![]() |
-->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.
Dernekçi arkadaşlarımıza verdikleri destekten dolayı,
Sivas tur a teşekkür ederiz. |
--->: SİVAS TUR´DAN BÜYÜK JEST!.
Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
Sivasli olmamasina ragmen böyle güzel bir jestde bulundugu icin onu tebrik ediyorum |
[QUOTE=SivasSpor.Com;168290]Sivas ın en büyük otobüs filosu SİVAS TUR´dan Sivassporumuzun istanbulda Galatasaray ile yapacağı müsabaka öncesi 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ'ne jest yaparak bu maçta takımlarına destek olmaları için otobüs tahsisi yaptı..
SİVAS TUR otobüs firması sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA yaptığı açıklamada Sivas için Sivasspor için ve bu camianın büyük taraftarı için daima ellerinden gelen desteği yapacaklarını belirterek bu davranışın diğer iş adamlarına örnek olması gerektiğini söyledi. Kendisi Sivaslı olmamasına rağmen Sivas ı ve Sivasspor u çok sevdiğini söyleyen dr.ÜMİT ÇETİNKAYA bundan sonrada Sivas ın Ve Sivasspor un daima yanında olacağını bildirdi SİVAS TUR Firması sahibi dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ile görüşen 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği 2.Başkanı Serhan KABURCUK bu büyük jest´ten ve Destek´ten dolayı dr.ÜMİT ÇETİNKAYA ya ve SİVAS TUR Firmasına müteşekkir olduklarını söyledi..[/QUOTE] [CENTER][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]DERNEĞİMİZE VE SİVASSPOR TARAFTARINA YAPTIĞI KATKILARDAN DOLAYI dr.ÜMİT ÇETİNKAYA VE SİVAS TUR FİRMASINA TEŞEKKÜR EDERİZ.OYNAYACAĞIMIZ GALATASARAY MAÇINDA İSTANBULDA'Kİ TARAFTARLARIMIZINDA MAÇA GELEREK BİRLİKTE SİVASSPORUMUZA DESTEK OLACAĞIMIZI BİLMEK BİZE AYRI BİR GÜÇ VERECEK..AYRICA SERHAN REİSE'DE TEŞEKKÜR EDİYORUM SİVAS TUR FİRMASIYLA İRTİBATA GEÇEREK BU OTOBÜSÜ BİZE KAZANDIRDIĞI İÇİN.[/COLOR][/FONT][/I][/B][/CENTER] |
Öncelikler SİVAS TUr firmasına desteklerinden, 1967 Genç T.Der.ne de çalışmalarından ötürü sonsuz teşekkürler....
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL]Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA
Sivasli olmamasina ragmen böyle güzel bir jestde bulundugu icin onu tebrik ediyorum bu yazıya imzamı atar ve kendi görüşlerimide yazarım [COLOR="Blue"][B]SELAM VE SAYGILAR TÜM SİVASLILAR EVET BUNDAN SONRA SİVASA GİDECEKSEM SİVAS TURLA GİDERİM SİVASSPOR İÇİN BİR ADIM ATANA BEN KOŞARAK GİDERİM YOLCULUKLARIN HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİMLE İNŞALLAH GİDERKENDE EĞLENEREK GİTMEK NASİP OLUR ÇÜNKÜ EN GÜZEL OLANI O HERŞEY SİVAS VE SİVASSPOR İÇİN[/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]Aynen Katılıyorum. SivaSSpor Galibiyet [COLOR="Red"]TUR[/COLOR]unuda SİVAS[COLOR="red"]TUR[/COLOR]LA atar inşallah..[/I][/B] |
sivasdaki ve sivasin disindaki bütün sivaslilara bi örnek daha bu takima sahip cikin ....
|
bu jestinden dolayı sivas tura teşekkür eder.ALLAH kısmet ederse yazın biletleri sıvas turdan alırız.
|
Sivas Tur sahibi Dr.ÜMİT ÇETİNKAYA YA teşekkür ederim beyefendi sivaslı olmadığı halde 2 tane otobüs tahsis etmiş sivaslı iş adamlarımız nerede hani ???
|
Sayın dr ümit ÇETİNKAYAN'IN 1967 DERNEĞİNE YAPMIŞ OLDUĞU JEST'EN DOLAYI KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM İLGİLERİNİZİN DEVAMI DİLER İŞLERİNİZDE BAŞARILAR VE KOLAYLIKLAR DİLERİMMM.....[U][RIGHT][COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][/FONT][/COLOR][/RIGHT][/U]
|
tesekkür ederiz SIVAS TUR filosuna ..saygilarim ile
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:38. |