SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   AKILLI VE SABIRLI OYNADIK (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6531)

abircan 06.03.2006 10:51

-->: AKILLI VE SABIRLI OYNADIK

takımıza ve teknik heyete tebrikler tarifi güç bir sevinç yaşattınız

kültigin 06.03.2006 11:04

ŞEYTANIN BACAĞINI KIRDIK .YİĞİDOLARA TEBRİKLER. BAŞARILARININ DEVAMINI ZEVKLE İZLEYECEĞİZ..... GÖNÜLDEN DESTEK...

Champion_58 06.03.2006 11:38

BU GURURU YAŞATTIĞI İÇİN SİVASSPORUMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
YİĞİDO TARAFTAR OLMAYA DEVAM EDECEK İNŞALLAH

SİVASLI UYUYMAYIP BU MAÇTAKİ GİBİ TAKIMINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM!!

koyu58 06.03.2006 11:42

[QUOTE=sinan58_34][B][I]sivas kendıne yakısan galıbıyetı aldı lorant son haftalarda cok dısıplınlı oyun cıkardı ortaya ve sabırının mukafatını bu hafta galıbıyetle aldı ınsallah bu basarı lıg sonuna kadar devam eder [/I][/B][/QUOTE]
piyon kutuya girdi şahlarını 30. haftada kuya koyacağız

35gürün58 06.03.2006 13:39

-->:SAYIN BÜLENT UYGUN 'A ÇAĞRI..

Sayın BÜLENT UYGUN,
Öncelikle Erciyes galibiyeti ve ortaya konan oyun dan dolayı tüm Sivasspor camiasını kutluyorum, takıma yaptığınız büyük katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum sizleri çok sevdiğimizi ve saydığımızı da bilmenizi rica ediyorum.
bir konuda şahsım ve taraftarlarımızın aydınlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum .. EDSON ile ilgili taraftarların bilmediği bir konu mu var sadece Galatasaray maçında son 10 dakikada oynadı, Trabzona götürülmedi, Erciyes maçında da yoktu..yoksa beklediğiniz kalitede bir oyuncu çıkmadı mı, bu konularda sivasspor kamuoyunu aydınlatıcı açıklama yaparsanız seviniriz..
Sevgi ve Saygılarımla,

1967 dernek serkan20 06.03.2006 14:36

[B]gerçekten sivasspor çok güzel oynadı hiç geri çekilmedik sürekli ofansif oynadık inşallah bundan sonrada böyle devam eder.[/B]

serdarsivas 06.03.2006 17:17

-->: SAYIN BÜLENT UYGUN 'A ÇAĞRI..

[QUOTE=35gürün58]Sayın BÜLENT UYGUN,
Öncelikle Erciyes galibiyeti ve ortaya konan oyun dan dolayı tüm Sivasspor camiasını kutluyorum, takıma yaptığınız büyük katkılardan dolayı da teşekkür ediyorum sizleri çok sevdiğimizi ve saydığımızı da bilmenizi rica ediyorum.
bir konuda şahsım ve taraftarlarımızın aydınlanmaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum .. EDSON ile ilgili taraftarların bilmediği bir konu mu var sadece Galatasaray maçında son 10 dakikada oynadı, Trabzona götürülmedi, Erciyes maçında da yoktu..yoksa beklediğiniz kalitede bir oyuncu çıkmadı mı, bu konularda sivasspor kamuoyunu aydınlatıcı açıklama yaparsanız seviniriz..
Sevgi ve Saygılarımla,[/QUOTE]
bencede edson ne oldu bilen arkadaşlar açıklık getirse iyi olur

TracyMcGrady58 06.03.2006 17:35

akilli,sabirli ve bu sefer de daha atak futbol oynadik.insallah hep böyle oynariz.

RüStü ElmaS 06.03.2006 17:41

Bu güzel galibiyet ile Sivasspor`muzun yeni bir galibiyet serisi başlatacağına inanıyorum.

Bu maçın bu kadar kolay olacağını doğrusu beklemiyordum.

Erciyes`te Sivas`ın bu maça 3 forvetle cıkacağını kesin beklemiyordu.
Lorant bu maçta bize ve rakip takıma güzel bir sürpriz yaptı.

agca58 06.03.2006 22:16

valla ilk defa güzel futbol oynattı lorant..tebrikler devamının gelmesini isteriz..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:38.