![]() |
Yiğido'ya Kurbanov
[B]Yiğido'ya Kurbanov [/B]
Azerbaycan Milli Takımı'nın orta sahadaki yıldızı Kurbanov hafta içinde imzayı atacak. Sivasspor, Azerbaycan Milli Takımı'nın orta sahadaki yıldızı Ilgar Kurbanov ile anlaştı. Azeri oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldığı, aradaki birkaç pürüzün çözülmesi halinde önümüzdeki sezon takımın orta sahadaki yükünün Kurbonav'a emanet edileceği belirtildi. Menajer Bülent Uygun, 'Çok kaliteli ve iyi bir futbolcu. Sivasspor'un bünyesine çabuk uyum sağlayabilir' dedi. PasFOTOMAC |
-->: SIVAS`A AZERI OYUNCU
Selam. Ben Azerbaycan'dan katiliyorum foruma. Ilqar Qurbanov iyi bir oyuncu. Insallah, basarili. Yerli statusunde oyanayacak Sivas'da. Cunki, Turkiye vatandasi. Kaldi, iyi transfer olup olmadigina. Sizi anliyorum. Ulkemiz ad olarak futbolda iyi degil, onun icin de oyuncu icin de ayni seyi dusunuyorsunuz. Ama, gecen yilda Kayseri taraftari Resad icin ayni seyi dusunmustu ama, Resad 1-2 maca kolaylikla onlarin gonlune girdi. Insallah, Ilqar da basarili olur. Biz de Sivas'in da taraftari oluruz. Bir de galiba, Ilqar Super Lig'e transfer olacak sonuncu oyuncu olmayacak. 2-3 oyuncu da Insallah Turkiye'de oynayacak.
|
Ben şahsen Avrupalı veya bir Brezilyalı topçudan yanayım....
|
[B]Hayırlı olsun 1986 doğumlu genç bir oyuncu hem yabancı oyuncu statüsünde de değil bildiğimiz gibi Türk ve Azeri Futbol federasyonaları arasıda kı anlaşmaya göre Azeri oyuncular yabancı sayılmayacak. Umarım bu transferde sivas sporun neden alındığı bilinmeyen oyuncular kervanına katılmaz kım bu oyuncular derseniz ismail dis, Denns lamega , M. uz , A. görkem görk , Edson da silva ve .... [/B]
|
inşallah hayırlı olur.bakalım görelim ama sivasın transfere hız vermesi lazım bu kadro seneye zor iş yapar
|
AZERİ ORTA SAHA OYUNCUSU GURBANOVLA PRENSİPTE ANLAŞILDIĞINI DUYDUM ARADA UFAK DEFEK PÜRÜZLARİN OLDUĞUN VE BUNLARINDA ÇÖZÜLMESİYLE ANLAŞMANIN İMZALANACAĞI KESİNLEŞİYORMUŞ EĞER SİVASIMIZA KATKIDA BULUNACAKSA VE YÜKÜNÜ KALDIRACAK KAPASİTEDEYSE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
|
Ilqar Qurbanov adlı oyuncu Rasim Kara'nın takımında denilmiş ytukarıda ama o takımda Kurbanov diye bir oyuncu yokmuş. Bence bu oyuncuyu denemekten zarar gelmez. Zaten Türk pasaportuda var. Ayrıca federasyon zaten Türk statüsünde sayıyor. Bekleyelim görelim diyorum. Bu arada Angola Milli takımından bazı oyuncuların izlendiğini öğrendim. Bana göre 11 numaralı Mateus ve 17 numaralı Ze Keleganka adlı oyuncuları 10 numaralı kaptan Akwa'ya göre çok daha iyi oyuncular.
|
sivasspora her zaman en iyisi olur işşallah
|
[B]bir de azeri sporcuya bakalım inşallah iyidir [/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |