![]() |
-->: HASAN KABZE AYRILIYOR
hasan iyi oyuncu ama sivasta oynar mı hiç belli olmaz büyük takımlardan teklif gelmezse oynar bence
|
--->: HASAN KABZE AYRILIYOR
ben ce servet burda buyuk takimlardaki oyuncularin onune acmistir herkesin doguda diye gelmek istemedigi sivasspora(sERGN DENEN AYI YOLUNU BILE BILMEM DEMISTI) gelen servet basaril performansiyla ligde adindan sikca soz ettirdi ve milli takima kadar yukseldi bu diger oyunculara ornek olmustur bu sayede ve sivasli olmasi gozonune alinirsa hasan kabze sivassporda oynayabilir
|
hasan kabze bence sivasa gelmez galatasaray eger hasanı gönderirse cok büyük bir hata yapar
|
:confused: GELİRMİ GELMEZ Mİ ORASINI BİLEMEM AMA GELİRSEDE HİÇ FENA OLMAZ ÇÜNKÜ HERŞEY PARAYA BAKAR :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
|
-->: --->: HASAN KABZE AYRILIYOR
[QUOTE=Bilmiyorum5;176092]ben ce servet burda buyuk takimlardaki oyuncularin onune acmistir herkesin doguda diye gelmek istemedigi sivasspora(sERGN DENEN AYI YOLUNU BILE BILMEM DEMISTI) gelen servet basaril performansiyla ligde adindan sikca soz ettirdi ve milli takima kadar yukseldi bu diger oyunculara ornek olmustur bu sayede ve sivasli olmasi gozonune alinirsa hasan kabze sivassporda oynayabilir[/QUOTE]
TUNCAY DENEN İTTE KÜFÜR ETMİŞTİ ADAM GİBİ KONUŞ LAN |
beyler bu sözlerinize dikkat edin bu sitede bence. Ayrıca bir kez daha tekrarlıyorum Hasan Kabze'nin Gs'den ayrılması ihtimal dahilinde değil. Gereksiz yere uzatmayın.
|
Hasan kabze gelse cok iyi olur arkadaslar
|
İşallah sivasa döner bizim için çok iyi bir transfer olur servetin parladığı gibi hasanda bulur sivassporda kendini
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]BEN HASAN KABZE'NİN BİZE ÇOK FAYDALI OLACAĞINDAN HEM FİKİR DEĞİLİM..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;176293][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]BEN HASAN KABZE'NİN BİZE ÇOK FAYDALI OLACAĞINDAN HEM FİKİR DEĞİLİM..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B]YAPMA GARDAŞ ÇOK ETKİLİ BİR FUTBOLCU RAKİP SAVUNMAYI YIPRATAN BİR FORVET DİKATLİ İZLEMEMİŞSİNDİR SEN ...[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:27. |