SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7932)

Yiğiter 20.08.2006 22:23

-->: SİVASSPOR:0 - SAKARYASPOR: 2

günay bey ağzınıza sağlık.istanbulda ve sivasta olup da sivasın maçına gitmeyen taraftarlara yazıklar olsun diyorum.kırk yılda bir memlekete gelmişken bir sakarya maçına gidelim dedik.bir tane densizin yüzünden hayallerimiz suya düştü.tabi sizin için hava hoş 12 ay sivastasınız ve her an maça gidebi,lirsiniz.ya bizim gibi gurbettekiler nolacak.

ofozturk 20.08.2006 22:26

içinizi rahat tutun arkadaslar. sivassporumuz hedefi olan uefa kupasına gidemeyebilir ama ligden kesinlikle ama kesinlikle düşmeyecektir. birde lütfen yapıcı olalım hep yıkıcı hep yıkıcı yakısmıyor bize.

erdaleren58 20.08.2006 22:28

cok üzücü bu hocayla kesinlikle olmaz lorantin yeri cok belli hic bir sistemi yok lorant döneminde enazinda yenilmiyecemizi biliyorduk suan ne yenecegimizi ne yenilmiyecemizi biliyoruz yazik ne bu ya nerede buldular bu hocayi birde serdar topraktepe yok tolga birakin bunlari ya murat duman nerede neden gönderildi yönetim maca gelin maca gelin takima sahip cikin seyirci para veriyor bu futbolculari izlemeyemi para verecen tamam takim bizim takimimiz ama oynanan sporda seyirci zefk almali hic bir tane iyi bir tiransfer yok kimsenin almiyacagi fitbolculari biz aldik yoksa o fitbolcular 2likge gideceklerdi.umarim yönetim buna bir care bulur yoksa gecensenki malatya sporun durumu onlar mudale etmekte gec kaldilar umarim biz erken müdale edreiz.

hasantuan 20.08.2006 22:30

abi böyle takım kurulmaz siz devam edin 3. sınıf topçuları toplamaya seneye 2. ligde görüşmek üzere.... her hafta eksik takımlara yeniliyoruz. gençler 10 kişi kaldı yenildik. sakarya 9 kişi kaldı yenildik... haftaya rakibimiz 8 kişi kalacak her hal o zamanda yeniliriz.... böyle olmaz arkadaş.... böyle takım birinci lige yakışmıyor.... oyun yapısı olarak şu an için bu ligi hak etmeyen tek takım biziz.. 3 lig takımı gibi top oynuyoz... bir baliliyle bir musa kuşun gayretleriye bu takım kurtulmaz.... sayın başkan acil müdahele.....

aykut-akay 20.08.2006 22:39

sakaryayi kutlarim baska daha ne denir ki

puar 20.08.2006 22:43

ayrıca sakaryaspor taraftarını ve futbolcularınıda yürekten oynadıkları için tebrik ediyorum.

Yigido58_NL 20.08.2006 22:47

ILK MAC DEDIK,OYUNCULAR BIRBIRINE ALISACAK KAYNASACAK IKINCI MACA BIRAKTIK UMIDIMIZI,IKINCI MACTADA AYNI SEYLER OLDU,UCUNCU MACA KALDI GALIBIYET UMIDIMIZ,UCUNCU MACTADA 9 KISILIK SAKARYAYA YENILDIK.ARTIK SABIR KALMADI,UMITTE KALMADI ILK UC MACTA SONUMUZUN NE OLDUGUNU GORDUK.9 KISIYI YENEMEYEN 11 ADAMLA HICBIRYERE VARILMAZ.BU ISE BIR COZUM BULUNMALI,PECZEYIMI GONDERIYORLAR,OYUN TAKTIGINIMI DEGISTIRYORLAR,NE YAPIYORLARSA YAPSINLAR ARTIK.BOYLE GITMEZ BU IS,
SUPERLIGDE GECICI DEGIL KALICI OLMAK ISTIYORUZ.YONETIM DUY SESIMIZI,BIRSEYLER YAP,DIGER TAKIMLARIN ARTIKLARI ILE OLMAZ BU IS,DOGRU DUZGUN TRANSFERLER YAPIN.

Yiğiter 20.08.2006 22:47

aslında ben boşuna okuyom yaa.menajer olacaksın sonra sivas gibi bir kulüp bulacan transfer yapıyom diye ver elini avrupa ver elini amerika ooohhh gel keyfim geeelll.gerçi sivasspor gibi parasını çarçur eden başka bir kulüp bulmak zor ama nasip işte

hasantuan 20.08.2006 22:47

ben böyle takımında böyle hocanında .............................................

Yigido58_NL 20.08.2006 22:50

[QUOTE=ofozturk]içinizi rahat tutun arkadaslar. sivassporumuz hedefi olan uefa kupasına gidemeyebilir ama ligden kesinlikle ama kesinlikle düşmeyecektir. birde lütfen yapıcı olalım hep yıkıcı hep yıkıcı yakısmıyor bize.[/QUOTE]
BEN UC HAFTADIR YAPICI OLMAYA CALISIYORUM AMA BU HAFTA BIZLERIN RESMEN YIKICI OLMASI ICIN CALISTILAR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05.