![]() |
-->: HERŞEYİMİZSİN
YER KIRMIZI GÖK BEYAZ SAMPİYONSUN ***_SİVASSPOR_***
|
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]Başka bir AŞK istemez AŞKINLA çarpar kalbimiz Öl desen bize Dünya Ahiret Farketmez SENİNLEYİZ SIVASSPORUM sen bizim HERŞEYİMİZSİN....[/I][/B][/QUOTE]
Bizler Başaracağınıza Inandık sizlerde inanın Bizleri yarı yolda bırakmayın bu gidişe bir dur deyin. [B]Sivasspor sen bizim HERŞEYİMİZSİN[/B] |
[I][B]Günes olmadan cicekler acmaz
Rüzgar olmassa kuslar ucmaz Okjijen olmazsa hayat olmaz sen olmazsan süper lig olmaz olmaz iyiki varsin sivassporum ...[/B][/I] |
ayyıldızlar üzerine kızıl haçlar gelemez kudursada tÜm çakallar bir SİVASLIYLA BAŞEDEMEZZ
REPUBLİC OF SİVASSPOR SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN BEEE |
bayragımızdan aldık renklerımızı kırmızınla beyazını cok sewiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
|
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Biz eğer taraftar olarak kendimizi tanımlıyorsak bu takıma küsmeye hakkımız yok...İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DAİMA SİVASSPORLA BERABERİZ...[/COLOR][/FONT][/B][/I]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Biz eğer taraftar olarak kendimizi tanımlıyorsak bu takıma küsmeye hakkımız yok...İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE DAİMA SİVASSPORLA BERABERİZ...[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]düşüncelerine aynen katılıyorum serhan abi hep destek tam destek sonuna kadar...[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
TOPRAK GELDİK TOPRĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ.
BAŞIMDAKİ SEVDAYI KARLI DAĞLARAMI YAZSAM BU BENDEKİ AŞK DEĞİL CANO CANO SÖYLE BANA NERE GİDEM. |
dün akşam yatarken düşündüm,
tek sevindiren senmişsin beni. bu gün yine düşündüm, ne gelirse senden gelsin. SİVASSPOR SEN BENİM HERŞEYİMSİN. |
***SENIN ADIN SENIN TADIN HASRETIN ***HERSEYDEN GÜZEL ***CÜNKÜ SEN ANADOLUN PARLAYAN YILDIZISIN SENIN ILE MUTLUYUZ SENIN ILE HUZUR BULUYORUZ CÜNKÜ SEN BIZIM GÖZBEBEGIMIZSIN ***ÜC YILDIZLI YIGIDOLARIN TAKIMI ***SIVASSPORUMUZ *** HER ZAMAN HER YERDE YANINDAYIZ ****
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:09. |