SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   İYİ OYNADIK VE KAZANDIK. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9134)

1967 dernek serkan20 21.11.2006 18:29

Sivassporlu İlhan'a Beşiktaşlı taraftarlardan yardım eli

[B]Sivassporlu İlhan'a Beşiktaşlı taraftarlardan yardım eli

Sivasspor'un sol kanat oyuncusu İlhan Ummak'ın 1.5 aylık oğlu Muhammed Ali’nin yardımına Beşiktaş Esenler Taraftarlar Derneği koştu.

Doğuştan kalbinin sol tarafı gelişmediği için ameliyat olması gereken küçük Muhammed Ali için 0 Rh (+) kan gerektiği ve kan vermek için de Beşiktaş’lı taraftar grubunun Acıbadem Hastanesi'ne gelerek, küçük Muhammed'e kan verdiği öğrenildi. İlhan'ın menaceri Süleyman Aslan'ın yakın arkadaşı olan tribün lideri Mesut Güçlü'den yardım istediği sonrası Güçlü'nün dernekten 10 kişiyle hastaneye gelip, kan verdiği bildirildi. Beşiktaş-Sivasspor maçından 1 gün sonra başarılı bir ameliyat geçiren Muhammed'in de durumunun hızla iyiye gitmesi başta Sivasspor camiası olmak üzere Siyah-Beyazlı taraftarları da sevince boğdu.

"Yanımda olan herkese teşekkürler"
“Hastanede acil kan gerekiyordu ve anons yaptılar. İstanbul’da kimseyi tanımadığım için menajerimi aradım ve durumu bildirdim. Takım arkadaşım Serdar Topraktepe’de menajerim Süleyman Arslan’ı aradı. Bir şekilde iş birliği yapıldı ve Esenler Beşiktaşlılar Derneğinden 10 kişi hastaneye gelip oğluma kan verdi. Buradan o arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum. Hepsinin de Beşiktaş taraftarı olması gerçekten güzel bir tesadüftü.

Oğlumun ameliyatı çok başarılı geçti. Şu anda eskisinden çok daha iyi. Belki benim gibi sporcu olamayacak ama normal bir şekilde hayatına devam edebilecek.

Başta Başkanımız Mecnun Otyakmaz olmak üzere, takım arkadaşlarım ve yakınlarım bana çok büyük destek oldular. En büyük desteği’de eşimden gördüm. Benim moralimi en yüksek şekilde tutmayı başardı. Bu zor günlerim de yanımızda olan herkese eşim ve kendi adıma teşekkür ederim” dedi. [/B]

ahmet kaya 58 21.11.2006 18:34

-->: Sivassporlu İlhan'a Beşiktaşlı taraftarlardan yardım eli

Geçmiş olsun, Beşiktaş taraftarlarına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ederiz.

Güner 21.11.2006 18:34

--->: Sivassporlu İlhan'a Beşiktaşlı taraftarlardan yardım eli

[B]Allah acil şifalar versin.
Bu örnek davranışından dolayı BJK taraftarlarını da tebrik ederim.[/B]

hakandemirezen 21.11.2006 18:36

EVET BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR HEP BÖYLE GÜNLERDE GÜNDEME GELİRLER TÜRKİYENİN EN FAİR PLAY TARAFTARLARIDIR KENDİLERİ.SAĞOLSUNLAR BU ÖRNEK DAVRANIŞLARINDAN ÖTÜRÜ.

GuNaY 21.11.2006 18:38

[B]BJK taraftarına örnek davranışlarından ötürü tşk ederim...
İlhanın cocuğunada acil sifalar[/B]

kadir10 21.11.2006 18:56

işte herzaman böyle olmalı spor dostluk demektir barış demektir böyle oldukça futbolumuz yükselecektir çok geçmiş olsun

sivasli_boy 21.11.2006 19:41

BESİKTAS TARAFTARİ TURKİYENİN EN BUYUK VE EN DELİKANLI TARAFTAR GRUBUDUR VAR OLSUNLAR...

HALIL 21.11.2006 19:46

sagolun--------------------***********

yigido_bekir 22.11.2006 12:08

-->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

evet cok ıyı oynadık hekettık macı

PRoFeSSioNaL 22.11.2006 15:46

--->: İYİ OYNADIK VE KAZANDIK.

yiğidom benim senin için canımı bilem veririm beee

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:24.