![]() |
--->: YENI KAPTAN SERVET
Güzel Bir Futbolcumuz O Yüzden Servetede Kaptanlık yakısır
|
:D :D BENCE SERVET İYİ BİR DEFANS OYUNCUSU İYİ BİR KAPTAN OLURMU ONU ZAMAN GÖSTERİR...
|
-->: YENI KAPTAN SERVET
[B][I]Hayrılı olsun!Heralde Sayın Karol Pecze Servet in tecrübesinden ve profesyonelliğinden istifade amaçlı bu kararı verdi saygıyla karşılıyoruz.
İnşaAllah bu Servetin performansını artırdığı gibi,Hakkının performansınıda düşürmez...[/I][/B] |
[I][B][COLOR="Navy"]SERVET CETIN SIVASPORUN YENI KAPTANI benim actigim konuyu Sivasspor com.daki arkadas silip kendi baslatmis gibi yaziyor biraz ayip oluyor bu kacinci be arkadasim insani cok üzüyor Benim actigim konulara o arkadas abone oldu o zaman o arkadas sivassporu cok iyi takip etmiyor baskasinin baslattigi konuyu silip kendi baslatmis gibi yaziyor !!!!!!!!!!! . Arkadas sivassporu daha iyi takip etmesini öneriyorum saygilarimla ve yaptigim yorumu da silmis [/COLOR][/B][/I]
|
Bence de servetten önce hayrettin var,kaptanlık ona verilmeliydi.Hakkı içinse kötü olmuş diyemicem,bi kaptana yakışmıyacak davranışlarda bulundu bu sene,bi süre böle gitsin bakalım sonra tekrar kaptanlığı hakedecek oynu oynarsa zaten alır.
|
Kaptanlik Hakkiya yakisiyordu.Egerki kaptanlik degisiyorsa bu servetten baskasida olabilirdi, mesela Hayrettin.Servetin olmasida iyi, servet en azindan tecrübe var, milli takimdada forma giymis birisi.Hayirlisi olsun
|
ya hepiniz ne cabuk hakkının bu takım için neler yaptıgını unuttunuz kaptanlık onun hakkı ve hep öyle olacak her ne kadar kaptanlığı kendisi bırakmıs olsada olsun hakkı baba sen bitanesin nasıl istiyosan öle olsun sen her zaman bitanesin kaptan olsanda olmasanda
|
yorum yaparken ii düsünerek yazın çünkü hakkı bitane kaptanlık istemiyosa olabilir çokda önemli deil her durumda takımın en iyilerinin basında yer alıyor defansta oynayıpta takımına bu kadar yararlı olup gol atan hakkıdan baska kimse tanımıyorum hakkı baba sen bizim gönlümüzün kaptanısın seni sewiyoruz hemde coooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk
|
SERVETİN KAPTAN OLDUĞUNA ÇOOK SEVİNDİM YA İNŞALLAH İYİ YÖNETİR
|
[COLOR="DarkOrange"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]Servetin kaptanlığına futbolcular ve yönetim istemiş ama servet sivasspor takımında kalıcı bir oyuncu değil bence önümüzdeki seozn büyük ihtimal başka takıma gidecek mukaveleside bir yıllık bence bu takımda daha kalıcı ve lider bir oyuncuya verilmeliydi diye düşünüyorum...[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:11. |