![]() |
--->: 67 SON SÜRAT
takimi yalniz birakmayalim arkadaslar
sivastan gelen ve ist. olanlar bize ayrilan yeri dolduralim lütfen takima destek verelim [b]HEP BERABER[/b] _______________________________________________ ben bjk macina gittim bize ayrilan yer malesef dolu degildi insallah bu sefer dolacak bunada inaniyorum TEK maca gidis-dönüsüm 3.966 KM :D daha ne diyeyim |
dernekler olmasa sahaları kim coşturacak kim dolduracak allah yardımcınız olsun.
|
-->: 67 SON SÜRAT
MUSTAFA ABİ ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.GERÇEKDEN CANI GÖNÜLDEN ÇALIŞIYORSUNUZ.GERÇEKDEN GELİRDİM ANCAK,İST. ZATEN 4 MİLYON SİVASLI VAR.AMA İNŞALLAH KONYA,TRABZON GİBİ DİĞER İLLERE GELECEM SİZİNLE ABİ.
|
[QUOTE=mermerbey5&;168991]MUSTAFA ABİNİN GELMEMESİNE ÜZÜLDÜM YAW.BİRİSİ MUSTAFA ABİYİ GETİRSİN YAHU....
YOHSAM BİR SENE DAHA TANIŞMADANMI GEÇECEK. ATLA GEL MUSTAFA ABİ:D[/QUOTE] [COLOR="Blue"]ben yoksam vekillerim var farketmez senle zaten tanışmak istiyorlar yusuf inşallah gs tribününde olmassın[/COLOR] |
[B][I]SİVASTAKI 1967 GENC TARAFTAR DERNEGİMİZİ TEBRİK EDERİZ DESTEKLERINE BİR YENİSİNİ EKLEYİP GALATASARAY SİVASSPOR MACINADA GELIYORLAR YOLUNUZ ACIK OLSUN [/I][/B]
|
[QUOTE=HALİT;168853]dernekler olmasa sahaları kim coşturacak kim dolduracak allah yardımcınız olsun.[/QUOTE]
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sivastaki tribünde saltanat kurup yan gelip yatıp sahada ki futbolu ölü gibi izleyen taraftarda senin gibi düşünse keşke.öyle insanlar var ki davul sesinden tezahurattan rahatsız oluyorlar neymiş efendim takım saha da koşacak canın dişine takacak puan almak için oynayacak bizde oturduğumuz yerde takım destekliyecekmişisiz. var mı böyle bir zihniyet ve taraftar profili.:mad: :mad: [/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;169003][COLOR="Blue"]ben yoksam vekillerim var farketmez senle zaten tanışmak istiyorlar yusuf inşallah gs tribününde olmassın[/COLOR][/QUOTE]
[B][COLOR="Red"][CENTER] evet mustafa abı vekıllerınız[/CENTER][/COLOR][/B] ;) |
[/B][QUOTE=mermerbey5&;168991]MUSTAFA ABİNİN GELMEMESİNE ÜZÜLDÜM YAW.BİRİSİ MUSTAFA ABİYİ GETİRSİN YAHU....
YOHSAM BİR SENE DAHA TANIŞMADANMI GEÇECEK. ATLA GEL MUSTAFA ABİ:D[/QUOTE] [B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"] aaaaa MER MER gardas ayıpsın MUSTAFA ABI yoksa BİZZZZ varız sen hec tasa etme !!! MUSTAFA ABİ ordaymıs gıbı olacak...;)[/FONT][/CENTER][/B] |
dev bayrağıda istiyoruzz herkez görsün biziiiiiiiiiiiii
|
[QUOTE=mermerbey5&;169075]SERHAN ABİYLE GÖRÜŞSEK OLMAZMI.ANAAAA ÖZGÜRLE KONUŞACAZZZ:D
HERKESE SİVASSPORA VERECEĞİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.[/QUOTE] [B]Insallah gardas.....................[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:55. |