![]() |
DELİL NERDE
[QUOTE=puar]ben hakem olsaydım kesin onu tutardım 4 büyük diye adlandırılan trabzonlu hakem bile yok...hakemlerde de fenerbahçe üstün :)[/QUOTE]
gardaş tamam yazmışsın.iyi güzel hoşta..inanmak biraz güç..bende hakemlerin şu veya bu takımları tutuyo diye kafadan sallama bişey yapabilirim..belki içlerinde bir kaç tanesi doğrudur ama bunlarıda senin veya benim bilmem biraz zor..bide böyle konular açmanız sivasspor a bi fayda sağlamaz..ancak diğer arkadaşları birbirine düşürür...neden böle bir konu açtığını anlamadım...sivasspor lu hakem olmayabilir ama unutmayınki sivasspor un böyle haksızlıkla kazanılacak puanlara ihtiyacı yok..bizim taraftarımız bize yeter içlerinde hakem olmasada!!!!!!!!!!!!!! |
[QUOTE=erdalguler][b]BOŞ VERİN ANLIMIZ AK MAÇLARIMIZA ÇIKIP KAZANALIM VEYA KAYBEDELİM. AMA HİÇ DEĞİLSE BAŞKALARI GİBİ HAKEMLER SAYESİNDE KAZANDI DAMGASINI YEMEYELİM. [/b][/QUOTE]
[b]Evet çok haklısın alnımızın hakkıyla alalım maçları...Başkaları gibi voleybol oynayarak değil.. [color=blue]FİLENİN YENİ SULTANI ANELKA....[/color][/b] |
yavaşşş
abicim cem papila nasıl beşiktaşı tutuyo
görmedin mi samsun maçını tamam doğru yazmışsın da bi o yanlış |
[B][COLOR=BLUE]FİLENİN YENİ SULTANI ANELKA[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][B][COLOR=BLUE]FİLENİN YENİ SULTANI ANELKA[/COLOR][/B][/QUOTE]
Herhalde abi sen ya Eziktaslisin yada 6S lisin !!!! anelkanin yaptigi faul ise ozaman gs de 90. dakikada ankaragucune attigi gol faul !!!! HAKEMLERI BOSVERIN LEVENT BICAKCI - GALATASARAYLIII !!!!!! |
[QUOTE=nicolasdasouza58]Herhalde abi sen ya Eziktaslisin yada 6S lisin !!!!
anelkanin yaptigi faul ise ozaman gs de 90. dakikada ankaragucune attigi gol faul !!!! HAKEMLERI BOSVERIN LEVENT BICAKCI - GALATASARAYLIII !!!!!![/QUOTE] [B]senin senin kadar fenerli olduğunu çok iyi biliyom bizi ne fener ne gs nede bjk bağlar..serhan reis kadar sivasspor'lu ol ondan sonra yorum yap...fenerde aynı mok gs de aynı mok..[/B] |
arkadaslar ben bunları bir taraftar sitesinden aldım...ayrıca burda yazan arkadaslarında çoğu üç büyükleri zamanla tuttular ama bizler artık tek sivassporu tutuyoruz ayrıca hakemlerin sivaslı olmamasıda çok doğal...
nasıl türkiyede en çok taraftar fenerbahçede varsa hakemlerinde çoğunun fenerli olmasıda normal... anormal olan hakemlerin hangi takımı tuttuğunu söylemesi.... |
Orhan Erdemir - FB
Süleyman Abay - FB Erol Ersoy - FB İsmet Arzuman - FB Mustafa Çulcu - FB Oktay Demiray -FB Yunus Yıldırım - FB Metin Aydoğan - FB Aytekin Durmaz - FB MALESEFKI GERCEKTE HANGI TAKIMLARI Metin Tokat - FB TUTTUKLARININ HIC BIR ONEMI YOK Cem Papila - FB HEPSI FB YI TUTYO GIBI OLMAK Serdar Tatlı - FB __ZORUNDALAR__ Bülent Yıldırım - FB Selçuk Dereli - FB Yılnur Önen - FB Zafer Önder İpek - FB Cem Deda - FB Kuddusi Müftüoğlu - FB Bülent Demirlek - FB Hakan Sivriselvi - FB Fırat Aydınus - FB Hüseyin Göçek - FB |
DEMEK ISTEDIGINI COK IYI ANLADIM EXTRASIVAS BU KONUDA SANA TAM DESTEK (kimse alinmasin ama aci olsada gercekler bunlar)
|
[b]BOŞVERİN SİVAS TAKIMLARI YENERKENDE HAKAMLERİDE YENİYO ZATEN SİVALI OLMASIN HAKEM BİZ HAKKIMIZLA ALIYORUZ MAÇLARI...[/b]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:57. |