![]() |
-->: TUT SÖZÜNÜ MUSTAFA SARIGÜL
TIRNAGIN VARSA KAFANI KAŞI DERLER. ŞU SÖZ VERDI BU SOZ VERDI DİYE KENDIMIZI KANDIRMIYALIM.SİVASLA BİR BAGI OLMAYAN SAN YARDIM EDERMI HEPDE BİR SİYASETCI SÖZU .
__________________hadiya doğrumu SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR!! |
[QUOTE=Etem-Murat]hayrola gardaş ne o sivasa gelen her siyasetcinin sözünü tutmuş olsaydı
sivas şimdiki sivasın iki katı daha büyür iki katı daha iyi bir durumda olurdu bu gününe kadar deniz getireceğim diyecek kadar palavracılar gördük biz ne fabrikalar ne iş almalar neler neler vaatler ettiler bu ötebus meselesi devede kulak olur yinede bekleyelim görelim diyelim[/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Walla haklısın Etem abi...Siyasilere pek fazla üven olmaz...[/FONT][/B] |
[QUOTE=Etem-Murat]hayrola gardaş ne o sivasa gelen her siyasetcinin sözünü tutmuş olsaydı
sivas şimdiki sivasın iki katı daha büyür iki katı daha iyi bir durumda olurdu bu gününe kadar deniz getireceğim diyecek kadar palavracılar gördük biz ne fabrikalar ne iş almalar neler neler vaatler ettiler bu ötebus meselesi devede kulak olur yinede bekleyelim görelim diyelim[/QUOTE] haklısın gaaarrrrrddaaaşşşşş |
[B][I]AMA BENCE YINEDE BI HATIRLATILMASI LAZIM SİYASETCILER UYANIKTIR REKLAMNIN OLACAGINI BILE GOZONUNE GETIRSE BU ISE OLUR DER[/I][/B]
|
O ADAMIN LAFINA İNANILMAZ
|
ZAMANINDA WEREMEYECEKLERİNİ WAATEDİYORLAR SONRA REZİL OLUYORLAR
|
[COLOR="Black"][B]Amaçlar hedeflerin ardında kaldımı verilen sözlerde alanda bırakılır.Söz;namluda bekleyen kurşun gibidir,çıktımı bir daha dönüşü olmaz,ya o kurşunun vebalini çekersin yada çektiğin tetiğin hesabını verirsin.Herşeyi ANlık düşünen siyasi beyinler elbet bir AN gelir gömülürler.
Kimsenin Sayın Sarıgüle birşey hatırlatmasına gerek yok çünkü SİVASSPOR artık zaten vitrin yani hep göz önünde,özelliklede bu hafta tuttuğu takım Galatasaray ile maçımız var kısacası verdiği sözleri unutmasına imkan yok.Sözünün eri olan insan gereğini yapar.[/B][/COLOR] |
Sevgili yiğidolar bence Mustafa Sarıgül'ün mail adresine beyefendice, nezaketi elden bırakmadan sözünü yerine getirmesini istediğimizi blirten e-postalar atalım. Kimseye kızmadan, sövüp, küfretmeden yapacağımız çağrılar emin olun meyvesini tez zamanda verecektir. Şimdi sizleri e-posta yağmuruna davet ediyorum....
Unutmayalım bir otobüs bir otobüstür... Herşey SİVASSPOR için... |
Ben inanmıyorum ama inş. yapar bişiler...
|
Zaten başka bi şey beklemek hata olur.1 sene geçmiş şimdimi hatırlayacak.Bunların hepsi verdiği sözleri tutsaydı varya oooooooooooooooo......şimdiye neler olmuştu neler.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:51. |