![]() |
-->: SİVAS KÖFTESİNE TESCİL GELİYOR :)
Sivas'ta köfteler en güzel GÜLERYÜZ LOKANTASINDA yapılıyor bi yiyinde görün nefis!
|
[COLOR="Black"][B]Valla SİVAS köftesi olsunda nerde hangi lokantada yapıldığının önemi yok ama Meydan lokantasının odunda dönerini,okul çıkışlarında Mis kebabın dönerini,Köfteci muhsinin köftesini unutamıyorum,haa köfteyi sanayiidede güzel yapıyorlar buralarda bırak o köfteyi o pideyi yapanı bile bulamıyoruz.[/B][/COLOR]
|
sevgili hemşerilerim. bu lezzeti özleyenler için Ankarada adresimiz :
SİVAS SOFRASI Bosna Hersek Cad. No: 22\A Emek\Çankaya sivas köftesi - sivas etli ekmeği - sivas tırnak pide - sivas katmeri tüm Ankaradaki hemşehrilerimizi bekliyoruz... |
Etli ekmek gibisi yok gardaşıııım hem de bize özgü
|
[QUOTE=casus84]sivasın köftesini hiç duymadık onun patentini nasıl alcağız yaaaaaaaaa[/QUOTE]
sivasta hic yasamadiniz mi ???. sivastan istanbula her gidisimizde köfte götürürdük,yoksa istanbula alinmazdik:))) bir keresinde ucakla bile gönderdik.meshur bir ismi de var ama söylemeyim simdi, bilen bilmeyen var yanlis taninmasin köftemiz. |
Arkadaslar, burdaki yazilanlari okuyunca şaştım doğrusu.
Bu konunun insani bu kadar istahlandiracagini düsünmemistim dogrusu. Bende izine gittiğimde ilk işim Sivas koftesi yemek olacaktır. Maalesef yurdışında olduğumdan senede bir Sıvas a gidebiliyoruz ancak. |
YEMEK VARSAA YERIZZ GETIRIINNNNN HAHAHAH
|
[B]sivas köftesini bilmeyen arkadaşları kınıyorum:D :D
Avuc ici kadar büyüklüğüyle, en alta konan yağlı pideye sığmayan o güzelim köftemiz:D ona herşey yakışır tescil feda olsunnnn:D :D [/B] |
sivasın dönerinin meşhur olduğunu duydum biliyorum ama,,Köftede nerden çıktı..bildiğim inegöl,tekirdağ köfteleri meşhurdur :)
|
watana millete hayırlı olsun....:)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:21. |