![]() |
-->: Yozgatspor taraftarına TEŞEKKÜRLER..
[guote]yozgatsporun bize yapmış olduğu ilgi ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz inşallah bizlerle beraber takımımızı testeklemeye davet ediyoruz...[QUOTE]
|
-->: www.yozgatspor.net Bizimle
[QUOTE=g_kalp]Yozgtsporun resmi web sitesinde forumda taraftarlar sivasspora samsun maçında destek olacaklarını belirtmişler sagolsunlar.
Biz onları birinci lig de destekledık onlarda bizi desteklıyorlar tesekkur etmek isteyenler Yozgatsporun [url]http://forum.yozgatspor.net[/url] adresinden onlara tesekkur edebilir..[/QUOTE] bende yozgatsporun sitesini baktım forumlarda güzel bir sıcaklık var inşallah bozulmaz bu sıcaklık ben yozgatspor taraftarlarına inanıyorum.kendi takımları gibi maçda destek verecekler hepsinden allah razı olsun.......................... |
arkadaşalar memnuniyeti anlatamam yozgatlıları düşüncelerinden dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum maç günü buluşmak üzere....
|
[QUOTE=g_kalp]Sivassporumuzun Samsun maçının Yozgatta oynanması kararı kesınlestıkten sonra yozgatsporun resmi web sitesi olan [url]www.yozgatspor.net[/url] adresine girdim.
Adamalr forum sayfasında maçta Sivassporu destekleyecekerını acıklamışş.. Biz de forumlarından onlara tesekkur edelim hafta sonu hep beraber maçta olacagız.. [url]http://forum.yozgatspor.net/index.php?topic=250.0[/url] burdan tesekkur edın..[/QUOTE] [B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]kardeş kentimizin değerli halkına çok tşk.ler inşallah bize destek verirler şimdiden tşk.ler onlara..[/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan][B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]kardeş kentimizin değerli halkına çok tşk.ler inşallah bize destek verirler şimdiden tşk.ler onlara..
ERHAN GARDAŞ SENDE GÖRDÜN DESTEĞİMİZ İYİ YOZGATSPORLULARA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.............................. |
Tribunlere tum yozgatlıları beklıyoruz ayrıca arkadaslar yozgatsporun forum sayfasından [url]http://forum.yozgatspor.net[/url] girip taraftarları maça çağıralım ne kadar cok olursak o kadar rahat kazanırız bu maçı yozgatlılara tesekkurler.....hersey Anadolu için...
|
[QUOTE=1967_DERNEK_HÜSEYİN][guote]yozgatsporun bize yapmış olduğu ilgi ve katkılarından dolayı sonsuz teşekkür ederiz inşallah bizlerle beraber takımımızı testeklemeye davet ediyoruz...[QUOTE][/QUOTE]
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]EVET BU GÜZEL TEŞEKKÜRÜNÜZÜN ARASINA BENDE Bİ TŞK.. EKLEMEK İSTERİM.....:D[/FONT][/CENTER][/B][B][CENTER][COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"]TEŞEKKÜRLER YOZGAT BOZOK STADUMUNDA GÖRÜŞÜRÜZZZ[/FONT][/COLOR][/CENTER][/B] |
komşularımıza teşekkürlerimi ilettim ayrıca buradanda iletiyorum , anadolu dayanışması için elele
|
yozgat taraftarına candan teşekkürler
|
yozgat taraftarıda bizden sayılır
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |