SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BİLGİ / YARDIM KUTUSU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10544)

Apaçiler 1921 25.03.2008 21:14

--->: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

konu acamıyoruz hata verıyo

Apaçiler 1921, Sizin bu Sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir:

Başka bir Üyenin yazmış olduğu Mesajı değiştirmek yada Yönetici Panelini kullanmak istiyorsunuz.
Mesaj yazmak istediyseniz eğer Üyeliğiniz yasaklanmış yada Üyeliğinizin aktifleştirilmesi gerekebilir.

myway 25.03.2008 21:31

-->: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

[B]bi sorun olmamasi lazim anlamis degilim:S

[url]http://www.sivasspor.com/forum/newthread.php?do=newthread&f=50[/url]
burdan acabilmeniz lazim...[/B]

şafak58_35 25.03.2008 21:54

güzel bir düşünce olmuş tebrik ederim......

merkez_ismail 25.03.2008 22:10

[B]SADECE YONETICILERIN KONU ACACAGI TOPICLER VAR MESALE HABERLERE NORMAL BIRISI ACAMAZ O YUZDEN KAYNAKLANIRR ...![/B]

EyüphanAydın 28.03.2008 13:11

[B][CENTER]İyi Günler,

Ben Kulüpte Oynuyorum.

[COLOR="Red"]Çakmakspor[/COLOR] Çok İyi Sezon Geçirdim.

Sezonumuz Bitti.Ancak Hemen Sonrasında Okul Maçlarımız

Başladı.

Okul Maçlarındada İstanbulda [COLOR="Red"]İlk En İyi 8 Takım İçine Kaldık.[/COLOR]

Ancak,

Daha Sonra [COLOR="Red"]Galatasaray'ın B Genç Takımı Yani Davutpaşa Lisesine 3-0 [/COLOR]

Yenildik

[COLOR="Red"]Otakçılar Lisesi Fenerbahçe,Beşiktaş Karma B Genç Oyuncularına

4-1 Yenildik.[/COLOR]

Gruptan Elendik.

Bende Çok İyi Bir Performans Gösterdim.Gerçekten

Bunun Sonucunda [COLOR="Red"]Pendiksporla B Genç [/COLOR]Takımıyla İdmanlara Çıktım

Hocalar Beğendi Ama Ben Gitmedim Yol Sorunu Ve Okulumuzn

Yüzünden.Ancak Ben Sivasspor'da Oynamak İstiyorum

[COLOR="Red"]B Genç [/COLOR]Takımında Bi İdmanların Ne Zaman Olduğunu Bilen Varsa

Sölerse Yazın Veya Bu Aralar Gidicem.

Belki[COLOR="Red"] Sivasta[/COLOR] Okuyacağim..

Bilgisi Olan Yazarsa Sevinirim..[/CENTER][/B]

atababa111 01.04.2008 11:02

İSTANBULDA ORJİNAL FORMA NERDEN BULABİLİRİZ?YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ.

okyay58 01.04.2008 11:25

[QUOTE=atababa111;342776]İSTANBULDA ORJİNAL FORMA NERDEN BULABİLİRİZ?YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MUTLU OLURUZ.[/QUOTE]

[url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13486[/url] buraya bakabilirsiniz.

akifeker 01.04.2008 11:50

[QUOTE=EyüphanAydın;340256][B][CENTER]İyi Günler,

Ben Kulüpte Oynuyorum.

[COLOR="Red"]Çakmakspor[/COLOR] Çok İyi Sezon Geçirdim.

Sezonumuz Bitti.Ancak Hemen Sonrasında Okul Maçlarımız

Başladı.

Okul Maçlarındada İstanbulda [COLOR="Red"]İlk En İyi 8 Takım İçine Kaldık.[/COLOR]

Ancak,

Daha Sonra [COLOR="Red"]Galatasaray'ın B Genç Takımı Yani Davutpaşa Lisesine 3-0 [/COLOR]

Yenildik

[COLOR="Red"]Otakçılar Lisesi Fenerbahçe,Beşiktaş Karma B Genç Oyuncularına

4-1 Yenildik.[/COLOR]

Gruptan Elendik.

Bende Çok İyi Bir Performans Gösterdim.Gerçekten

Bunun Sonucunda [COLOR="Red"]Pendiksporla B Genç [/COLOR]Takımıyla İdmanlara Çıktım

Hocalar Beğendi Ama Ben Gitmedim Yol Sorunu Ve Okulumuzn

Yüzünden.Ancak Ben Sivasspor'da Oynamak İstiyorum

[COLOR="Red"]B Genç [/COLOR]Takımında Bi İdmanların Ne Zaman Olduğunu Bilen Varsa

Sölerse Yazın Veya Bu Aralar Gidicem.

Belki[COLOR="Red"] Sivasta[/COLOR] Okuyacağim..

Bilgisi Olan Yazarsa Sevinirim..[/CENTER][/B][/QUOTE]

BİZİM ARKADAŞTA SAĞLIK SPORDA OYNUYO ONLARIN GRUPTAKİ MAÇLARI BİTTİ SANISAM B GENÇLERİN MAÇLARI DA BİTMİŞ OLMASI LAZIM
AMA YANILIYORDA OLABİLRİM

alişengöze 18.04.2008 09:49

SivAS spOR teMA

SİVASSPORUN PC TEMASI VAR MI ÇOK LAZIM

titizyiğido 02.05.2008 19:42

boşverin gardaş la bu hafta maç neolur ondan haber verin

reolad 03.05.2008 18:15

Sivasspor Forması

arkadaşlar orjinal sivasspor formasını internet üzerinden sipariş edebildiğimiz bi site biliyormusunuz

yusuf_yusuf 03.05.2008 18:17

--->: Sivasspor Forması

hayır bılmıyorum gardas---------------------

reolad 03.05.2008 18:25

peki formayı sivas'a gelmeden almanın bi yolu yokmu ya

dülger58 03.05.2008 18:42

İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ EDEBİLECEGİN BİR ADRES VAR AMA ŞU SIRA SİTEDE PROBLEM VAR GİRİLMİYOR.BEN SİVASSPORUN LİSANSLI FORMASI VE ŞAPKASINI ALMIŞTIM.[URL="http://www.stadium.com.tr/"]http://www.stadium.com.tr[/URL]

yigidomustafa58 03.05.2008 18:49

[QUOTE=dülger58;359936]İNTERNET ÜZERİNDEN SİPARİŞ EDEBİLECEGİN BİR ADRES VAR AMA ŞU SIRA SİTEDE PROBLEM VAR GİRİLMİYOR.BEN SİVASSPORUN LİSANSLI FORMASI VE ŞAPKASINI ALMIŞTIM.[URL="http://www.stadium.com.tr/"]http://www.stadium.com.tr[/URL][/QUOTE]

[B]arkadaşım vermiş olduğun site geçen seneden belli güncelleme yapılmıyor yani kapalı..[/B]

[B]arkadaşım bu arada tam olarak bilmiyorum ama
[COLOR="Red"]Anadolu Yakasındaysan[/COLOR] Ümraniye de Diadora'nın Lisanslı dükkanı var orda var.
[COLOR="Red"]Avrupa Yakasındaysan [/COLOR]Beyoğlu'nda Galatasaray Lisesinin karşısında (çarprazında) Anadolu Takımları için dükkan var bulabilirsin.[/B]

reolad 04.05.2008 15:33

[QUOTE=yigidomustafa58;359942][B]arkadaşım vermiş olduğun site geçen seneden belli güncelleme yapılmıyor yani kapalı..[/B]

[B]arkadaşım bu arada tam olarak bilmiyorum ama
[COLOR="Red"]Anadolu Yakasındaysan[/COLOR] Ümraniye de Diadora'nın Lisanslı dükkanı var orda var.
[COLOR="Red"]Avrupa Yakasındaysan [/COLOR]Beyoğlu'nda Galatasaray Lisesinin karşısında (çarprazında) Anadolu Takımları için dükkan var bulabilirsin.[/B][/QUOTE]

ya kötü olan tarafı Rize deyim ben :(

tuntog 04.05.2008 16:05

Türkiye Futbolunda askerde oldugu gibi

"SS" kanunları gecerlidir

GURURUMUZ SİVASPOR

geyik bölumu olmadıgı icin buraya yazdım GEYİK BÖLÜMÜ olmasını istiyoruz :)

a&æ 04.05.2008 21:08

[B]türkiyenin genelinde yiğidolu dostlar var bence taraftar için artık bi çözüm bulunulmalı taraftar formaları için[/B]

[B]yer kırmızı

gök beyaz ENBÜYÜK SİVAS[/B]

myway 05.05.2008 10:45

-->: Sivasspor Forması

[QUOTE=xdante58x;361140]Arkadaşlar ankara da yaşıyorum sivasspor formasına ihtiyacım var nereden bulabilirim

bilgi vermek için özel mesaj atınız.

şimdiden teşekkürler 10 mayıs a kadar bulmam lazım[/QUOTE]

Bu da Sivasspor yonetiminin en bariz hatasidir.

sivasspor bu kadar isim yapmisken en azindan ankara izmir ve istanbulun bilindik yerlerinde klup adina sivasspor orjinal urunleri satilmali ve klup de bu mekanlarin reklamini yapmaliydi..

Forma satislari kluplere cok iyi karlar getiriyor.

Biz de bunu degerlendirebilirdik:mad:

myway 05.05.2008 11:01

-->: Sivasspor Forması

[B][QUOTE=xdante58x;361140]Arkadaşlar ankara da yaşıyorum sivasspor formasına ihtiyacım var nereden bulabilirim

bilgi vermek için özel mesaj atınız.

şimdiden teşekkürler 10 mayıs a kadar bulmam lazım[/QUOTE]

Gundemde kalsin diye yaziyorum kardesim mesajin...

Insallah bulursun ama sahsen ben bilmiyorum.. 19 yil ankarada yasayan biri olarak...

Belki su son 2-3 yilda acilmissa acilmistir ama haberim yok...[/B]

a&æ 05.05.2008 17:44

[B]özel sipariş üzerine neden olmasın kargo yoluyla alınır araştırsan bulursun dostum:D[/B]

turka58 01.07.2008 00:26

hazirliklara katilmak ??

Selamlar,

ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam
ve almanyada yeni bir takima girdim
biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin
ama ben bulunamicam...

onun icin benim sorum

Sivas´da
hazirlik yapan bi takimda bende
calismalara katilabilirmiyim acaba
sizce ??

yada katilmam icin ne yapmam gerekir ?

edit:
info:16 yasindayim

sivaslı-elif 01.07.2008 02:14

--->: hazirliklara katilmak ??

[QUOTE=turka58;382686]Selamlar,

ben bu sene 17.07-08.08.2008 Sivas´da kalicam
ve almanyada yeni bir takima girdim
biz burda hazirliklara basladik yeni sezon icin
ama ben bulunamicam...

onun icin benim sorum

Sivas´da
hazirlik yapan bi takimda bende
calismalara katilabilirmiyim acaba
sizce ??

yada katilmam icin ne yapmam gerekir ?

edit:
info:16 yasindayim[/QUOTE]
[CENTER][B][COLOR="RoyalBlue"]İNŞALLAH KATILIRSIN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.BUARADA MECNUN BAŞKANDA GİRİYO GALİBA SİTEYE SENİ DUYAR ÇAĞIRIR BELKİ:):)[/COLOR][/B][/CENTER]

izmirliyigido 01.07.2008 07:27

Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.

.

bayram 01.07.2008 07:37

Yok kardeşim yok sivaslılarda dayanışma yok gerçekten biz bir kenetlensek neler olur türkiyede neler kimse anlayamaz neler olacağını millet almış bir alevi sünni muhabbeti arkadaşlar kimliğinde sivas yazan benim dostum arkadaşım kardeşimdir ne olursa olsun bir dayanışma olsun yeter

anilolcay 01.07.2008 09:44

arkadsaşlar ben izmirde oturuyorum sivasspor dergisini nasıl bulabilirim ya da izmir-sivaslılar dernmeği ile irtibata geçip dergiyi oraya satıp oradan alabilir miyiz cevaplarınızı:anilolcay@yahoo.com adresine gönderrirseniz sevinirim.

turka58 01.07.2008 22:57

[QUOTE=izmirliyigido;382698]Sivas'ta yerel ligdeki takımlarda oynayan arkadaşlarımız yok mu hiç ? Onlar hocalarıyla konuşsalar sanırım bu genç kardeşimize yardımcı olunur. Arkadaşlar, konuyla ilgilenelim. Bakarsınız 3-4 yıl sonra bu genç kardeşimiz 3 büyükleri veya Sivasspor'u peşinden koşturur.

.[/QUOTE]

ilginiz icin tesekürler
ins. yola cikmadan bi haber alirim
kendimi ona göre ayarlarim

saygilar

Mahmut5858 02.07.2008 01:04

Milli takimimizin basarisini cani gonulden kutlamakla beraber Turkiye 3. olmus sivasspordan birtane dahi futbolcu secilmemenin sebebini cok merak ediyorum.

MAHMUT MERMER

turka58 03.07.2008 13:11

kisa zamanda soruma cevap gelirse sevinirim

yakinda izin zamani geliyoda ondan... :D

emremoni 03.07.2008 13:50

arkadaşlar bir sorum olacak sivas ta forma alacagım da ucreti ne kadar acaba ben mersin deyim bir bilgisi olan varsa solerse çok ii olur

yusufener 05.07.2008 11:22

olum olsa olsa 50 ytl olur en fazla...

emremoni 06.07.2008 22:06

Ben de forumda konu açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bişlmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ???

turka58 07.07.2008 00:57

[QUOTE=emremoni;383258]arkadaşlar bir sorum olacak sivas ta forma alacagım da ucreti ne kadar acaba ben mersin deyim bir bilgisi olan varsa solerse çok ii olur[/QUOTE]

gecen sene aldigimda 45 ytl idi yanlis hatirlamiyorsam
------------------------------------------------------

benim mesele ne oldu arkadaslar ya :D
cuma günü yola cikiyorumda ondan...

muhsin koçak 07.07.2008 01:42

[QUOTE=emremoni;384758]Ben de forumda konu açmak istiyorum ama nasıl açılacağını bişlmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lütfen ???[/QUOTE]

ilk önce siteye giriyorsun,ardından forumları tıklıyorsun ve konuyu açmak istediğin bölümü seçiyorsun(açmak istediğin konuyu yanlış yere açmamaya özen göstermelisin)seçtiğin yerin altında yeni konu aç başlığını tıklıyorsun ve konunu açıyorsun,bu kadar basit.hadi kolay gelsin.

turka58 16.08.2008 14:31

selamun aleyküm,

ben Türkiyedeydim bu yaz Sivasta ama biraz erken gitmistim yani ben ordayken yeni adidas formalar cikmamisti

simdi benim sorunum :

ben almanyada kaldigim icin bu formalari nasil alabilirim ?

ferdici5844 21.08.2008 20:30

afyon

mrb arkadaşlar afyon sandıklıda olan arkadaslarımız varmı varsa bana msj atabilirlermi şimdiden teşekkürler(sandıklı myo)

emrebulut 05.09.2008 08:41

--->: SİVASımızın Amatör kulüpleri...

arkadaslar ben trabzondan emre sizlerden bana yardımcı olmanızı istiyorum ben bundan sonraki yaşantımı sivasta geçirmeyi düşünüyorum ve sivasta iş bulmaktan önce bi amatör klup bulup oynamayı düşünüyorum ben şu anki klubumle anlaştım ve lisansımı aldım oraya gelebilmek için sadece her hangi bir klup yöneticisiyle görüşüp anlaşmam kaldı ama kimseyi tanımayp bilmediğim için hiç kimseye ulaşamıyorum bana lütfen yardımcı olun
tel numaram : 05062726183

intihar_mavisi 10.09.2008 02:25

arkadaslar sivasspor formasını nerede bulabilirim netten alabileceğim yer varmı

ozxes 11.11.2008 13:11

Cevap: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

Bütün Sivaslı arkadaşlara selamlar.Sivassporun yeni sezon formalıarndan almak stiyorum fakat İzmirde oturuyorum acaba internetten alabileceğimiz bir adres varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

EyüphanAydın 14.12.2008 05:15

Cevap: BİLGİ / YARDIM KUTUSU

[B]Arkadaşlar Sivas'ta mağaza açıldı,Tüm formaları oradan alabilirsiniz.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:30.