![]() |
-->: EN BÜYÜK TRANSFER FİKRET ÜNSAL'IN BIRAKMASI
[QUOTE=BOSS_58][COLOR="Navy"][B]TAKIMIN HALİ ORTADA YÖNETİM BİRDE TARAFTARI KARŞISINA ALIYOR.BUGÜNE KADAR HANGİ TARAFTARSIZ KULÜP BAŞARILI OLMUŞ.AMA FİKRET ÜNSAL'A GÖRE 3 HAFTANIN SONUNDAKİ BAŞARISIZLIK TARAFTARA MAL EDİLİYOR.UNUTMAYINKİ BU TAKIM ÖNCE TARAFTARIYLA BUGÜNE GELDİ SİZİN SAYENİZDE DEĞİL.
SAYIN BAŞKANDAN BİR RİCAM VAR. 1. EN BÜYÜK TRANSFER KABUL EDİLECEĞİNİ UMDUĞUM VE TARAFTAR YORUMLARINDANDA ANLAŞILIYOR Kİ FİKRET ÜNSAL'IN YÖNETİMDEN İSTİFA ETMESİ. 2. OLARAK BÜLENT UYGUN'UN SİVASIMIZA ARTIK FAYDA DEĞİL ZARAR VERDİĞİ ORTADA BU İKİ TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİRİRSEK ÜMİT EDİYORUM TARAFTARDA TEKRAR TAKIMINA SAHİP ÇIKACAKTIR. [/B][/COLOR][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]İLAVE İHTİYACI DUYDUĞUM BENZETMEYİ HATIRLADIM.FENERBAHÇE DE BİRZAMANLAR SEMİH BAYÜLKEN DİYE BİR YÖNETİCİ VARDI O DA TARAFTARI KARŞISINA ALMIŞTI (TARAFTARA KÖPEK DİYECEK KADAR DENGESİZDİ ALLAH RAHMET EYLESİN)VE SONUNUN DA O GİTMEDEN F.BAHÇE SEYİRCİSİ STADA GİTMEDİ.VE ONLARIN EN BAŞARISIZ DÖNEMLERİYDİ VE RAKİP TAKIMLAR ALAY EDERDİ ARKAYI FENERLEYİN DİYE. İNŞALLAH DAHA İLERİ GİTMEDEN HERKES KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERİR.[/B][/COLOR] |
-->: EN BÜYÜK DARBE TARAFTARLARDAN GELDİ
BU SENE HEDEFİMİZ UEFA DERKEN DE İLK 7-8 HAFTA DÜŞÜŞ OLABİLİR DİYE DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?
RADİKAL KARARLAR ALMAK YERİNE BULUTLARIN ÜZERİNDE UÇMAK DAHA KEYİFLİYDİ DEĞİL Mİ? ŞİMDİ AYIKLAYIN BAKALIM PİRİNCİN TAŞINI... |
Taraftarın suçlu olduğu falan yok.Ortada bir suçlu varsa o da UEFA hedeflediğini söyleyip ligin dibine demir atan,yeni 3 yeni transferi gönderen ve ilk 7 haftadan umudunu kesen yönetimindir.Takımın 8 haftayı kötü oyunla puansız geçip sonra düzelmesi beklenemez.Ya yönetim istifa etsin,ya iyi transferler yapılsın ya da Pecze gönderilsin bence
|
Arkadaslar burda Yönetimin üzerine bukadar hakksizca yüklenmeniz beni sasirti daha 3 hafta önce Sayin Baskanimiz Hakkinda medyada cikan haberlere tepki gösteren büyük Sivasspor Taraftari nerde?????
Baskanina ve Yönetimine sahip cikan Büyük Sivasspor Taraftari Bu yönetimin hic bir hakki yoksa Taraftar ve Sivaslilar üzerinde size ne diyeyim yillarca Süperlige cikmayi hayal ettik Adam gibi Adamlardan olusan bir yönetim geldi hayaler Gercek oldu ama ne yazik ki bir sezon gecmedi ilk tökezlemede yönetime saldirin bu sizce adaletlimi???? Bence bu yönetim cok saglam ve iyi kendini bilmez bir insan taraftar bille demek istemiyorum Hakeme saldiriyor ve bunuda desteklemeye calisiyorsunuz Taraftar olarak öylemi????? Yazik cok Yazik söylüyecek birsey bulamiyorum gercekden bence güzel Sivasimiz güzel insanlari böyle degil benim bildigim Güzel Hemserilerim Yönetimine Futbolcusuna sahip cikar iyi günde nasil Büyük Baskan,Sivas sizinle Gurur duyuyor diye Tezahürat ettiyseniz simdide Yönetminize Sahip cikmaya davet ediyorum sizi eminim Bu büyük Baskan Sivasin basinda oldukca bu takim basariya ulasacaktir ben inaniyorum ki bu Yönetim güzel Transferlerde yapacaktir!Ama biz Sivaslilar olarak bizede agir isler düsüyor Ilk olarak YÖNETIME VE FUTBOLCUNA Sahi cikacaksin artik silkelenin ve kendinize gelin ve Takiminiza ve Yönetiminize sahip cikin. |
[QUOTE=CATLI]Arkadaslar burda Yönetimin üzerine bukadar hakksizca yüklenmeniz beni sasirti daha 3 hafta önce Sayin Baskanimiz Hakkinda medyada cikan haberlere tepki gösteren büyük Sivasspor Taraftari nerde?????
Baskanina ve Yönetimine sahip cikan Büyük Sivasspor Taraftari Bu yönetimin hic bir hakki yoksa Taraftar ve Sivaslilar üzerinde size ne diyeyim yillarca Süperlige cikmayi hayal ettik Adam gibi Adamlardan olusan bir yönetim geldi hayaler Gercek oldu ama ne yazik ki bir sezon gecmedi ilk tökezlemede yönetime saldirin bu sizce adaletlimi???? Bence bu yönetim cok saglam ve iyi kendini bilmez bir insan taraftar bille demek istemiyorum Hakeme saldiriyor ve bunuda desteklemeye calisiyorsunuz Taraftar olarak öylemi????? Yazik cok Yazik söylüyecek birsey bulamiyorum gercekden bence güzel Sivasimiz güzel insanlari böyle degil benim bildigim Güzel Hemserilerim Yönetimine Futbolcusuna sahip cikar iyi günde nasil Büyük Baskan,Sivas sizinle Gurur duyuyor diye Tezahürat ettiyseniz simdide Yönetminize Sahip cikmaya davet ediyorum sizi eminim Bu büyük Baskan Sivasin basinda oldukca bu takim basariya ulasacaktir ben inaniyorum ki bu Yönetim güzel Transferlerde yapacaktir!Ama biz Sivaslilar olarak bizede agir isler düsüyor Ilk olarak YÖNETIME VE FUTBOLCUNA Sahi cikacaksin artik silkelenin ve kendinize gelin ve Takiminiza ve Yönetiminize sahip cikin.[/QUOTE] Arkadaşıma katılıyorum. Bugünlere gelebildiysek bu kesinlikle yönetimin başarısıdır. Sivasspor bu yönetimin yerine başka bir yönetimin elinde olsaydı Süper ligi ancak rüyamızda görürdük. |
[COLOR="Red"]eee böyle toplantımı olurmuş hiç bir elle tutulur karar almamışlar taraftara yüklenmişler 6-7 hafta sonra kimi bulupta aşağıya indirip biz çıkacaz yukarı, bizmi çıkıp oynayacağız bu kafa ile 1.ligde ömrümüz çok olmaz.antalya maçını alıp konyada en kötü ihtimal berabere olması lazımki moreller düzelsin.;) [/COLOR]
|
BİZDE SEN VE SENİN GİBİ DÜŞÜNEN YÖNETİCİLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.
sayın ünsal biz taraftarlar olarak geçen seneden beri istim üzerinde maçlar izledik bunun sebebide sizlersiniz kurduğunuz takımdır bizde hakkımızı size helal etmiyoruz. ne alaka ya adama bak 6-7 hafta kötü gideriz diyor bu nasıl yönetim anlayışı anlayamadım bunu söyleyeceğine müdahale etsene amannn hepsi boşşş yakışıyor mu başkanımız siz ve sayın bülent beye inanıp güvenmiş takımı emanet etmiş emanete bakış açınız bumu yazıklar olsun |
arkadaşalr seneye lig a dayız.
|
ya kardeşim daha ligin başı üstüne gitmeyin bu kadar.daha pezce takımı tanımıyor daha dogrusu ligi tanımıyor.4 hafta sonra bu takım tutulmaz
|
-->: En Büyük Darbe Taraftardan Geldi...
[QUOTE=CAGLAYAN][B][I]HAYDAAA... SIMDI BURADA TEK SUCLU TARAFTARMI ? FIKRET ÜNSAL VE YÖNETIMIN SITEMLERINE HAK VERMIYORUM, NEDENI GERCEKLERI YANSITMADIGI ICIN.! BURADA BIR GERCEK VAR KI ODA YANLIS TRANSFER POLITIKASIDIR!.GÖRÜLDÜGÜ GIBI KÖKLÜ VE RADIKAL BIR KARAR CIKMAMIS, ESKI TAS ESKI HAMAM ! AYNEN DEVAM KARARI.... YUMURTA SEYIMIZIN AGZINA GELDIGI ZAMANMI HAMLE YAPACAGIZ? BURADA BIR HATIRLATMA YAPMAK ISTIYORUM GECEN SENE ILK 6.7 MACTAKI ALDIGIMIZ PUANLAR SAYESINDE 1.LIGDE KALABILDIK! SIMDI 6.7 MACTAN SONRAMI TAKIM YÜKSELISE CIKACAK.?
EEE.... BEKLEYELIM ARTIK 6.7 HAFTA TAKIM GELISIP YERINE OTURANA KADAR. GÖRECEGIZ ANYAYI KONYAYI. AMA IS ISTEN GECMIS OLACAK VE TAKIM 18. SIRAYA SABIT DEMIR ATMIS OLACAK O ZAMAN CIK ISIN ICINDEN BASARABILIRSEN.! EVET SAHAYA CIKAN HAKEMIN ÜZERINE GIDEN TARAFTAR BOZUNTUSUNU BIZLERDE KABULLENEMIYORUZ, BIZLERDE HAKKIMIZI ASLA HELAL ETMEYECEGIZ.PET SISESI ATAN KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATLARLA ORTAMI GERIP CEZAYA SEBEB OLAN TARAFTARLARI SIDDETLE KINIYORUZ. AMA SIMDI SORUYORUM YÖNETIM SIMDIYE KADAR TARAFTARLARINA NE ZAMAN SAHIP CIKTI ? HANGI YÖNETICIMIZ TARAFTARLAR GURUP VE DERNEKLERINI ORGANIZE ETTI? YÖNETIM TARAFTARLARINA YETERINCE SAHIP CIKMIYOR.! DESTEK DESEN HIC YOK DENILIR SEVIYEDE, HEM YÖNETIM HEMDE TARAFTAR DERNEKLERI VE GURUPLARI BIRBIRLERINE ÖRGÜTLÜ BIR SEKILDE KENETLENIP DESTEK VERMELIDIRLER KI BASARI GELSIN. TARAFTARINA SAHIP CIKMAYAN VE TARAFTAR DERNEKLERI ILE KOORDINELI BIR SEKILDE CALISIP ORGANIZE EDEMEYEN TARAFTARLARINA ÖCÜ GÖZÜYLE BAKAN KULÜP HIC BIR ZAMAN KALICI OLAMAZ.!![/I][/B][/QUOTE] ELLERİNDEN DİLLERİNDEN AYAKLARINDAN ÖPERİM ÇAĞLAYAN ABİ BENİM AKLIMDAN GEÇEN SENİN AKLINDAN GEÇMİŞ. TEŞEKKÜR EDERİM BU YAZINDAN DOLAYI. BİZLERİ SOKAK PİÇLERİ GİBİ ORDAN ORAYA ATMASINLAR. SİVASTAKİ BAZI MÜDÜRLERİN SÖZLERİNE ALDANIP MARATONDA DURANLARIN DAVUL SESLERİ BİZLERİ SAHATSIZ EDİYOR DİYİP ONLARIN SÖZLERİNİ KAALE ALAN BİZLERDE DESTEK ÇIKMAYANLAR ONLARIN DEDİKLERİNİ YAPTILAR NE OLDU?YAPTILARDA RAHATSIZ OLUYORUZ DİYENLER GENÇLER BİRLİĞİ KARŞILAŞMASINDA MERMİ GİBİ PETLERİ ATANLAR O KAZ KAFALILARDI NE OLDU ŞİMDİ ? SOĞUDULARMI O TARAFTAR BOZUNTULARI ? BİZE YİNEDE HER ZAMANKİ GİBİ ÇÖP BİDONUNUN İÇİNDE DURACAKSINIZ KANALİZASYON DELİĞİNDE DURACAKSINIZ DESİNLER SİVASSPOR İÇİN DURMAYAN NAMERTTİR !! ÇÜNKİ BENİM MEMLEKETİM BENİM TAKIMIM HE ZAMAN HERYERDE DESTEKLERİM ,AMA İNSAF ADALET MEKANIZMANIZI BİZEDE ÇALIŞTIRIN LAHANAYA GELİNCE KIMIR KIMIR PIRASAYA GELİNCE MEEEEE OLMASIN LÜTFEN SAYGILARIMLA. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21. |