![]() |
-->: Mehmet YILDIZ
MEHMET YILDIZ BEŞİKTAŞA ATTIĞIN KAFA GÖLÜ VE TRABZONA BALİLİYE VERDİĞİN GOLÜN PASI İÇİN SENİ KUTLUYORUM SIRA GELGİ CİMBOMA NE OLDUĞUNU DOSTA DÜŞMANA GÖSTER KENDİNİ KOÇUM BENİM BAŞKENTLİLER SENİ COK SEVİYOR
|
Mehmet YILDIZ
[B][FONT="Comic Sans MS"]Ne olursa olsun, dünki maçta Trabzon defansını çok zorladı. İlerde çok top saklandı. Yaptığı asist çok güzeldi...
Tek zaafı var, kafasını kaldırmıyor. Biraz daha pişmesi gerek. O da oynaya oynaya olacak bir şey...[/FONT][/B] |
[QUOTE=mermerbey58;167834]VE TARBZON MAÇINA BAKTIK.MEHMET SAVAŞAN FUTBOLCU ROLÜNDE GÖZÜKSEDE Bİ İŞE YARAMAZ.BU TAKIMA FAZLA.SADECE ONU BJK YE ATTIĞI GOL İÇİN KUTLARIM.AMA BJK MAÇINDADA MEHMETİ BAYAĞI ŞİŞİRDİ MİLLET.Bİ DAHA GİTSİN BAŞKA TAKIMA KİRALIK OLARAK.TAKIM RUHUNDAN UZAK.HIRSIDA ROL İCABI.....[/QUOTE]
Sevgili Mermerbey58 kardeşim, Yorumundan maçı iyi izleyemediğin anlaşılıyor, eğer bugün gazetelerin yorumlarını takip edersen Mehmet Yıldız'ın Trabzon defansını dağıttığını çok zor anlar yarattığını okursun, Akşam TRT 1 de Zeki Çol ; Sivasspor'da Sadece Balili değil Mehmet Yıldız'ında rakip defansı allak bullak ettiğini Vieri stilinde bir oyuncu olduğunu,tutulması zor bir oyuncu olması nedeniyle Mehmet -Balili ikilisinin rakip takımların korkulu rüyası olduğunu belirtti, kaldıki Golün asistliğinin de Mehmet Yıldız tarafından çok zor bir pozisyonda 2 kişi arasında yapıldığını biliyormusun ? Zaten sezon başında diğer kulüpler boşunamı Mehmet Yıldız'ı almak istediler ? Mehmet Yıldız'ın kıymetini ve uzun yıllar yararlı olacak genç bir oyuncu olduğunu bildikleri için. Peki sen ne diyorsun kardeşim elindeki böyle genç bir kıymete ''gitsin'' diyorsun. Bunu söylerken Sivasspora yararlı bir şeymi yapmış oluyorsun ? yoksa zararlı mı ? Keşke elimizde bir iki Mehmet yıldız daha olsa , Netice itibariyle kıymetlerimizin kıymetini bilelim. Benim dikkatimi çeken Wooter oldu, iyi bir kumaş olduğu otoritelerce de belirtilen Wooter'in çok kilolu olduğu dikkatimi çekti, acilen bu kilolarından kurtulması gerekiyor.... Sahada Sivassporum için canını dişine takan tüm futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Darısı Galatasaray'ın başına. |
deli olan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süper vala süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr |
[b]Mermerbey adlı kullanıcı senin kafandan olan kullanıcı bu forumda yok gibi bişey bence futbolca anlamıyorsun Mehmet Yıldız Bülent hocayla yeniden doğdu top tutuyor saklıyor kontra ataklarda etkili ve aklıma gelmeyen birçok şey çok etkili bi isim sivasa katkısı tartışılmaz aynen devam Mehmet;)[/b]
|
[B][COLOR="Navy"][FONT="Trebuchet MS"][I][B]Mehmet yildizi su an hic bir Antröner kesemez ilk önce Mehmez yildiz nicin ilk 11 oynatiliyor önce onu tartisalim cünkü cok önemli !!!!!!!!..Mehmet yildiz gibi bir Futbolcu elinde varsa onu oynatmalisin gol kacirabilir... Türkiye 35 yasina gelmis hakan sükürün alternativini ariyor ve bulamiyor .Hakan sükür ve Mehmet yildiz gibi sirtini defansa dayayan ve ileride top tutan defansi dagitan ve strese sokan baska bir bir santrafor göremiyorum bende diyorumki Hakan sükürün alternativi Mehmet yildiz Fatih hoca onu cok dikkatli bir sekilde izlemeli bu performansla Mehmeti yildizi kimse kesemez Andersonu en cok sevenlerden biri de benim ama su an Mehmet yildizi kesmesi imkansiz.. Balilinin o kadar rahat gol atmasindaki etken de Mehmet yildizdir bunu Bülent hoca da görmüski. devamli Balilinin yerine Anderson oyuna aliyor Ben de Mehmet yildizi degistirmem bu performansla takimin degismez futbolcusu ortasaha ile defans arasindaki Rakib blokunun oyun kurmasini engelliyor organize olarak ortasahadan üzerimize gelemiyorlar ....Kontrolsüz bir sekilde üzerimize gelen rakiptakim orta sahanin oyun kurmasi imkansizlasiyor.....[/B][/I][/FONT][/COLOR][/B]
|
MEHMET YILDIZ KARDEŞİM BU YAZILANLARI OKUYORSUN VEDE SENİ İSTİYEN TAKIMLARI VE HOCALARI BİLİYORSUN KAFAN KARIŞMASIN SİVASA VEDE SİVASSPORA LAZIMSIN BUSENE SİZİNLE AVRUPA KUPALARINA KATILMAYI SENEYEDE AVRUPADA SİVASSPOR FORMASIYLA OYNAMANI CANIGÖNÜLDEN İSTİYORUM
|
Teşekkürler Mehmet YILDIZ ayağına sağlık yine beni mahcup etmedin güzel günler yakında
|
bence mehmet için standartların üstünde bir stad yaptıralım adama stadlar dar geliyorr
|
--->: Mehmet YILDIZ
LAKABI DAŞ MEMMET TAŞ GİBİ FİZİĞİYLE RAKİP SAVUNMALARIN BELİNİ KIRIYOR SİVASSPORA HER ZAMAN FAYDALI BİR İSİM TEK HANDİKAPI KAFASINI YERE FAZLA EĞİYOR BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |