![]() |
--->: KAYSERİSPOR 1-1 SIVASSPOR
[FONT="Arial Black"][B]PECZE gitt yaa... yahu kümeye düsüceyiz !!!!![/B][/FONT]
Pecze Istifa.... Rizacalimbayi istiyoruz !!!!!!! |
geçen yıl da aynı muhabet vardı.kayseriden bi puan çıkarmak iyidir.on kişi kalsa nolcak?bazen on kişi ye karşı kazanırsın bazen de kaybedebilirsin bikere 10 kişiye karşı oynamak daha zordur,çünkü adam daha fazla mücadele ediyor.1-0 sıfırn üzerine yatması da normal neden riske girilsin?açılsa belki yada büyük bi ihtimal ile maçı kaybedecek.artı herzaman derim bu beni bağlar tabii bu takımın büyük bir çapı yok dolayısıyla zaten ne kadar defansı sağlam tutarsa o kadar başarılı olur.hoca meselesine gelince bence pecze ye biraz fazla yükleniliyor sonuçta o herkesden fazla üzülüyor.gitmesi için ama fazla bi zaman da kalmadı 2 maç daha kazanılmasın zaten kendisi gidecektir.dün erciyes maçını izledim valla adamlara hayran kaldım trabzonu oldukça saladılar ve eğer futbolda şans varsa dün trabzonun yanında idi.bunun söylememin sebebi erciyese lorant geldi anında disiplin ve bir düzen gelmiş.ve evet hali ile yine defans organizasyonu ön planda.zaten başka çare yok 22 gol yemişler.bunu yazmamın sebebi sivasspor yönetimi lorantı dinlese idi ve onunla devam etseydi diye düşünüyorum.kanımca4-5 puan fazla olurdu sivassporun!geçen yıl arkadaşlar açılmıyor diye şikayet ediyorlardı bu sene daha fazla açılıyor takım busefer de daha az puan alıyor.işte geçem yıl bi taktik disiplin vardı ve asker gibi posizyonlarında duran topçular vardı.bu yıl bu sanki kaybolmuş gibi.pecze muhakkak futbolu biliyor ama biraz yumuşak davranıyor gibi eksiklik varsa burada dır kanımca!
|
ben yeniliriz diye düsünüyordum ama öne gecmisken galip gelebilseydik keske. bir ana önce üst üste 2 mac alip tehlikeli bölgeden cikip rahatlamaliyiz...
|
bu maç 4 saatte oynansa berabere biterdi boşuna üzülmeyin!!!
|
[COLOR="Blue"]söylenecek tek bir şey var kayseriyi elimizden kaçırdık şanşşşşşşşşşşşşşş[/COLOR]
|
DEFİNEYİ KAPTIRDIK..
KAYSERİDEN TAM BÜYÜK BİR VURGUNLA DÖNÜYORDUKKİİ.DEFİNEMİZ MAÇIN KORSANI GÖKHAN ÜNAL TARAFINDAN YARIYA BÖLÜNDÜ...GALİBİYET BİZİM HAKKIMIZDI AMA ŞAİBELİ BİR PENALTI POZİSYONU SONRASI 2 PUANDAN OLDUK.GOLÜ ATTIKTAN SONRA DEFANSA ÇEKİLMEYEREK.OYUNU ORTASAHADA TUTABİLSEK KARŞIMIZDA HİÇ KİMSE DURAMAZZZ...!!!!!!!
----İLGİLİYE DUYRULUR-------K.P |
yaw yeter artık.bu hocayla ligi en fazla 17. bitiririz.bence bu pecze denilen hocanın kulübü terk etmesi lazım.yada biz kovalım.ya böyle kolay maçları kazanamıyoruz.önümüzde daha manisa galatasaray besiktas ve trabzon maçları duruyor.bence bizimde trabzon gibi hocayı değiştirmeliyiz.
|
bravoo pecze yine takımı puanlardan ettin...rakip 10 kişi kalmıs 1:0 öndesin sen hala geri cekiliyosun.dahada bastırıp bir gol daha atıp rahatlamayı düşünmüyorsun..kayseri gibi bi takıma karsı o kadar dakika kapanırsan olacagı bu...hem gökhan gibi bi forvetleri varken sen sürekli topu rakipte kalmasını saglıyorsun...bir olmaz iki olmaz üçüncüyede boyle atarlar...farkındaysanız 18. ile puan farkı 3...yanii bir maca bakıyor..2 hafta sonra besıktas galatasay ve trabzonla oynayacaz pespese bu maclardan puan alacagımızı sanmıyorum..kimse kimseyi kandırmasın köklü değişiklik yapılmazsa 2.lig bizi bekliyooo
|
yeni teknik direktör gelecekse yabancı olarak daumdan baskası gelmesin çünkü türkiyeyi ii tanıyor... yerli olacaksa rıza calımbay...isim önemli ama hoca ile takım arasında iyi bir diyalog olmalı...bu diyalog olmazsa hocanın ismi bi anlam farzetmiyoo...
|
[FONT="Arial Black"]beklenen normal sonuc gercekleşti,deplasmanda kayseriden bir puan almak iyi sonuc.[/FONT]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:23. |