![]() |
-->: Volkanspor
[QUOTE=casus84]şu volkanspor hakkında biri bize bilgi versin yaa[/QUOTE]
üste git canım orda var okursan |
bu gürünün volkansporu büyük ihtimal abi bu terbiyesiz herifler kangallılar gürüne gittiklerinde sanki yedi yabancı gibi kangallılara ağır ithamlarda bulunmuşlardır dolayısıyla volkansporluları kınıyorum
|
[QUOTE=cemal58yiğido]bu gürünün volkansporu büyük ihtimal abi bu terbiyesiz herifler kangallılar gürüne gittiklerinde sanki yedi yabancı gibi kangallılara ağır ithamlarda bulunmuşlardır dolayısıyla volkansporluları kınıyorum[/QUOTE]
yanlışın var cemal bu takım sivas merkezde amatör bir takım ne gürünün nede kangalın sen konuyu tam okumamıssın ben volkan sporda tam 11 sene hizmet ettim voldan spor mutavazi ve muvazakar bir takım kimseye hakaret edecek takım değil cünkü bildiğim için yazıyorum senin bir yanlışın var tek bir takım var sivas volkan spor takımı ne kangalda ne güründe bu isimde takım yoktur |
ben zafer sporda oynayken lig bacinda volkanla 3-3 berabere kalmistik genc lerde ama epey oldu ya sene eski yaaa
|
--->: Volkanspor
eskiden volkansporda oynadim o haksizliklar hep vardi. yaklasik 15sene oynadim beni okuyan arkadaslar varsa herkese selamlar. ahmet egceyur,yalcin kaya,ali hakyemez,omer ates gibi degerli abilere ve eski futbolcu arkadaslara selamlar.
|
-->: --->: Volkanspor
[QUOTE=tas;193878]eskiden volkansporda oynadim o haksizliklar hep vardi. yaklasik 15sene oynadim beni okuyan arkadaslar varsa herkese selamlar. ahmet egceyur,yalcin kaya,ali hakyemez,omer ates gibi degerli abilere ve eski futbolcu arkadaslara selamlar.[/QUOTE]
SU ANDA SIVAS G.S.M BEDEN TERBIYESI IL MUDURU SAYIN SALIM KILIC BEY DE VOLKAN SPOR DA FUTBOL OYNAMISTIR O DONEMLERDE BENDENIZDE VOLKAN SPORA ATLETIZM DALINDA HIZMET VERMISTIM |
Volkansporda benim akrabam oynuyor. En iyi amatör takimlarindan biri olarak sayiliyor SIvasta
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:14. |