SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8513)

UTKUM_58 02.10.2006 21:40

--->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

oncelikle herkese slmlarr..ben bana goree en mantikli dusuncemi paylasmak istiyorumm..bencee isterrr her hafta kazanalim ister kaybedelimmm...bunun maclara gelmek yada gelmemekle alakasi yokk...nede olsa super ligde diyoruz aksamda otet goruntuler var diyoruz...buyuk maclar haricii kimse stadin dolmasini beklemesinnn....super lig heyacani taraftarlar uzerinde bittii...herkese normal geliyorr..galatasaray besiktas fenerbahce maclarindaa daha cok stad doluyor bunun nedeni yildiz futbolcularin ve buyuk takim olmalariiii...diyeceklerim bukadar tutuculuk yada birliktelik sadecee biryerlere varilincaya kadar oluyorrr..bunu herkesin bilmesi laizimm...amac yok gaye yokk sadece ligde varizzz diyerekk kimse maca ilgi gostermiyor

bulldog 02.10.2006 22:59

Bence tek nedeni, takımın içerde ve Deplasmanda aldığı kötü sonuçlar ve Takımın Hedefi olmamasıdır.!

yigido Atilla 03.10.2006 00:31

-->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

[I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...[/FONT][/COLOR][/B][/I]

bulldog 03.10.2006 12:42

bence Futbol Kültürü yetersizliginden !
okullar üzerinden bir şeyler yapılmalı Futbola Ilgisi olan nufusun çoğu öğrenci bunlara yönelik bir çalışma yapılmalı, futbola ilgi artırılmalı ,gençlerimize Sivasspor sevgisi aşılamalı.

deli_yigido 03.10.2006 14:44

Genç yok genç omalyınca heycanda yok öleyse okullarda dernekler falan kurulması olabilir.. bence yani :)

university 03.10.2006 15:08

1- bilet fiyatları Sivas gibi ucuz bir şehrin insanlarına fazla geliyor.
2- taraftar kale arkası tribünlerine karşı olumsuz bir tutum geliştirmiş, sanki oradan izleyince hiç zevk almayacakları düşüncesindeler (bence kale arkasından izlemekte gayet güzel)
3- Sivasspor takımı özellikle evinde yaptığı maçlarda taraftarına istediği gibi zevkli bir oyun sergilemiyor.

Bence yönetim paradan başka şeyleri de düşünüp farklı etkinlikler yapmalı. Örneğin Kayseride olduğu gibi kalearkası biletleri öğrencilere ücretsiz olarak dağıtılabilir...

ademgoze 03.10.2006 16:47

bence sivassporun biraz daha iyi futbol oynaması lazım çünkü sivasspor tarihinde ilk defa süperlige çıktı bir çok konuda geriyiz taraftarlarımız yeni oluşmaya başladı sivasdaki insanların gelirseviyesi düşük her maça gidimiyorlar bence bir bursanın bir sakaryanın konyanın stadlarına bakın hepsinin üstü kapalı ses acayip yankı yapıyor bizdaha yeni çıktık ama çok güzel ilerliyoruz stadımızı büyüttük şimdi kapanması kaldı insanların sivas maçına gelmesi için çok organizasyonlar yapılması lazım mesela her ilçeden maç saatıne yakın otobusler kalkabilir.ama bunların olucagına inanıyorum ilerde sivas insanı genelde düşkündür memleketine .yiğido olmakla gurur duyuyorum herkezde duymalı.

serhankaburcuk 03.10.2006 16:48

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Dün Kanal58 de Mustafa ATEŞ'in sunduğu proğramdada söylediğim gibi taraftarımız heyecan kalmadı...Önceki yıllarda Süper Lige çıkma mücadelesi verirdik..Taraftarımız hep bu olayın özlemiyle tutuştu daha sonrada hedefe ulaşıldı...Artık hedefsizlikten dolayı taraftarımız maçlara gelmiyor...Yönetimin ilgiside azaldı tabiki taraftara...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

melih1 03.10.2006 19:49

sivassporu seven gidiyor parasını seven gitmiyor.bu kadar basit.
eğer sivastan 150 lira verip bir kombine alacak 4000 kişi çıkmıyorsa burda durup düşünmek gerek.
tabi birde işin şu yonu var.her onune gelen 40-50 kişi grup olup stadın ayrı yerlerinde her kafadan ses çıkarırsa arada kavgalar ederse sanki rakip gibi maça gidende azalır.

AMCA58 03.10.2006 21:17

--->: -->: TARAFTAR NEDEN MAÇLARA GİTMİYOR ?

[QUOTE=yigido Atilla;156803][I][B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"]Nedenleri cok ama ben en önemli sine deginmek istiyorum,eskiden stadin kapasitesi yanilmiyorsam 8 veya 10 bindi ,Sivassporun belirli bir traftar kitlesi vardi. Stad kücük oldugu icin 8 veya 10.bin normal olarak doluyordu ama su anda Stadin kapasitesi 16500 bine cikti , biz simdi 6.500 kisiyi nerden bulacagiz soru burdan kaynaklaniyor. Bu isi yönetim isterse cözer ve yeni dinamik genc takimini 90 dakika hic susmadan destekleyecek genctraftar topluluguna ihtiyacimiz var yönetimde bundan sikayetci o zaman bir an önce bu konuya el atmali nasilmi cok basit . Rahmetli eski cumhurbaskanimiz Turgutbeyin bir cümlesi aklima geldi 1 koyup 10 alacaksin Nasilmi stadin dolmayan bos yerleri tespit edilir bunu zaten baskan Mecnunda istiyor siniflarindaki basarili talebeleri bedava o tribünlere yerlestireceksin genc cocuklar hem derslerinde basarili olurlae vede ileriki senelerde sivasa büyük katkilar saglarlar stadlarimizda bos kalmaz ileriki senelerde sivasspor sevgisiyle büyüyen bu kusak ileriki yillarda maratonda biletlerini kendileri alirlar ve yerlerini genc kusaga birakirlar. yoksa 6.500 bin yeni traftar bulmak kolay degil bence en akili cözüm bu olmali sizler acaba benim bu fikirlerime katilacakmisiniz...[/FONT][/COLOR][/B][/I][/QUOTE]

BEN FİKİRLERİNİZE KATILIYORUM.BURSADA ÇOCUK TRİBÜNÜ OLUŞTURMUŞLAR GELECEĞİN SEYİRCİLERİ YANİ.SPONSORLOR HER HAFTA ÇOCUKLARI SERVİSLERLE VE MAÇ BİLETLERİYLE DESTEKLİYORLAR.ŞİMDİNİN GENÇLERİ GEÇMİŞİN ÇOCUKLARIYMIŞ.BU TRİBÜNLERDEN GELMİŞLER.SİVASIMIZDA OLABİLİR PEKALA.SEYİRCİ SAYISINDAKİ TESBİTLERİNİZDE ÇOK MANTIKLI ASLINDA KEMİK SEYİRCİMİZ HALA GELİYOR AMA YENİ SEYİRCİLERİ NASIL STADA ÇEKERİZİ DÜŞÜNMELİYİZ BENCEDE..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:25.