SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TİMSAH BOZGUNA UĞRADI.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8406)

AYDIN1985 24.09.2006 19:11

--->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..

Arkadaslar Sivassporumuz icin Hayirli ugurlu olsun bu galibiyet. Ayriyeten Sivassporda ilk golünü atan woteride tebrik ederim.

Benim Tahminim Bursaspor 1-3 Sivasspor dü. Ama isin basi galibiyetti, Allaha sükür öyle oldu.

superglam 24.09.2006 19:13

--->: En büyük Sivasspor başka büyük yok

[QUOTE=Sabiha Serin;154552]Bu mubarek Ramazanın ilk gününde iftar soframı hazırlarken radyodan dinlediğim Türkcel Süper ligi 7.Hafta maçı olan Bursaspor-Sivasspor maçının 1-3 galibiyet ile sonuçlanmasından sonra Sivasspor Kasedimi çalıp ev de bu sevinç coşkumuzu eşim ve çucuğumla hepimiz ailece paylaştık.Sağol Sivasspor bize bu olağanüstü coşku ve sevinci yaşattığın için sana binlerce kez teşekkür ederiz.Herzaman diyorum,yine aynı şeyi haykırıyorum. EN BÜYÜK SİVASSPOR BAŞKA BÜYÜK YOOOK. Kırmızı-Beyaz-Üçyıldız-Sivas-Sivas heeeeeey

SİVASSPOR ALLAHA EMANET OL...hepimiz seni çok ama çok seviyoruz ve ..Sana sonsuz güveniyoruz,bize hep bu sevinci yaşat ne olur..Diğer haftalardada bizlere aynı sevinç ve coşkuyu yaşatacağınıza inanıyor, başarılar diliyoruz...............[/QUOTE]

[COLOR="Navy"][I][B]Helal olsun sabiha hanım. benzer mutluluğu bizde yaşadık :) çok güzel oldu Bursa galibiyetimiz.. umarım devamı gelir..[/B][/I][/COLOR]

TracyMcGrady58 24.09.2006 19:14

-->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..

Efsane geri döndüüüüüüüüüüü.Insallah bu seri böyle devam eder.Ben dedim bu tahkim kurulunun olaylarina en iyi cevab 3 puan dedim, aslanlar gibi savastilar tüm futbolculari kutlarim ve tebrik ederim ve 3 puanimiz hayirli ugurlu olsun

Abdullah DuMaN 24.09.2006 19:57

RAMAZAN BİZE UĞURLU GELDİ İNŞALLAH BÖYLE DEVAM EDER DARISI DİĞER MAÇLARIN BAŞINA

argani_58 24.09.2006 19:58

ılerıdekı maclardada aynı oyun ve aynı sonuclar almak dılegıyle

PRoFeSSioNaL 24.09.2006 20:00

sivasspormuza hayırlı uğurlu olsun

tüm seviç bizler ve oyuncular için

timsah avlanma avlanırsın yoksaa

üzeyir 24.09.2006 20:07

--->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..

bu çıkış yakışır sivas'a.umarım bundan sonra kimse sivasın ligden düşmesini aklınının ucuna bile getirmez.

PRoFeSSioNaL 24.09.2006 20:12

-->: --->: TİMSAH BOZGUNA UĞRADI..

[QUOTE=üzeyir;154607]bu çıkış yakışır sivas'a.umarım bundan sonra kimse sivasın ligden düşmesini aklınının ucuna bile getirmez.[/QUOTE]

inşallah gardaşım bunu kimseye fırsat bırakmayacağız
kimse bizim kötülüğümüzü isteyemez

Dark Force 24.09.2006 20:18

bursa gibi çok zor bir deplasmandan 3 puan çıkarmak yiğitlerin işidir bunuda biz yaparız hep böyle devam ederiz inşallah

TeSTeRe 24.09.2006 21:18

--->: BURSASPOR 1 : 3 SIVASSPOR

[QUOTE=yasin_58;154525]Fenerbahce Macıyla iyi bi çıkış yakaladık.. inşallah çıkışımız dewam eder..[/QUOTE] kardes yorumun iyi guzel ellerine saglik ama su v harfi yerine w harfi kullanmasan dahada mutlu olucaz. BIliyosun Turkcemizde w harfi yok
tskler

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:53.