![]() |
--->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[COLOR="Red"][B]Amsterdamdan Kalksa Iyi Olur .. [/B][/COLOR]
|
valla benim hamburg gözüme battı
|
Sivasliların en çok yaşadığı bölge Nordrhein-Westfalen.
Bence en uygunu Düsseldorf. |
nirdeng biliyong gardas sivaslilaring cogu nordheimda orutrdugungu?
belkinde frankfurt´a otuyola... nirden bileceksin be gardas! sen eng iyisi frankfurt´a ver frankfurt´a ne etceng nordheimi, sututtgarti... frankfurt saglamdir gardas yahu!!! saka biyana arkadaslar hertaraftan sivasa ucsa? neden bu secenege kaldikki? sivas cok mu kücükki secenek yapiyoruz? sivasimiza basarilar diliyorum... insallah yükseliriz!!! |
[B]surda cok Sivas`li burda cok Sivas`li olmuyor :rolleyes:
her yerde cok Sivas`li var bana kalirsa :D tek bu oylama sadece SITEYE GIRENLERden olustugu icin genel bakilamaz bizim buradada cok Sivas`lilar var maglum siteye girmeyenler oy veremez[/B] |
BİZDE BURDA HEYCANLANIYORUZ.KAYSERİYE UÇUYORDUK SİVASA GİTMEK İÇİN.HAA ALMANYADAKİLERDE HEYCANLIDIRLAR.ANCAK SİVASSPOR AÇISINDAN MAÇA GELİNECEĞİ İÇİN DEĞERLENDİRMEYİ BU YÖNDE YAPMAK GEREKİR.BEN ARAŞTIRDIM KÖLN DE(köyde)ÇOK SİVASLI VAR.
1. Düsseldorf/Köln TEKRAR HAYIRLISI OLSUN.HERKEZ BENCE BURADAN ORGANİZASYONA KATILACAK.UÇAĞA AĞIR ADAMLAR BİNMESİN:) |
almanya da en cok sivasli niedersachsen eyaletinde neden hannover secenekler arasinda degil insallah hannoverden de kalkarda bizimde yüzümüz güler ama ben hannover olmadigi icin berlin diyorum
|
-->: SİVAS' A NERDEN UÇMAK İSTERSİNİZ?
[B][COLOR="Blue"]Sivas'a uluslararası uçuşlarında başlaması çok güzel,
gurbette yaşayan hemşerilerimiz artık günlerce yollarda perişan olmayacaklar. Ankete gurbetteki hemşerilerimiz katılması daha sağlıklı sonuçların alınabilmesi için önemli, hemşerilierimiz yoğunlukla yaşadı yerlere yakın bölgelerden uçak seferlerinin olması lazım. Daha kaliteli ve sürekli hizmet alabilmek için arz-talep ilişkisinin unutulmaması gerekir.[/COLOR][/B] |
güzel valaa heryerden uculuyooo sevdım bnn buu işiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
Haftanin 5 gününde hergün ayri yerden olsa???
Haftanin 5 gününde hergün ayri yerden olsa daha iyi olmazmi???? Kimse üzülmemis olur. BEN HAMBURG´LU YIGIDO.
[U]Misal:[/U] [I]Pazartesi: Düsseldorf/ Köln Sali: Frankfurt Carsamba: München Persembe: Hamburg Cuma: Berlin [/I] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43. |