![]() |
--->: Sizce Herkesin alternativi varmi`?
[QUOTE=Yildizelili58;174319]Merhaba ben pek katilmam foruma arkadaslar ancak
ilgimi ceken herkesin alternativi var diyorlar bence Mehmet Yildizin yok siz ne dersiniz? Yillarca KahrolsaK Dertten Kederden, Bilsekki Kopacak KeLLe Bedenden Askimiz Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgecmeyiz Sivasim Senden..[/QUOTE] ya mehmet yıldız deme yaa:D:D adam kafayı öne egiyor gozlerını kapatıor hurrraaaaaaaa... |
--->: Sizce Herkesin alternativi varmi`?
[QUOTE=dieforyou7;175024]ya mehmet yıldız deme yaa:D:D adam kafayı one eyıyo gozlerını kapatıo hurrraaaaaaaa...[/QUOTE]
Mehmet Yıldız ile ne alıp veremediğiniz var anlayamadım. Takımın en iyi zamanlarında görevini yaptı. Takıma girdikten sonra daha çok ilerde top tutmaya başladık. Bence gol kaçırsa da, hızlı olmasa da mücadelesi ve top saklamasıyla görevini yapıyor. Rıdvan Dilmen bile söyledi. Kiralık gönderildiği geçen yıl bile ilk yarıda gollar attı. Bu sene birkaç maç oynadı ama golünü attı, görevini yaptı. |
-->: GİDENİN ALTERNATİFİ VAR
[QUOTE=yigido_halil_58;174509]21 aralik herkesdan once kapmaliyizz iyi oyunculari ornein c.rize zafer biryolu kaptiiii
defansa acil takviye yapilmasi lazimmm kanatlara daaa orta sahaya wooter re yardim olacak bir topcu (bechir mogaadi transferi nooldu) ve yirtici bir forvet[/QUOTE] YIRTICI BIR FORVET ALINIYOR HALIL GARDAS ZE KALANGA VE BALILI ILE RAKIP DEFANSI PARCALARLAR ROMANYANI EN IYI TAKIMINDA TOP OYNUYORMUS |
--->: GİDENİN ALTERNATİFİ VAR
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]ŞU ANDA TAKIMDA GİDENİN ALTERNATİFİ YOK BENCE..YEDEK KADROMUZ ÇOK GENİŞ DEĞİL TABİ TRANSFER DÖNEMİ NEYİ GÖSTERİR BİLEMEM..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:00. |