SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ZE KALANGA TAMAM !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9477)

sivassss 18.12.2006 15:04

--->: -->: ZE KALANGA TAMAM

[QUOTE=YYILDIRIM;175040]ÇOK DOĞRU MEHMET YILDIZIN GİTMESİ İÇİN HATTA ÜSTÜNE PARA VERMEK GEREKİR.[/QUOTE]

[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş mehmet yıldız için neden böyle düşünüyorsunuz, vallaha anlıyamadım, adam elinden geleni yapıyor, çok diri bir oyuncu, pozisyonlarda aykta kalabiliyor, bence sivasspor için çok önemli bir oyuncu...[/B][/FONT][/COLOR]

Abdullah DuMaN 18.12.2006 15:35

-->: ZE KALANGA TAMAM

HAYIRLISI OLSUN NE DİYELİM İNŞALLAH İYİ TOPÇUDUR

TracyMcGrady58 18.12.2006 16:01

Hayirli ugurlu olsun.Insallah takimiza daha da güc katacaktir

Dağcı 18.12.2006 16:15

ZE KALANGA TAMAM

[B]Önce imza atsın, sonra yorum yapalım . . .[/B]

byCERAN58 18.12.2006 16:17

--->: ZE KALANGA TAMAM

[QUOTE=sivassss;175037][COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş şu an bu haberbirçok internet sitesinde yayınlanıyor, ben birçok internet sitesinde gördüm, herhalde balon bir haber değil, bana öyle geliyor, eğer anlaştıysak hayırlı olsun...[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Sevgili kardeşim, ben bu haberi sabah saat 08:00 gibi okudum. genelde her sabah tüm spor sayfalarını bakarım. takımımız ile ilgili bir gelişme var mı diye. o saatlerde hiç bir sitede bu haber yoktu. sadece ilgili gazetenin sitesinde vardı.diğer siteler , bizim sitenin yaptığı gibi ordan haberi alıp , kendi sitelerinde yayınlanmışlar.

örneğin; bir sitede,ben bir transfer haberi yazsam. o siteyi takip eden sitelerde , o haberi hiç araştırmadan alıp kendi sitelerinde yayınlıyorlar..

"Hani bir deyim vardır. adamın biri aşağı mahallede bir yalan söylemiş, yukarı mahalleye çıkmış söylediği yalana kendide inanmış."

İnternet dünyasında çoğu haber bu şekilde oluyor..

İnşallah böyle bir transfer sözkonusudur. Eğer haber doğru çıkarsa sevinirim.:)
Takımımız içinde hayırlı uğurlu olur inş..

[COLOR="Red"]Her Zaman, Her Yerde En Büyük Yiğidolar .....[/COLOR]

Saygılarımla

yigido Atilla 18.12.2006 16:21

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Andersonun gönderilmesi cok büyük hata Anderson,Balili ve servetin sivasspordan en son gönderilecek futbolcular olduguna inaniyorum .!!!!!! ileride kafayla gol atacak tek forvetide gönderiyoruz ,Servetinde gidecegini düsünürsek kornerlerde hava hakimiyetimiz sifirlanacak ve kornerlerden ve yan ortalarda gol atma imkanimiz yok olacak. [/COLOR][/FONT][/I][/B]

sinan-58 18.12.2006 16:35

doğru ise bize yarayacak bir futbolcu inş doğrudur bizim forvet turkıyenin en hızlı forveti olacak heralde balili turkıyenin en hızlı forveti mehmet hem hızlı hem yıkılmıyor kalanga da hızlı

serhankaburcuk 18.12.2006 16:50

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sivasspora faydalı olacağını düşünüyorum...Ama Andersonun takımda kalması gerekiyor...Faydalı bir transfer olur inşallah....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

izmirliyigido 18.12.2006 17:11

ANDERSON'DAN DAHA FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM...İNŞALLAH DOĞRU BİR HABERDİR..

1967 dernek serkan20 18.12.2006 17:17

[B]hadi hayırlı olsun u adamda geldiği gibi gitmez inşallah
transferlere dikkat etmek lazım[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:31.