![]() |
--->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[QUOTE=Engin058;165549][CENTER][COLOR="Red"][B]Arkadaslar Sizlere Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Paylasmak Istiyorum... Artik Sivasspor´un Gollerini Sizlere Hep Sunacam... [/B][/COLOR]
[FONT="Fixedsys"][COLOR="Red"][B][URL="http://rapidshare.com/files/2974431/Mehmet_Yildiz_1-0.flv"]IndiR[/URL][/B][/COLOR][/FONT] [B]Saygilarimla Engin058[/B][/CENTER][/QUOTE] [B][I][CENTER]eline sağlık ama zaten çağlayan abi maçların ve gollerin olduğu linki yayınlıyor sitede ama bilmiyorum yinede güzel bi düşünce sağol...[/CENTER][/I][/B] |
-->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
Cok güzel gol atti :D 31 metreden vurmus kafayi masallah iyi vurmus
|
ben zaten koymustum kardes önce bir ararsan sitede koyacagfın seyı daha ıyı olur ama yınede saol haftanın gollerı bolumune ekledım ben zaten
|
çok güzel bir kafa golü attı mehmet yıldız tabi buna biraz beşiktaş kalecisi runje'ninde mallığı eklenince çok güzel bir oldu
|
--->: -->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[QUOTE=çılgın-sedat;165619]çok güzel bir kafa golü attı mehmet yıldız tabi buna biraz beşiktaş kalecisi runje'ninde mallığı eklenince çok güzel bir oldu[/QUOTE]
katılıyorum kalecı cıkmasa bence mehet o golu atamazdı ama su da bır gercek bu mac sıvasın hakkıydı |
-->: --->: -->: Mehmet Yildizin Mükemmel Kafa Golünü Izle...
[QUOTE=Bilmiyorum5;165622]katılıyorum kalecı cıkmasa bence mehet o golu atamazdı ama su da bır gercek bu mac sıvasın hakkıydı[/QUOTE]
[COLOR="Red"]sivasspor'umun bu maçı alıcağı kesindi oynadığı futbolun hakkını aldı o kaleci yok mu o kaleci [/COLOR] |
Mehmet yılma'ı ve Bülent Uygun'u tebrik etmek gerekir ama hemende fazla sevinmememiz lazım neden derseniz zorlu haftalar daha yeni başlıyor dikkatli olmak lazım.....
Kasımpaşalı............ |
Paylaşım için teşekkürler arvişde yeri ayrı bu golün :)
|
--->: HAFTANIN GOLLERİ
oooooooohhh oh kıskananlar çatlasın
kafa golü harikaydı izlemeye doyum olmuyor |
BU GOLLER UNUTULMAZ...
Arkadaşlar ben Sivassporumuzun Süper Ligde 2 karşılaşmasında attığı golleri unutabileceğimi düşünmüyorum..
Bunlardan bir tanesi geçen sene İstanbul Olimpiyat Stadında oynadığımız ve 2-1 kazandığımız mata ikinci golümüzü atan Pini Felix Balili'nin golü. Adam kendi sahasından aldığı topu 60-70 metre sürükleyip muhteşem bir gol atmış ve maçı Sivassporumuzun kazanmasını sağlamıştı. Diğer gol ise; dün akşam İnönü Stadın'da Mehmet Yıldız'ın 31.7 metreden attığı kafa golü. Ben hayatımda böyle bir gol görmedim, bir daha da göreceğime inanmıyorum. Harika bir zamanlama ve müthiş bir kafa vuruşu. Arkadaşlar ben bu golleri yıllar geçsede unutabileceğimi zannetmiyorum, eminim sizde öyle düşünüyorsunuzdur... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:48. |