![]() |
ALLAH KALANLARA SABIR, GİDENLERE SELAMET VERSİN
SİVASSPOR MÜZESİNDE 2 ŞAMPİYONLAR LİGİ, 2 UEFA KUPASI, 10 CUMHURİYET , 5 TÜRKİYE KUPASI, 5 TÜRKİYE SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU GÖREMEDEN GİDERSEM GÖZÜM AÇIK KALIR, AYRICADA YÖNETİCİLERE VE FUTBOLCULARA HAKKIMI HELAL ETMEM VALLAH :D :D :D [size=6]15 KASIM 2040[/size] A BİRCAN |
BANA 2044 DEDI,65 SENE YASAYACAKMISIM,GENC YASTA TOPRAK OLACAM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
[quote=türkçerap_yakup]18 haziran 2063 pazartesi çıktı benimki :D 74 yaş :D iii ya baya bi yaşıcaz[/quote]
AAAA BENDE CIKTI :-)) |
[quote=KangalErhan][quote=türkçerap_yakup]18 haziran 2063 pazartesi çıktı benimki :D 74 yaş :D iii ya baya bi yaşıcaz[/quote]
AAAA BENDE CIKTI :-))[/quote]:D :D :D |
la baba bana da sen bu dünyaya kazık çaktın dediler
ölmeyecemmi nedir?way be bana 2100 çıktı |
abi bu birazda allahin isine karismak gibi oluyor böyle topicler genellikle ecnebi sayfalarinda cikiyor bizse özmü öz anadolu cocugu ve müslüman türk milletiyiz bence cook gereksiz bi topic
|
[quote=türkçerap_yakup]18 haziran 2063 pazartesi çıktı benimki :D 74 yaş :D iii ya baya bi yaşıcaz[/quote]
ii ii az kalmışş helvalarımızı beraber yerler ama ben senden önce ölcem neyse öbür tarafta beni bi gör bana 50 ytl borcun vardı verirsin bi ara haziran 5 2063 elvedaaa hayatt elvedaa sivasspor |
HEYT BE ÖLÜM TARİHİME BAK 04 EYLÜL 2053 ÖLÜYMDE 4 EYLÜLDE ÖLÜYM BARİ AZRAİL FAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİNDEN SONRA GELSE :P
|
[b]
12 OCAK 2084 GERÇİ EFSANELER ÖLMEZ< AMA YİNEDE YAZALIM :!: [/b] |
[quote=efsanedavulcu][b]
12 OCAK 2084 GERÇİ EFSANELER ÖLMEZ< AMA YİNEDE YAZALIM :!: [/b][/quote]ehueuhue olm özgür sen o yaşa kadar yaşaıp nolucan !!dünyaya zarar :) 97 yaş yuuuhhh...97 sene anca zarar... :D :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:14. |