![]() |
bizde heyecanla sitedeki yenilikleri bekliyorus...özelliklede mp3leri:P
|
DUN STATTA SORDUM SİVASSPOR RESMİ ÜRÜNLERİNİ SATAN MİNÜBÜSE
KASET YA DA CD SATIŞINIZ VAR MI DIYE ONLAR İSE CD VE KASET SATIŞININ TÜM MÜZİK MARKETLERDE BUGÜN SATIŞA ÇIKACAĞINI SÖYLEDİ |
evet dün başkanımız da tgrt deki canlı yayında söyledi.
(ayrıca dün sunucunun dili tutuldu bugüne kadar kimse onları bu kadar arayıp veya mesaj çekmemiş orda büyüklüğümüzü yineledik EN BÜYÜK SİVASSPOR. |
VALLAHI BENDE REKOR HIZLA YÜKLEDI. HIC BIR SORUN CIKMADAN...
MÜKEMMEL BIR SARKI..... EMEGI GECEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN... INSALLAH BU SARKILARI SÜPERLIG`DE SAMPIYON OLUNCA HERKESE DINLETIRIZ..... :D :D |
sivassporun kaseti tüm müzik marketlerdemiymiş? walla hiç sanmıyorum ama bi sormakta fayda var bu kaseti alan felan varmı?
|
gardas olmuyor
|
Selam Arkadaslar sivasspor sen sen cok yasa ve yigidolar diye bu sarkilari size gönderebilirim bana e-mail adresinizi verin yollarim!
benimki [email]fatih-arslan@hotmai.de[/email] |
baska yokmu arkadaslar
|
[color=violet]Hmm galiba cogu HemseriLerim indirdi o sarkiyi.. Insallah elime bitane daha gecerse sizlerle paylasicam.. Cilgin Sedat´inda YigidoLAr adLi parcasi var.. SIvasspora yazilmis.. insallah en kisa zamanda ekLeriiim... :wink: [/color]
|
Arkadaş mümkünse direk indiği linki versen de oraya tıklasak. Ben de indiremedim.
Ayrıca marşlar değil ama acizane üç-beş Sivas türküsü var bu gardaşınızda. İsteyen olursa msn: [email]goksadozkaynar@yesevi.edu.tr[/email] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:12. |