SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6679)

fatih_98 13.03.2006 23:34

-->: SİZCE SİVASSPORDA YAŞANAN BU İSTİKRARSIZLIĞIN SEBEBİ NEDİR.

çözüm ;anket mi yani???..nolcak? suçlu olarak topculari oy birliği ile ilan etsek??ne değişecek..yada hocayi???..hiç bişey değişmez..nedeni de basit ve normalde herkesin de bunu görmesi gerekiyor...bizim takimimiz genelde iyi niyetli ancak kısıtlı bi takim..stres ortamani bizler yaratiyoruz anormal yada başa gelmesi imkanzız gibi görünen bi olay bu yil olmadıki...yani tamam elbette haklisin bi kötü dönem var yada şöyle desek daha doğru olur ağır bi yenilgi var ortada...tamam da...bu takimin çapı ile alakali bi durum..burada bu yil için anket ile bişey çözmessin sadece takim daha da huzursuz olur yönetim de öyle..zaten gelecek sene hangi lig için olursa olsun gerekeni yapacaklar..çünkü takimin çok üstüne gittik..hem iyi hem kötü zamanında..biraz da kendi tepki yöntemlerimizi bi gözden geçirsek diyorum!saygilar gardas

1967_DERNEK_MUSTAFA 13.03.2006 23:38

[COLOR="Blue"]benim görüşüm şu hocayla bülent uygunun arasındaki uyumsuzluk aralarında bir sorun var bülent diyor benim dediğim futbolcu ve benim dediğim taktik uygulansın hocada benim dediğim olacak gibi bir polimik var ama böyle olursa hep takıma hem futbolculara hemde sivasa ve svasspora hemde taraftara zarar veriyo bunun hemem yönetim tarafından masaya yatırılmas lazım[/COLOR]

GuNaY 14.03.2006 00:09

[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA][COLOR="Blue"]benim görüşüm şu hocayla bülent uygunun arasındaki uyumsuzluk aralarında bir sorun var bülent diyor benim dediğim futbolcu ve benim dediğim taktik uygulansın hocada benim dediğim olacak gibi bir polimik var ama böyle olursa hep takıma hem futbolculara hemde sivasa ve svasspora hemde taraftara zarar veriyo bunun hemem yönetim tarafından masaya yatırılmas lazım[/COLOR][/QUOTE]
[B]Abi bu söylediğin olay hiçte küçümsenecek bir durum değil...
Ve halledilmeden daha çok üzüleceğiz anlamına gelir...[/B]

ErdalGüler 14.03.2006 09:01

[QUOTE=fatih_98]çözüm ;anket mi yani???..nolcak? suçlu olarak topculari oy birliği ile ilan etsek??ne değişecek..yada hocayi???..hiç bişey değişmez..nedeni de basit ve normalde herkesin de bunu görmesi gerekiyor...bizim takimimiz genelde iyi niyetli ancak kısıtlı bi takim..stres ortamani bizler yaratiyoruz anormal yada başa gelmesi imkanzız gibi görünen bi olay bu yil olmadıki...yani tamam elbette haklisin bi kötü dönem var yada şöyle desek daha doğru olur ağır bi yenilgi var ortada...tamam da...bu takimin çapı ile alakali bi durum..burada bu yil için anket ile bişey çözmessin sadece takim daha da huzursuz olur yönetim de öyle..zaten gelecek sene hangi lig için olursa olsun gerekeni yapacaklar..çünkü takimin çok üstüne gittik..hem iyi hem kötü zamanında..biraz da kendi tepki yöntemlerimizi bi gözden geçirsek diyorum!saygilar gardas[/QUOTE]

[B]Gardaş sen anketin ana temasını okumamışsın anlaşılan. Bizim burada teknik direktör veya futbolcuları bu sezon için gitsin gibi bir lafımız yoktur. Sadece sivasspor taraftarının bu yaşanan üzücü olaylar sonucunda ne düşündüğünün tespitidir. Sana göre kadro yetersizdir bir diğerine göre teknik direktör. Burada önemli olan taraftarın ne düşündüğü... Ayrıca Sivasspor taraftarının tepki yönteminden kasıt olarak ne demek istediğinide anlamadım. Diyarbakır gibi sahayamı inelim yani. Lütfen asıl sen gereksiz polemik yaratma, eğer sana uygun bir madde yoksa sende düşündüğün maddeyi yaz. Burada hiç kimse Sivassporumuzun kötülüğünü istemiyor. Sadece yanlışın nerede olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz... Ayrıca bu anket bu hafta aldığımız mağlubiyete istinaden değil, Sivassporun tüm maçları dikkate alınarak hazırlanmıştır... [/B]

NAUGHTYBOY58 14.03.2006 09:39

taraftar her zaman en iyi taraftara laf yok...

bugrakova 14.03.2006 16:58

1.WERNER LORANT 3 8,82%
2.FUTBOLCULAR 3 8,82%
3.YÖNETİM KURULU 0 0%
4.TARAFTARIN MAÇLARA İLGİSİZLİĞİ 6 17,65%
5.YANLIŞ TRANSFER POLİTİKASI 17 50,00%
6.YETERSİZ KADRO 5 14,71%

bugrakova 14.03.2006 16:59

oylamada transfer politakası gidiyo bence de öyle...

bugrakova 14.03.2006 17:00

çünkü muhammed ali kurtuluş gitti diyarbakırda ilk maçlarında gol attı sivasssporda denenmedi bile

bugrakova 14.03.2006 17:00

ertuğrul bana göre çok iyi bir ortasaha oda oynatılmadı mehmet yıldız neden gönderildi anlamıyorum

fatih_98 14.03.2006 17:31

erdal kardeşim...tabii ki diyarbakir daki gibi sahaya inmek olmaz....yinede güvene ihtiyac var..ben oyuncu olsam bunu okusam biraz şüphe ederim kendi yeteneğimden yada şöyle desem daha doğru olacak yani kndimi baski aaltinda hissederim...ayrica gidişatta bi kötülük yok gidişat normal..taaaaaa baştan beri bu beklenmesi gerekiyordu...burada suçlu da yok üstelik...şartlarimiz bu..biz yerimizde ekonomik olaylardan dolayi yerimizde saydik..tüm takimlar güçlendi..eee tabii şimdi fark da ortaya çikmiş oldu bukadar basit olay...gidersin dört de yersin..başka yerde 5 de yersin...bu şartlarda bu dur olay....sadece kötü mücadeleye laf söyleme hakkimiz var bence neticlere değil..çünkü neticel zaman ve şartalara göre doğal..istisnasiz hepsi!

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:48.