTBOL ŞUBESİ KURULURSA OLAY OLUR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=5936)

FATIMA 11.12.2005 13:19

[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]bence bayanlar bu işin mutfağında kalmalı ya trübünden taraftar olsun sesleri kısılana kadar tezahürat yapsınlar yada yönetici olsun son noktayı koysunlar...kadınlara [U][COLOR="Black"]futbol oynamak [/COLOR][/U]yakışmıyor...[/FONT][/I][/B][/COLOR]

casus84 11.12.2005 14:15

arkadaşlar futbol erkek oyunu yawww

1967_DERNEK_10UR 11.12.2005 16:54

[COLOR="Blue"][CENTER][U]harbiden futbol bayanlara yakışmaz..estetik olarak şahsen ben soğurum...[/U][/CENTER][/COLOR]

sasha 12.12.2005 07:57

futbol erkek işi diyen arkadaşları esefle kınıyorum...futbol topla oynanan ve kondisyon gerektiren bir spor ve bunu bayanlar da yapabilir...erkekleri bu konuda ayrıcalıklı kılan hiçbirşey yok...nasıl bale yapan baletler,voleybol oynayan erkekler,basketbol oynayan bayanlar varsa futbolu gayet iyi oynayan bayanlar da var...bayanlar ligi maçlarını izleyin dunya çapında olan,bayanların da iyi futbol oynadıkalrını goreceksiniz...

Arif Coşkun 12.12.2005 08:31

Spor dallarını,ayırmayı doğru bulmuyorum.Bugünki dünyamızda kadınların olmadığı bir iş dalı varmı? Karetesinden tutunda halterine kadar hemen hemen her spor dalında başarılı olupta,futbolu neden yapamasınlar onu anlamış değilim.Karşı çıkan arkadaşlarımız sanki biraz önyargılı davranıyor gibi geliyor bana.Birazda kadına bakış açısı önemli tabiki. "Sanki elinin hamuruyla erkek işine karışma" der gibi. Arkadaşlar hayatta değişmeyen ne var? Onlar eskilerde kaldı,kadınlar ligi kurulmuş maçlar oynanıyor dünyada,siz hala kadın oynayabilir oynayamaz bunu tartışıyorsunuz,herşey erkeklerin tekelinde değil elbette,bırakın dilediği gibi futbollarınıda oynasınlar.
Herkese saygılar

12.12.2005 08:39

çok gereksiz bir oluşum olur bu bayan futbol şubesi.........

Etem-Murat 12.12.2005 08:40

[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][U]harbiden futbol bayanlara yakışmaz..estetik olarak şahsen ben soğurum...[/U][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]

arkadaş diyorsa bir bildiği vardır demekki desdekliyorum

sasha 12.12.2005 09:36

çağdaş bakış açısı diyorsunuz....
bayanları futbola çağırıyorsunuz...
dediğiniz laflara bak
gerçekten geri kalmaya mahkum gelişimden uzak toplum bireyleri gibi konuşuyorsunuz..
şaşırtın bir kere de beni lutfen!!!

sivaslıavukat 13.12.2005 23:24

Ben futbolun bayanlara yakışmama mantığını acizane anlayamadım.Sanırım tek neden estetik olarak gösteriliyor ki bu da fevkalade mantıksız. Yukarıda da bir arkadaşımızın izah ettiği gibi tüm dünyada bayan futbol ligleri kurulmuş ve uluslararası şampiyonalar düzenlenmişken halen bunu tartışmak son derece üzüntü verici.

Nasıl ki tribünler bayan taraftarlarımızla nezih bir seviyeye ulaşabildi ise eminim futbolumuz da bu seviyeye ancak onlarla ulaşacaktır.Saygılarımla

sivaslıbasketci 14.12.2005 00:17

bencede başta bu süperligteki takımımızı düşünmeliyiz ne alaka şidi bayan takımına ya kardeşim bence bircok takım olup az işler yapacaımıza tek takımla cok iş yapalım çünkü ben eminimki bu takımdan çok ii şeyler bekleyenler var benim gibi... SİVASA destek sonra bayanlarada destekte bulunuruz...ankaradaki sivaslılarlada görüşmeliyim..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:43.