![]() |
--->: VESTEL´E YİĞİDO DARBESİ
Bu takım iyi takım. Daha iyi yerlere gelecek. Şanlı YİĞİDOLARIM baram hediyeniz için çoooook teşekkürler....
|
-->: VESTEL´E YİĞİDO DARBESİ
superızzzzz sıvaspor harıka gercek futbol budur
|
-->: --->: YİĞİDO VESTEL'İN FİYAKASINI BOZDU!..
YIGIDO SABRETTI VE LIDERI TUS ETTI
HELAL OLSUN YIGIDOLARA SIVASLIYIH DEDIKYA GARDAS |
SUNU TEKRAR BELIRTIYIM DEFANS TA YINE COK HATA YAPTIK BUNLARI DUZELTMEMIZ LAZIM . AMA MAÇ İÇİN KONUSMAK GEREKİRSE GENELDE ÖZELLİKLŞE İKİN Cİ YARIDA AMNISAYI SAHADAN SİLDİK İŞTE ARADIĞIMIZ BEKLEDİĞİMİZ TAKIM AYRICA SEYİRCİYLE TAKIM BU YIL ILK KEZ BUTUNLEŞTİ 8.200 YİĞİDO HİÇ SUS MADAN BAĞIRDILAR SAOLUN VAROLUN
|
İŞTE BU YA DEMEKKİ BİZİM YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK.YETERKİ İNANSINLSR VE GÜVENSİNLER.NEDEN ŞU ANA KADAR LİDER BİZ OLMAYAYDIK.SİVASSPOR LİGİN TOZUNU ATTIRACAK BİR TAKIMDIR.BUNU HERKES KAFASINA SOKSUN.BÜTÜN TÜRKİYE BUNU BİLSİN VE BUNA İNANSIN.ARTIK DÖRT BÜYÜK DİYE BİRŞEY YOK.LİGDE HER TAKIM BÜYÜK.BÜTÜN SİVASSPORLU FUTBOLCULARI GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM.YÖNETİME BÖYLE GÜZEL BİR BAYRAM HEDİYESİ VERDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER EDİYORUM.
|
sezon başından beri izlediğim en iyi sivastı bu mükemmle oynadılar ve çok haklı bir galibiyet aldılar
|
-->: VESTEL´E YİĞİDO DARBESİ
slmlar ilk once sivassporu galibiyetindn dolayı kutluyorum ama bu galibiyet onumuzdeki haftalar için bana yine umut vermedi kazandık ama vestel inanılmaz goller kaçırdı vestel bizden tartismasiz daha iidi bunuda goz ardı etmemek lazım bu arada karol pecze bu takımdan gitsin YiLMAZ VURAL gelsin...
|
Sivassporu bursaspor maçı ile birlikte bu maçta da çok beğendim... Özellikle Wooter çok güzel işler yaptı. Takımda uyum süreci yavaş yavaş bitiyor gibi gözüküyor...
|
bu darbeyi vurduüğumuz çook iyi oldu .............
|
Wooter-Anderson-Balili üçlüsü daha çok can yakacaktır, buna eminim...
Yeterki biz takımımıza sahip çıkalım. Yeterki taraftarımız yıl boyunca dünki verdikleri desteği bu takımdan eksik etmesinler. Takıma da taraftara da bin maşallah... Tüm yiğidoların çifte bayramları kutlu olsun.... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:19. |