SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8029)

FurkaN 28.08.2006 20:50

-->: NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=hasantuan]beyler hepiniz çok iii futbolcu felan yazmışınızda bu adamı nerden tanıyorsunuz adam adı duyulmuş bi kaç takımda oynamış görünüyor ama ne kadar oynamış. ben bugün panatinaikosun sitesine girdim maçları ve kadroları var. adam hazırlık maçlarında bile oynamamış görünüyor yanlışım varsa düzeltin... umarım hakkımızda hayırlısı... ( [url]www.pao.gr[/url] adrsine girerseniz)[/QUOTE]
Panathinakos'ta kiralık oynuyormuş.........[/COLOR][/FONT][/I][/B]

FurkaN 28.08.2006 20:52

-->: YİĞİDO BOMBAYI PATLATTI.!! NORDİN WOOTER YARIN İSTANBUL´DA İMZA ATACAK.

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Carvalho ile bu işin olmayacağı belliydi. Kesin oynar denilerek alınan adam yedek kulübesine demir atmıştı. Artık ofansif yönden daha da güçlendik biraz oyunumuzu hızlandırabilirsek bu yıl iyi işler yapabiliriz.[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Yigido58_NL 28.08.2006 20:55

ACIKLAMAYI BULENT UYGUN YAPMIS,OYNADIGI TAKIMLARA BAKILIRSA IYI OYUNCU OLMA IHTIMALI YUKSEK.HAYIRLISI OLSUN INSALLAH TRANSFERI GERCEKLESIR VE SIVASIMIZA FAYDALI OLUR

dmr58 28.08.2006 21:02

transfer diye buna derim çok doğruuu ve yerinde bir transfer bize çok şey katacaktır inş

aldair 28.08.2006 21:07

iyimidir falan demiş arkadaşlar,bana kalırsa yasirden iyi olacağı kesin.dünya varmış yaw yasirden kurtuldum böylece demektir.yasir artık her maç iki tel saçımı beyazlatamayacak.hahaha çünkü bu adam orta saha.birde şu mehmet yıldız gitti yerinede falan filan geldi,diye bir haber yazında oynıyım sevinçten temelli.

aldair 28.08.2006 21:09

[QUOTE=hasantuan]beyler hepiniz çok iii futbolcu felan yazmışınızda bu adamı nerden tanıyorsunuz adam adı duyulmuş bi kaç takımda oynamış görünüyor ama ne kadar oynamış. ben bugün panatinaikosun sitesine girdim maçları ve kadroları var. adam hazırlık maçlarında bile oynamamış görünüyor yanlışım varsa düzeltin... umarım hakkımızda hayırlısı... ( [url]www.pao.gr[/url] adrsine girerseniz)[/QUOTE]
yasirden iyidir kardeş adamın backraunduna baksana.boş adam olmadığı kesin.zaragozadada oynamış adam

yerliturkuaz 28.08.2006 21:13

[QUOTE=aldair]yasirden iyidir kardeş adamın backraunduna baksana.boş adam olmadığı kesin.zaragozadada oynamış adam[/QUOTE]
ben futbolcuyla ılgılı bılgıulerı verdım arkadaşlar he birde adamı gelmeden kral yaptınız buna anlam veremiyorum durun hele bir adam gelsın oynasın ondan sonra adamı kral yaparız

aldair 28.08.2006 21:21

[QUOTE=öner]ben futbolcuyla ılgılı bılgıulerı verdım arkadaşlar he birde adamı gelmeden kral yaptınız buna anlam veremiyorum durun hele bir adam gelsın oynasın ondan sonra adamı kral yaparız[/QUOTE]
ben kendi adıma kimseyi kral falan yapmıyorum,yasirden kurtuldumya ona seviniyorum,adamı ajax tan hatırlıyorum.ama tabi çok zaman geçti üzerinden.ama sakat bile olsa gene idda ediyorum yasirden iyidir

ultraarif 28.08.2006 21:33

bu adam çok iyi ama uyum sorunu,yaşam tarzı vb. şeyler yüzünden gelecek sene gitmek isteyebilir.örnegin iliç.geçen sene partizan kalbimizi aldınız dediler ama geçen seneki futbolu vasattı bazı maçlar hariç.ama bu sene geçen sene yapılan yorumları şimdi daha iyi anlıyorum.eger bu sene ilk haftalarda kötü performans sergilerse bence bu gayet normaldir.üstününe düşmeyelim.herneyse hayırlı ugurlu olsun.tek temellimiz takıma ayak uydurması ve gelecek tekliflerden dolayı aklı uçmaz

kasko 28.08.2006 21:57

Gerekli olduğu yere transfer yapıldı.Bu yönden doğru bir transfer.İnşallah referansı kadar da iyi bir futbolcu olduğunu gösterir.Hayırlısı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:05.