![]() |
-->: YASİR
yasir bu siralar iyi oynuyoooo takim adeta canladiii yaaaa
yasir in golu de sayilmamisti ofsayt diyeee nasil verilmez o yaaa |
--->: YASİR
yasir kardeşim ben çorumda yaşayan ve eski sivasspor yönetici bir agabeyinim trabzon maçından sonra yapılan bir röpörtjda sanırım senin çocuk rahatsız olduğunu beşiktaşlıların yardımcı olduğunu ilettin belkide ilhanın çocuguydu ALLAH tan acil şifalar dierim geçmiş olsun hepinizin gözlerinden öpüyorum buğün sizlerin sayesinde sivastan bahsediliyor tüm türkiyede sagolun öptüm
|
neden miş arkadaşlarr .demekki siz başka gözle izliyosunuz maçlarıı tamam hata yapabilir ama .en son trabzon maçını gözünüzün önüne gitirin ve lütfen diyorum haksızlık yapmayın yasire .ha aksi olsa zaten bülent hoca oynatmaz ve sizlerin böle bişi yapmanızda hoş değil kınıyorum hepinizi nedenmi çünki zarar verir bu tip şeyler takıma .ben hepinizi seviyorum SİVASSPORUM için her şeyy
|
vallah kim nederse desin yasir trabzon macinin en iyilerindendi
|
sevgili NİLAY hata yapıyosun ve yakışmıyoo bu tip sölemde bulunman .ne demek ya hangi başarısı varsa demek hoş değil lütfen diyorummmmmmmSİVASSPOR hepimizin kimsenin değil sahip çıkalım
|
site yöneticisine hem de bir moderatöre hiç yakışmıyoo
|
-->: YASİR
yasir bence sen konya ereğlisporda oyna ne olur
|
[B][U][COLOR="Red"]yasir canım sen ancak paf takımda oynarsın hadi canım kovulmadan git [/COLOR][/U][/B]
|
yahu arkadaslar siz kimden aliyorsunuzda bu yetkiyi adami bir asagi bir yukari bir tek idam etmediginiz kaldi be ayiptir yahu yani siz simdi teknik heyetten veya teknik direktorden iyimi bileceksiniz kimin oynayacagini veya oynamayacagini eger oyleyse girin sizler oynayin be kardesim neticede biz takim halinde basari istiyoruz bireysel degil takimin hali iyiye gitsin emegi gecen herkese teskkur eder bagrimiza basriz yok oyle degilde tersi olur basarili olmayan birisi olursa onunda herhalde teknik heyet gergini yapar bu ne size nede bize kalmis bir durum saglicakla kalin .
|
Ben sahsen Yasir'i fazla izleyemedim, oynadigi maclarda da fazla göze batmadi... Ama adam her mac 90 dakika oynadigina göre takima faydali yaptigi isler olmali ki hocalar ondan vazgecmiyor...O kadarini da hocalar bilsin artik... Zamaninda Bülent Uygun da gol krali olduktan sonraki sezonlarda defansif orta saha oynamisti. Adam her mac fb taraftarlari tarafindan yuhlanip tepki görüyodu ama hocasi ondan hic vazgecmiyordu. Dogrusu artik pek de göze hos gelen isler yapmiyordu, gol atmiyordu mesela ama yine de vazgecilmezdi. Cünkü hocasi ona orta sahada rakibi bozma ve top kapma görevi veriyordu ve o takimin en cok top kapan oyuncusuydu. Demem o ki tribünler memnun olmasa da hocasinin verdigi isi layikiyla yapiyordu.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:56. |