![]() |
-->: SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5..
birden hedef yükseltesim geldi nedense :)
herkes küme lafları ederken ben uefa'dayız diyodum, baktım şimdi herkes dediğime gelmiş , şimdide şampiyonlar ligindeyiz inşallah diyorum :) :) hadi hayırlısı.. |
--->: SİVAS´IN HEDEFİ İLK 5..
Biz bu hedefe uygun adımlarla yaklaşacağızzz
Bülent hoca başımızda olduğu süreç biz neyi başarmayızkii ... |
hedef açıklandı:60 puan .
|
[QUOTE=SONMEZ;185250][B][COLOR="Blue"]Hep söylemişimdir:
''Asıl hedefinize ulaşabilmeniz için, daha yüksek hedefiniz olmalı.'' Bir benzetmeyle basitleştirecek olursak, [COLOR="Red"]Sivas' tan, Ankara' [/COLOR]ya gitmek isteyen birisi için asıl hedef [COLOR="Red"]Ankara'[/COLOR] dır. Eğer o kişi, [COLOR="Red"]İstanbul'[/COLOR] u hedef almazsa, yarıda kalır ve [COLOR="Red"]Akdağmadeni'[/COLOR] nden öteye geçemez...! ''Hele bir Akdağmadeni' ne bir gideyim de sonra bakarız,'' Hele hele, bu mantığı güderseee, [COLOR="Red"]Halimin Hanından [/COLOR]öteye geçemez...! Bu durumda [COLOR="Red"]Ankara'[/COLOR] nın yolları [COLOR="Red"]taştan[/COLOR] değil; [COLOR="Red"]kayalıklardan[/COLOR] olur. Yollar uçurumlaşır, Telefon direkleri zebanileşir, [COLOR="Red"]Elmadağ virajları [/COLOR]canavarlaşır... . . .[/COLOR][/B][/QUOTE] başkanım süper bir örnek tebrik ediyorum |
ruyalarda yaşamayın.kumede kalalım yeter...
|
[COLOR="DarkSlateBlue"][B]allahın izni ile bi 5. sıraya yerleşsek bizi artık indiremezler.[/B][/COLOR]
|
bülent hoca.ölene kadar sivasta ol sen.cumhuriyetin temelinin atıldığı şehrin takımı sivasspordan cumhuriyetin 100.yılında avrupadan kupa istiyoruz.
inşallah ilk 5 içersinde bitirirz bu sezonu |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:20. |