![]() |
-->: DENİZLİ'YE HAZIRIZ
[QUOTE=twity_58][B]agzından yel alsın abii :D bu maçı alıcazz inşş.. [/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ben şuanki havayı söyledim...Tabiki gönlümüz herzamanki gibi Sivassporun kazanmasından yana....Bu maçı zaten ya biz kazanırız yada berabere biter....[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[B][I]haydı sıvasım suskunlugunu bozdun denızlı macındada bunu tescılle artık guzelgunler senı beklıyo
hepberaber elele maclarda yanınızda olamasakta kalbımız hep sızınle haydı yıgıdo goster kendını denızlı macındada[/I][/B] |
Denizli sihi tutun 3 puan almaya geliyozzzzzz
|
serhan abiye katılıyorum.bu maç gerçektende zor bi maç olacak.ama sivasın galibiyetle ayrılacagına eminim..denizli bu maça yorgun çıkacak.hafta içi kupa maçında oynadı.umarım bu fırsatı değerlendiririz
|
Valla isterdim ki arkadaşlar 3 puanı aldık mutluyuz.Ama şimdi gerçekten ne mutluluk var ne de başka bişey.........
|
[QUOTE=Öz sivaslı]Valla isterdim ki arkadaşlar 3 puanı aldık mutluyuz.Ama şimdi gerçekten ne mutluluk var ne de başka bişey.........[/QUOTE]
Deplasmanda maç almak kolay değil, inşallah bu hafta 3 puanı alır, rahatlarız. |
evet yaw denizliye hazırdık ama olmadı.........
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:12. |