![]() |
--->: SİVASSPOR/V.Manisaspor Maçı Tahmin ve Yorumları
İlk mağlubiyetini bizden alacak v.manisa inşallah
|
Bakıyorumda büyük çoğunluk yenilgiyi şimdiden kabullenmiş,arkadaşlar yapmayın! Büyüklerin bu yılki düşüşünden dolayı Vestelmanisa'nın çok başarılı olduğu görülüyor.Anatalyaspor karşısında hiçte iyi bir futbol oynamadı.Umuyorumki bu yenilgi şartlanması şimdiden futbolcularımızında kafasında yer etmez. Bu maça psikolojik yöndende futbolcular hazırlanmalı.İyi bir gününde ve iyi bir hazırlıkla Vestelmanisayı yeneceğimize inanıyorum.Taraftarlarımızda futbolcularımızda motivasyon olarak bu yönde hazırlanmalı.Şunu bilmeliyizki "inanmak yenmenin yarısıdır" Saygılar
|
tarftarın takımına inanması lazım her zaman manisayı yenecez ve ilk malubiyeti tattıracaz.sonyiğido
|
Arkadaşlar gerçek taraftar oh olsun dercesine kendi takımının mağlubiyeti üzerine tahminde bulunur mu?.... Kendinizi bir defalığına sorgulayın bakalım.
Taraftarlık aşk işidir, çok fazla mantık aramamak gerekir. Takımın zayıf olduğunu görüyorsan bile yine de bir umut deyip tahminini takımının zaferi üzerine yapmalısın diyorum. Ben mantıklı veya rasyonel değil SEVDALI bir tahminde bulunuyorum: [COLOR="Red"]Sivassporum : 4[/COLOR] Vestel : 2 |
9 maçta; 9 gol ve 9 puan.
10 maçta;10 gol ve 10 puan. Sivas: 1 Manisa:1 |
Sivassporum 1-1 V.Manisaspor Güzel Bi Maç Olur Ama Bunlar Bızı Yenenmez Bizde Onları Yenemeyiz Hadi Yiğidolar Şunları Utandıralımmm Herkes Maçaaaa
|
sivasım burda manisaya galibeyt veren hemşerilerimizin yüzünü kızartacaktır bundan eminim
sivasspor 2 manisa 0 |
[QUOTE=hakandemirezen;159483]İlk mağlubiyetini bizden alacak v.manisa inşallah[/QUOTE]
inşallah abi bende bundan emiminim... keşke bir organizasyon düzenlesek çok iyi olurdu |
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]V. Manisaspor[/COLOR], evinde oynadığı [COLOR="Red"]Antalyaspor[/COLOR] maçında da
gösterdiki; maçın son saniyesine kadar mücadeleden vazgeçmiyor...! Bulundukları konuma tesadüfen gelmediklerini tüm otoriteler kabulleniyorlar artık. Ligdeki namağlup ünvanını [COLOR="Red"]4 Eylül' [/COLOR]de bırakacaklarını temenni ve ümit ediyorum... [COLOR="Red"]Sivassporumuz....: 3[/COLOR] [COLOR="Black"]V.Manisa.............: 1[/COLOR] Maalesef, bazı arkadaşlarımız skor tahminlerini yaparlarken, mağlubiyetten bahsetmişler...! Belki, rasyonel yaklaşımlar gösterme eğilimi içerisinde olabilirler...rakibimizin şu anda lider olması, bizim içerde zorlanmamız, arkadaşlarımızın böyle yorumlar yazmasına neden olmuş olabilir amaaa.... Maçlar kaybedebiliriz... İddia kaybedebilriz... Puantaj kaybedebiliriz... Avantaj kaybedebiliriz... Averaj kaybedebiliriz... ...vs [COLOR="Red"]Amaaaa... Ümidimizi ve inancımızı kaybetmemeliyiz...! . . .[/COLOR][/B][/COLOR] |
sivasım vestelin görüntüsünü bozacağına inanıyorum 2- 1 alacağız, lütfen hafataya vesteli olanlar alıcısının ayarlarıyla oynamasınlar yiğido çizip geçecek
:):):) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:12. |