![]() |
-->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
sivasliyim sivassporluyum demek yetmiyor maddi manevi hertürlü desdegi vermemiz gerekiyor kuru gürültü yetmiyor.
|
--->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
İYİ HARZAMNKİ GİBİ SİVASLILIN OMADIHI YER OLMAZ YA BUNU HERKES ÖGRENSİNN :D
|
Danimarkadan sivasspora Destek kampanyasi baslatmis bulunuyoruz danimarkada yasaya sivaslilar ve sivasspora gönül verenler hep beraber elele
BAHAR gazetesinde ve HABER gazetesinde her biliyi bulabilirsiniz 5 arkadas buise gönül verdik sizlerinde destek vereceginizden eminiz sivaslilar GARDASLARINI yalniz birakmazlar. |
[QUOTE=gardasin.58;200722]Danimarkadan sivasspora Destek kampanyasi baslatmis bulunuyoruz danimarkada yasaya sivaslilar ve sivasspora gönül verenler hep beraber elele
BAHAR gazetesinde ve HABER gazetesinde her biliyi bulabilirsiniz 5 arkadas buise gönül verdik sizlerinde destek vereceginizden eminiz sivaslilar GARDASLARINI yalniz birakmazlar.[/QUOTE] çok güzel kampanya bravo..benim de teyzem arhus ta hatta kuzen ordaki maçta fener forması yla ve boyalı yüzüyle danimarka gastelerinde ön sayfalarda resmi çıkmıştı:) |
Danimarkada en cok Sivassporlu var, nede olsa Dünya takimiyiz
|
-->: --->: DANİMARKADA SİVASSPOR SESLERİ...
[QUOTE=mexsis;202612]Danimarkada en cok Sivassporlu var, nede olsa Dünya takimiyiz[/QUOTE]
Dogru söylüyorsun gardas danimarkada en cok SIVASLI var bende bunlardan biriyim ve gercekten SIVASSPORA gönül verdim ama aylardir ugrasiyoruz etrafimizda pek kimseyi göremedik kisacasi cokluk icinde yokluk cekiyoruz. selamlar yusuf sahin DK. |
danimarkadaki sivassporlulara sselamlar olsun.
|
Danimarkada yasayan sivasspora gönül verenlerle yazismak istiyorum
selamlar yusuf sahin ringsted |
danimarkaya turkiyeden hangi takim geldiyse orda ben varim sirtimda kalbim de gønlumde kirmizi beyaz formayla o forma sivasspor58 formasi .fenerbahce gelir sivasspor58 kirmizi beyaz formayla gider karsilarim.milli takim gelir sivasspor formasi,besiktas gelir.malmøye sirtimizda sivasspor 58 formasi,biz sonradan yigido olmadik biz dogustan yigidoyuz sivasspor icin canimizi veririz.bizi alemde herkes bøyle bilsin.biz ne deplasman maclarina gittik.2lik de 3 ligde.
|
DANIMARKADAKI SIVASLILAR AVRUPADAKI SIVASLILAR BIZLERDE KATKIDA BULUNSAK TAKIMA ARTIK OTOBUS ALINACAK 73 MILYARDA DAHA KAMPANYA BUNA BUTUN GURBETCILEROLARAK BIRER KATKIDA BIZDE BULUNSAK.AZ OLSUN GØNULDEN OLSUN HAYDI YIGIDO SIVASLI YIGIDO AVRUPADAKI YIGIDO BIRLIKTEN KUVVET DOGAR ELINDEN GELEN GØNLUNDEN GECEN MADDI YARDIMI ESIR GEMIYELIM BURDAN AVRUPADAKI TUM SIVASLI YIGIDOLARA SESLENIYORUM YAZIN IZINE GIDIYOZ HIC BIR SEY YAPMASAN SIVASSPORA BIR ARKADASINA.BIR AKRABANA SEVDIGIN INSANA KOMBINE BILET AL HEDIYE ET FORMA AL HEDIYE ET. ETKI SIVASSPOR MADDIYAT KAZANSIN GURBETTEN SILAYA TUM YIGIDOLARA DANIMARKADAN SELAM OLSUN
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:42. |