![]() |
--->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
[B]Sabiha hanım,
Dediklerinizden birşeyler anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum! 35-40 yıl öncesinden bahsediyorsunuz, eyv. tamam... Ama geçmişle kurduğunuz bağlantıyı bu konunuzda anlamıyorum! Haremlik selamlık diye birşey yok, Bunu sizde gayet iyi biliyorsunuz ama neden bu denli alakasız bir konu açıyorsunuz... Maçlara gittiğiniz söylüyorsunuz, herhangi bir yerden bilet almaya çalışırken size burası olmaz sadece şu kısımdan diye bir yönlendirmemi yapıldı? Cevap yazanların bu konuya sıcak baktığından bahsediyorsun? isim isim yazarsanız bizde bunu öğrenmek istiyoruz... Afaki bir konuya üyelerimiz gayet mantıklı olarak cevap veriyorlar, sizin istemediğiniz düşüncenize ayrıkı diye saygısız diye niteleyemezsiniz... Herkes saygı çerçevesinde sizin bu açtığınız konunun GERÇEKLE ALAKASI OLMADIĞINI anlatmaya çalışmış, benimde bu yazımda anlatmaya çalıştığım gibi... Sizden Ricam boş gündemlerle akıllarda soru işaretleri bırakmayın...[/B] |
--->: -->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
[QUOTE=samiyusuf58;166964][COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]sabiha hanıma bazı konularda hak veriyorum.çok önceleri sivastayken 4 eylül stadında bir maça gitmiştim.ve bir erkek olarak gittiğimede gideceğimede pişman olmuştum.bunun sebebi ise orada bulunan insanların ve ağızlarından çıkan sözlerdi inanın bu kadar küfür eden insanı bir arada hiç görmemiştim.uzun lafın kısası ben erkek olarak bu durumdan bu kadar utanmıştım kiiii bayanlar bu ortamda nasıl durabilirler yorumu size ait...
inşallah taraftarımız bu konuda daha hassas olurlar saygılarımla.[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] kardesim gercekten haklisin bu konuda sana katiliyorum stadin bir tarafina bayanlari toplamakla bir sey elde edilmez... önemli olan stadyumun her tarafina dagitmaktir.iste biz bunu yaklarsak hep beraber böyle kötü olaylarin üstesinden gelirizz... ayrica senin yasadiklarini ben de yasadim yine sen tekmiysin ben cumhuriyet kupasi turnuvasini esim le barber izlemeye gelmistim inarmisin geldigime gelecegime bin pisman oldum...öyle akrasif hareklerimiz varki bazen isyan etmek elde bile degil... önemli olan gönül verdigimiz takimizi desteklemek degildi.Gelelim bunu hep bareber kardesce ve guzel bir hosgörü ortaminda yapalim.... kendimizi degistirmek elimizden olan bir seydir........ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:30. |