![]() |
--->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...
bızde sıkayetcıyız belkı hastane kapılarında beklemekten ama gokhanın ıkı kımlıgı var bırı gokhan bozkaya dıgerı sıvassporlu gokhan sıvassporu temsıl eden bır vatandasın o formayı gıyen bır vatandasın boyle bır davranıs gostermesı yanlıs GOKHANI BIR SIVAS TARAFTARI OLARAK KINIYORUM
|
böyle bir insan (futbolcu) sivasımıza ve sivassporumuza zarardan başka birşey vermez.derhal gönderilmesi lazım.BEN SPORCUNUN ÇEVİK ZEKİ VE AYNI ZAMANDA AHLAKLI OLANINI SEVERİM...M.KEMAL ATATÜRK
|
-->: --->: GÖKHAN ÇILGINLIĞI...
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=tayfun5883;175757]böyle bir insan (futbolcu) sivasımıza ve sivassporumuza zarardan başka birşey vermez.derhal gönderilmesi lazım.BEN SPORCUNUN ÇEVİK ZEKİ VE AYNI ZAMANDA AHLAKLI OLANINI SEVERİM...M.KEMAL ATATÜRK[/QUOTE]
Yok daha neler birader o da bir insan en nihayetinde olabilir herkesin başına gelebilir... Futbolcu diye duygusuz mu olacak??... Hem de bunun Atatürk'ün verdiğin o sözüyle alakasını kuramadım adam bir ahlaksızlık yapmamış ki olmasa iyi olurmuş ancak olmuş çocuğunu düşünmeyen babadan şüphe duy sen....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bu olayın fazla büyütülmemesi lazım...Orada hangi baba olsa aynısını yapardı...İnsanlara 2.sınıf muamele yapılmamalı...Bence Gökhan hakkını aramış...Bende kendisi ile telefonda konuştum geçmiş olsun dedim...Bence Gökhan çok haklı....[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bence olay dogru yada yanlıs buraya yazılması cok dogru eger ki objektif olunucaksa bu haberlerın sıtede alması lazım
|
[QUOTE=lise_tayfa;175766]bence olay dogru yada yanlıs buraya yazılması cok dogru eger ki objektif olunucaksa bu haberlerın sıtede alması lazım[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş bende sana katılıyorum, objektif olunacaksa bu haberin yapılmasında hiçbir sakınca yoktur, gökhan , son 2 sezonda kendisini iyice dağıtmaya başladı, bir de olayı tam olarak anlamadan kimseyi suçlamamız lazım, gerek görülürse zaten sivasspor yönetimi gökhan'a gereken cezayı verir...[/B][/FONT][/COLOR] |
bize bu tür topçu lazım değil. ya aklını başına toplasın yada adam olsun
|
--->: AYIP ETTİN GÖKHAN
[QUOTE=1967_CLUB_ÖZGÜR;175700][B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Bir [COLOR="Red"]Futbolumuz[/COLOR]un Yapmıs Oldugu Bu yanlıs Davranısı HABER KONUSU YAPIP Tartısmak...BENCE [COLOR="Red"]COK YANLIŞ [/COLOR]!!![/FONT][/CENTER][/B][/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş neden yanlış olsunki, bir hata varsa bu göz ardı edilemez, bu birçok internet sitesi ve gazetelerde yer aldı, gökhan'ın yaptığı hiç hoş değil ve bu haberin yapılmasıda bence hiç sakıncalı değil...[/B][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;175713][B][COLOR="RoyalBlue"]EVET HAKLISIN CANIM BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMADAN KAPATALIM ZATEN BÖYLE Bİ KONUNUN ACILMASI BİLE COK YANNIŞ[/COLOR][/B].
[B][COLOR="Red"]ABİRCAN [/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"]SENİ ŞİDDETLE KINIYORUM VERMİŞ OLDUGUN BİLGİYİ SENDEN ÖNCE BİLİYORUZ.AMA BURAYA TAŞIMIYORUZ.[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum.[/B] |
[QUOTE=1967_CLUB_GÜNAY;175771][B]aynen katılıyorum abi bende abircanı kınıyorum.[/B][/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Comic Sans MS"][B]kardeş bence konuyu açan abircan abimizi değil de, bu hareketi yapan gökhan bozkaya'yı kınamamız lazım...[/B][/FONT][/COLOR] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:05. |