![]() |
-->: SİVASSPOR İBRAHİM VE SERDAR' LA YOLLARINI AYIRDI
bülent takımı yiyosun,olmaz bööle.flaş transfer dediğin adamı ilk haftada satmakta neyin nesi.kendine gel takım düşcek transfer lazımmmmmmmmmmm.
|
[QUOTE=Güner][B]Saygıdeğer abiciğim,
Hepimizin isyanı aynı yönde ancak olayların aslını biz bilemiyoruz. Yönetim hiçbirzaman kötü işler yapmak istemez. Daha doğrusu sonunun kötü olacağı bir şeyi yapmayı kim isteyebilir ki? Doğru şeylere imza atıldığı gibi yanlışlıklar da illaki olacaktır. Tabi eleştirmekte herkesin hakkı ancak lige yeni başladığımız ve özellikle de sezonun ilk maçında hüsrana uğradığımız şu kötü günlerde takımımızın moral motivasyonu açısından buradan tüm takımımıza ve yöneticilerimize moral vermeliyiz.[/B][/QUOTE] Sevgili Güner kardeşim, Benim yönetime pek sözüm yok, hepimiz gibi yönetim de Sn. Uygun'a güvenerek ve yetkileri vererek Avrupaya ve daha muhtelif yerlere transfer çalışması ve araştırması için gönderiyor. Basından takip ediyoruz diğer takımlar Gençler Birliği, Vestel,Rize Sakarya, Gaziantep, Bursa çok ucuza ve futbolda iş yapacak yetenekleri aldılar ve faydasınıda elbetki görecekler, Biz ne yaptık geçen sezon ara transfer çalışmalarından başlarsak birçok yabancı forvetin adını ezberledikten sonra ala ala Edson u aldık. Şimdi Nerde ? aldığımız diğer oyuncular nerde ? Peki yeni sezon aldıklarımızın geçen sezon ara transferlerinden bir farkı varmı şimdiden tek tek geri gönderilmeye başlandı tüm bunlara bizlerin itirazı da feryadıda Sivassporumuzun içine düşürüldüğü duruma olan üzüntümüz ve sıkıntımızdır. arka arkaya yapılan bu hataların elbetki bir sorumlusu vardır ve takımımız zarara uğratılmıştır. Eğer bir eleştiri gelmez ise oh çok iyi yapılmış denir ise bu daha kötü yapılması için davetiye çıkarmak olmaz mı ? Yenilgi elbetki Yönetici ve futbolcularımızı ve Sivaslı olarak bizleri çok üzdü ,Futbolda elbetki her türlü sonuç var, ama iyi bir kadro iyi bir mücadele olur buna rağmen yenilirsin saygı duyarsın. İyi kadro kurma imkanını harcamışsan nedenlerini sormak da herhalde en demokratik hakkımızdır. Çünkü ; burada tek kalıcı olan Sivassporumuzun kurumsal kimliğidir bunun dışında herkes geçicidir, bugün varlardır ,yarın yoklardır ama Sivasspor her daim var olacaktır. Yönetimler niçin aday olurlar iyiyi yapma ,başarıyı yakalama iddası ile aday olurlar, Sn. Mecnun Otyakmaz başkanımız aday olma iddaasını ve amacını gerçekleştirmiş ve takımımızı süper lige çıkartmayı başarmıştır, kendisine yönetimine tüm futbolcularımıza ve emeği geçen herkese minnet borçluyuz. Ancak geçen devre arası transferler ve bu sezon yapılan transferler ne yazıkki hiç de Sivasspor yararına olmamıştır,aksayan birşeylerin var olduğu bir gerçek,transfer sorumlusu da zaten belli, başka ne diyebiliriz. Dilerim dediğiniz gibi düzelir bizde bu umutsuzluk girdabından kurtuluruz, Tek düşüncem devre arasında muhtelif takımlar keyif çatarkan biz nasıl kurtulabiliriz in sıkıntısı ve hesabı içinde olmayalım ,onuniçin işi baştan transferlerden sıkı tutmamız gerekiyordu.Biz ne yaptık düşen takımın savunma oyuncularını aldık, başarılı futbolcu olsalardı takımları düşmezdi. Anlatmak istediklerim ve feryadım bu durumadır. Sevgi ve saygılarımla |
İbrahim aydemirin gitmesini anladikta, serdari niye gönderdiler anlamadim.Ama Teknik direktöründe bi bildigi vardir.Hayirlisi olsun
|
bence sivas altin yumurtlayan tavugu kesti hangi mantiga sigiyor bu yaptiklari anlamiyorum serdar akdogan gelecegin bence en buyuk yildizi adam gol krali olup geldi ve cumhuriyet kupasindada kendini kanitladi bence gecen senzonun en iyi futbolcularindan biriydi ibrahim aydemir rizemacindada cumhuriyet kupasindada tek kosan adam oydu bunu ne akla yaptilar ben cozemedim vallahi...
|
hayirlisi olsun her iki taraf icinde
|
serdar akdogan hazırlık maçlarında 5 yada 6 gol atmış. demekki adam görevini yani en önemlisini becerebiliyor.ayrıca konya maçında bir arkadaşımında söylediği gibi hem adam eksiltebiliyor hem de birebirde çok başarılı ve hızlı ...bu çocuğa şans verilmesi gerekirdi.hayırlı olur inş.
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=ŞEREF]serdar akdogan hazırlık maçlarında 5 yada 6 gol atmış. demekki adam görevini yani en önemlisini becerebiliyor.ayrıca konya maçında bir arkadaşımında söylediği gibi hem adam eksiltebiliyor hem de birebirde çok başarılı ve hızlı ...bu çocuğa şans verilmesi gerekirdi.hayırlı olur inş.[/QUOTE]
Birader burada bilmediğin birşey var. O da şu Serdar hazırlı maçlarında 5 yada 6 gol atmadı çünkü son oynadığımız ve 5-1 galip geldiğimiz söylenen maçta tam tersine 5-1 yenildiğimiz biliyor muydun? Ve bu maçta 2 gol attığı söylenen Serdar'ın atamadığını... İşte bunlar Bülent Uygun'un cinlikleri satacağı futbolcuları çok gol atmış gibi gösteriyor ve gazetecilere yazdırıyor. Serdar bence zamanında aldığımız Hakan Acar gibi olacaktı. O da gol kralı olarak geldi ancak hiçbir şey yapamadı. Bize alt liglerden değil kendi ayarımızdaki takımlardan liglerden futbolcu lazım... [/COLOR][/FONT][/I][/B] |
hayırlı olur inşallah ama bizim sattığımız kadar iyi transferler yapmamız lzım...
***REİS 58*** |
bo oyuncular kiralık mı gitti acaba . Yoksa bonservisleri de verildi mi. Samsun'dan Muhammet veya Rafael gibi oyuncular değerlendirilemez miydi.
|
tranfer komitesi iptal edilmeli yanlış şeyler yapıyorlar geçen sezon devre arasındada çok yanlış yapıldı şimdide yanlış tranferler devam ediyor bence MECNUN BAŞKAN yapmalı transferleri komiteyi hesaba çekmeli bu kadar yanlış yapılmamalı sivasın boşa harcayacagı parası yok
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:43. |