![]() |
--->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
[QUOTE=1967_dernek_erhan;165566][B][I][CENTER]kardeş düşüncen güzel ama şunuda düşün sivas kendi sahasında zor kazanıyor deplasmanda kral ama inşallah senin dediğin olur...[/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]Evet erhan inş hoca değişikliği bunada etki eder, beklentimde o yönde... sende gördünya takım çok güzel oynuyor ve bunu görünce ister istemez galibiyetten başka beklentim yok :)[/B] |
[QUOTE=GuNaY;165570][B]Evet erhan inş hoca değişikliği bunada etki eder, beklentimde o yönde...
sende gördünya takım çok güzel oynuyor ve bunu görünce ister istemez galibiyetten başka beklentim yok :)[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER]eyvallah kardeş saygı duyuyorum dedimya inşallah senin dediğin olur ....[/CENTER][/I][/B] [B][I][CENTER][COLOR="Red"]NOT : maçta fazla bağırmadın kaçmadı bilesin :D :D :D benim ses iptal yarın ne yapcaz bilmiyom :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_dernek_erhan;165571][B][I][CENTER]eyvallah kardeş saygı duyuyorum dedimya inşallah senin dediğin olur ....[/CENTER][/I][/B]
[B][I][CENTER][COLOR="Red"]NOT : maçta fazla bağırmadın kaçmadı bilesin :D :D :D benim ses iptal yarın ne yapcaz bilmiyom :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]oo ne diyon yav inanmıyorsan tel acayımda dinle sesimi :) maçtan sonra bogaz spreyi sıktım boğazıma :) Bir iki gün önceden rahatsızdı bogazım yarı performans oldu :D :D gs maçı için kampa girecem :D :D[/B] |
[QUOTE=GuNaY;165572][B]oo ne diyon yav inanmıyorsan tel acayımda dinle sesimi :)
maçtan sonra bogaz spreyi sıktım boğazıma :) Bir iki gün önceden rahatsızdı bogazım yarı performans oldu :D :D gs maçı için kampa girecem :D :D[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER]peki kardeş o zaman rahatsızlıktan sesin kısılmıştır maçtan değil :D :D :D neyse geçmiş olsun evet bencede kampa al kendini gs maçında bunun iki katı gerekecek :D [/CENTER][/I][/B] |
-->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
[COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]inşallah bu maçtaki motivasyonlarını diğer maçlarda da görürüz takımımız bu oynuyla gelen kim olursa olsun paspas eder.hayatım boyunca geldiğim ilk maçtı ve bu maçı almaları beni gerçekten çok mutlu etti.inşallah diğer maçlarda da gereken puanları alacaz.[/FONT][/COLOR]
|
-->: --->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
[QUOTE=yigidolar06;164944]ÖNCE İNANACAKSIN VEDE GÜVEVNECEKSİN Kİ BAŞARI GELSİN FENER MACINDA ÜSTÜN OLAN TOPA SAHİP OLAN BİZDİK VE 4 TANE GOLÜ HEDİYE ETTİK ÖNÜMÜZDEKİ ÜÇ MACIN İKİSİNİ VEYA BİRİNİ ALIRIZ VEYA BİRİNİ ALIP İKİSİNDE BERABERE KALIRIZ BEN GÜVENİYORUM YİĞİDOLARA[/QUOTE] dersimize iyi calışmalıyız arkadaşlar konumuz neydi GÜVEN GÜVENECEĞİZ KİMLEREMİ TARAFTARA OYUNCULARA HOCAYA YÖNETİME
|
bunların üstünden geleceğiz allahın izniyle
|
[B][I]BULENT HOCA TAM UC NOKTASI DIYEBILECEGIMIZ BİR NOKTADA GOREVİ USTLENDİ ZORLU 3 MACTAN ILKINI BASARIYLA ALIP EVİMİZE DONDUK SIRADA TRABZONLA EVİMİZDE MACIMIZ İNSALLAH ONUDA EN GUZEL SEKILDE GALİBİYETLE SONUCLANDIRRIZ[/I][/B]
|
-->: --->: PEŞ PEŞE 3 BÜYÜK SINAV
[QUOTE=minstrel;164923]5 puan alacagımızı ınanarakmı soyluyorsunuz? gercekten zor bır donemecteyız.ama bulent uygunla bu ısın gıtmeyecegını soyluyorum. cunku fenerbahce macındakı taktık anlayısını gorduk ve de karsılasacagımız uc buyuk takımın lıgde kaybetme kredısıde bıttı ve de maca cok cıddı asılacaklar eger 3 macta da maglubıyet alırsak lıgın dıbıne ıyıce yerlesırız kı dusunmek bıle ıstemıyorum[/QUOTE]
SEN ZATEN İYİ NİYETLİ OLARAK DÜŞÜNMÜYORSUN GÜVENECEKSİN TAKIMA KARDEŞİM |
sivas sivas sivas sivas ne zorluklardan gecti bunlar yildiramaz sivasi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:36. |