SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10251)

engin2609 04.03.2007 17:31

--->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

BENCE BU MAC BERABERE BİTER %50 BERABERE FENERBAHÇE % 30SİVASSPOR %20

yigidomustafa58 04.03.2007 17:34

-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

inşallah

2

fb:
1
..............................................................................................

BAYPİPO 04.03.2007 17:52

[B]bence bu maçtan Siva[COLOR="Red"][B]SS[/B][/COLOR]por en kötü beraberlik alır tahminim [COLOR="red"]2 - 2[/COLOR] ([COLOR="Red"]25.dk.M.Yıldız/65.dk.Balili[/COLOR])keşke luganoda oynasaydı kafadan bir penaltımız olurdu.[/B]

ertor58 04.03.2007 17:53

[QUOTE=zarali_sansar;196370][B][FONT="Arial Black"]bu yorumları sivaslılara yakıştıramıyorum nbasıl olur böyle tahminler yapabiliriz...
biz en başından maçı kaybetmişiz zaten
ümitsizlik olmaz
unutmayınki antalya geçen hafta fbyi yendi biz neden yenmeyelim....[/FONT][/B][/QUOTE]

unutmyalımki antalya sivası sivasta yendi feneri ise kendi evinde biz kendi evimizde antalyaya yenildik feneri kadıköyde yenmemiz zor ama imknasız değil. bana fener yener gibi geliyo ama gönül isterki sivas kazansın . gönlümüzde kalbimizde sivasla atacak. 1- 0 olsun bizim olsun

58yigido-aytug 04.03.2007 19:51

merhaba gülkiz nasilsin?geri yazarsan cok sevinirim aytug.

gülkız 04.03.2007 19:54

[B]Merhaba aytuğ kardeşim,Sivasspor şimdilik 2-1lik tahminimi gerçekleştirdi.İnşallah böyle biter ya da inşallah Sivasspor 3. golü atar.[/B]

unokta 04.03.2007 20:08

--->: -->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=melih1;194492]banko yenılırız...

sebep bellı...

bjk gs trabzon olsa zorlarız ama fenere imkanı yok oynamayız..

fener:2

sivasspor:0[/QUOTE]

Kardes ben bu maçı alacağımıza inanıyordum nitekim de ole oldu cok onur duyuyorum takımımla ve olenedekte onu tutucam sivassporun yenemeyeceği bi takım yok bu dünyada desteğim sonsuz :)

KORAY_KORHAN 04.03.2007 20:37

[COLOR="Blue"]Bence 2-2 Biter 2-1 öne Geçeriz Ama 2-2 Biter:)6.hissim kuvvetlidir...[/COLOR]

gülkız 04.03.2007 21:02

[QUOTE=KORAY_KORHAN;196757][COLOR="Blue"]Bence 2-2 Biter 2-1 öne Geçeriz Ama 2-2 Biter:)6.hissim kuvvetlidir...[/COLOR][/QUOTE]

[B]Haklı çıktınız Koray Bey.Teşekkürler Sivasspor hem skor hem de mücadeleniz için.[/B]

ofgurleyuk78 04.03.2007 21:03

Hadi be koçum. Bir puana da razıyız. Göster kendini, Balili, Servet, görelim sizleri.

gülkız 04.03.2007 21:07

[B]Sivasspor için Fenerbahçeden fark yerler diyenlere maç skoru ve Sivassporun gösterdiği mücadele KAPAK OLSUN.[/B]

Bilmiyorum5 04.03.2007 22:27

[QUOTE=Bilmiyorum5;194742]BENCE FENER 3-1 FALAN ALIR AMA GÖBLÜMÜZDEN GECEN TABIKI 1-1 OLSUN BEN YENİLİCEGİMİZİ BİLDİGİM HALDE MACTA OLUCAM BİZ 4 KİŞİ GİDİYORUZ GELEMK İSTEYEN VARSA AKDIKOY ISKELDEDE BULUSUCAZ BI MAC GUNU BELLI OLSUN SAATI DE YAZARIM İNSAALLAH İLK YARIDA OLDUGU GIBI 1 PUANI ALIRZ[/QUOTE]

VALLA GALIBIYETI KACIRDIK COK YAZIK OLDU 4-2 ALACAGIMIZ MACTI TRBUNDEYDIM VE SIVASTAN GELEN BIR COK HEMSERIMI GORDUM ISTANBULLULARI KINIYORUM BU TAKIMIN DEGERINI YINE SIVASTAKILER BILIYO INSAALLAH BU MORALLE HAFTAYA BURSAYI YENER YUKSELISE GECERIZ

jakobieen 05.03.2007 00:46

[QUOTE=Immortal_Love;194653]Fark felan değil arkadaşlar asıl mesele karışık işler. Fenere yenilecek Sivas Spor çünkü Sivas Spor küçük Fenerbahçe. Başkanımız Mecnun Bey eski Fenerbahçe üyesi. Futbolcular desen Fenerin kullanmadıkları. Fenere asla zarar vermez Sivas Spor. Sivas Fenere puan kaybettirsin bende saçlarımı kazıtır buraya resmimi koyarım...(zaten tip yok saçlar gidince tam bir komedi olur)[/QUOTE]
ne oldu gardaş niye sus pus oldun, karışık işlerinde bi karışıklık mı oldu.. yazık senin gibi sivaslıya.. sivasın onuruna laf ettin ya, umarım almışındır cevabını, bundan sonra o karışık işlerle fazla kafanı karıştırma istersen...

[QUOTE=58Taraftar;194580]fb sampiyonlar liginden elendigi icin taraftariyla barismali, sivasimi gol yagmuruna tutar kesin

fb 4 - 1 sivasspor[/QUOTE]
kesin tutar canım KESİN ..

[QUOTE=melih1;194492]banko yenılırız...

sebep bellı...

bjk gs trabzon olsa zorlarız ama fenere imkanı yok oynamayız..

fener:2

sivasspor:0[/QUOTE]
''sebep belli demek'' eeee neymiş o sebep.. anlatsanda bizde öğrensek..

Serd@r 05.03.2007 02:13

-->: --->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

[QUOTE=gülkız;196772][B]Sivasspor için Fenerbahçeden fark yerler diyenlere maç skoru ve Sivassporun gösterdiği mücadele KAPAK OLSUN.[/B][/QUOTE]

.............................................................................................
[B][COLOR="Red"][FONT="Arial Black"] +++ İ M Z A[/FONT][/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:03.