![]() |
--->: Sözleşmesi Sona Erenler
wooter balili ve petkoviçe öncelik verilmeli bence
|
Mehmet Hakkı Hocaoğlu KESINLIKLE UZATILMALI
İlhan Ummak KESINLIKLE UZATILMALI Musa Kuş DAHA IYISI BULUNURSA YOLANSIN BU SEZON VASAT Ertuğrul Arslan KESINLIKLE UZATILMALI FranSergio Ferreira Bastos KESINLIKLE UZATILMALI Nordin Wooter KESINLIKLE UZATILMALI Michael Petkoviç KESINLIKLE UZATILMALI Pini Felix Balili 2 YILLIK UZATTI Cem Karaca KALMASINDA ZARAR YOK Servet Çetin SEZON SONUNDA 600 BIN EURO GETIRIRSE GIDER YOK SA UZATILMALI ZATEN 1YIL DAHA OPSIYONU VAR |
[B][COLOR="Indigo"]bu listeden anlaşma yapılan bir oyuncu henüz yok yanılmıyorsam[/COLOR][/B]
|
BİZİ ZORLAYACAKLAR
SİVASIMIZDA TAM 20 FUTBOLCUNUN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCULAR EPEY BİZİ ZORLAYACAKLAR YÖNETİM ARTI NE YAPIP ETMELİ TEKRAR TAKIMDA KALMASI GEREKEN FUTBOLCULARIN SÖZLEŞMELERİNİ UZATMALI
|
--->: BİZİ ZORLAYACAKLAR
Sivasspor: Mehmet Hocaoğlu, Akın Vardar, İlhan Ummak, Cem Karaca, Michael Petkoviç, Gürhan Gürsoy, Pini Felix Balili, Musa Kuş, Mehmet Yıldız, Yasir Elmacı, Hayrettin Yerlikaya, Ertuğrul Aslan, Gökhan Bozkaya, Kadir Alşan, Ali Hamza Aydın, Serdal Yıldırım, Fransergio Ferreira, Raymond Kalla, Nordin Wooter, Simon Colosimo,
|
[B][COLOR="Indigo"]Buradan anlaşma yapılan oyuncuları belirtirseniz seviniriz arkadaşlar. Son hali nasıl oldu listenin. [/COLOR][/B]
|
-->: Sözleşmesi Sona Erenler
sivasspor yönetimine allah kolaylık versin kolay değil takımın yarısından fazlasıyla mukavele yenilenecek bu iş öyle basit değil çok büyük paralara ihtiyac duyulacaktır biz burdan bunu satmayın şunu satmayın diyip duruyoruz ama bu değirmenin suyu nerden gelecek bu cark nasıl dönecek bazı iyi oyuncular satılıyorsa sırf paraya ihtiyactan kaynaklanıyor yani meburiyetten yönetimimiz inşallah bu sezon hem eski futbolcularla muavele yeniler hemde iyi transiferler gercekleştirirler her şey sivasspor için
|
-->: Sözleşmesi Sona Erenler
[B]bunların çoğuyla anlaşma sağlandı diğer oynamayanlar zaten gözden çıkarılmıştı bizim bu konuda bir sorunumuz yok.....[/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Musa Kuş ile de yollar ayrıldı zaten. Musa'nın hangi takımla anlaştığını bilen var mı. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;176714][FONT="Verdana"][B][COLOR="Navy"]Arkadaşlar bildiğiniz gibi futbolda Bosman kuralları olarak bilinen kurallar gereği sözleşmesi sona eren futbolcular istedikleri kulüplere bonservis bedeli gerekmeden gidebilmektedir. Ben de bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu sitesinden kısa bir araştırma yapıp takımımızda bu durumda olan futbolcuları öğrenmek istedim. Çok önemli oyuncularımız bu statüde olduğu için sizlerle paylaşmayı gerekli gördüm.
Mehmet Hakkı Hocaoğlu (31.05.2007) İlhan Ummak (31.05.2007) Musa Kuş (31.05.2007) Ertuğrul Arslan (31.05.2007) FranSergio Ferreira Bastos (31.05.2007) Nordin Wooter (31.05.2007) Michael Petkoviç (31.05.2007- Galiba sözleşme uzatıldı) Pini Felix Balili (31.05.2007- Galiba sözleşme yeni uzatıldı) Cem Karaca (31.05.2007- Kulüpten ayrıldı ama hala Sivasspor'un oyuncusu) Hakan Bayraktar (31.05.2007 - Kulüpten ayrıldı ama hala Sivasspor'un oyuncusu) Servet Çetin (31.05.2007)[/COLOR][/B][/FONT] [COLOR="DarkRed"]Bu durum gösteriyorki yönetimin oyuncu satışı yapmasının son derece haklı gerekçeleri var. Sene sonunda bazı oyuncular giderse transfer yapmak için mecburen kaynak lazım.[/COLOR][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Bu listeden bildiğim kadarıyla şu ana kadar Balili ve Petkoviç ile anlaşıldı. Sergio ile de anlaşılmak üzere imiş. Hakan Bayraktar ve Cem Karaca gitti. Ertuğrul sene sonunda geri dönecek herhalde. Servet ve Gürhan gidiyor zaten. Diğerlerindeki gelişmeleri bilmiyorum. [/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:37. |