SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   MOHAMMED ALİ KURTULUŞ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12511)

puar 12.02.2008 10:20

--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Evde izliyorum Mehmete orta geliyor biraz uzağına düşüyor top ağırdan taşa gidecek adam koşsa yetiecek koşmuyor usul usul top taca gidiyor beyfendi orda orta yapana laf yetiştiriyor...sinirdin televizyonu kıracaktım...bu kadar umursuzluk olur...Ağa sanmaya başladı kendisini.

altuntas58 12.02.2008 10:27

-->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

Sensetik kardeşim Size tamamıyla katılıyorum mohammed ali son 3 mactada yok gibi oynadı bu kadar düşük performansla oynadığını son 3 macta gördüm sezon başında takıma katıldığında benden çok kimse sevinmemiştir sanırım ama malessef beklentilerimize cevap veremez duruma geldi ben şahsen son 3 macının 2 sini istanbulbüyük şehir ve fenerbahce maclarını stadyumda canlı izledim G Antepspor mazınıda naklen tv de izledim mohammed alinin oynadığı oyunu hiç ama hiç beğenmedim eğer dinlenmek istiyorsan söyle hocaya dinlen kardeşim sivasspor otobüs durağı değilki sahada oynamak yerine bekliyorsun Sivasspor son 3 macında 10 kişi oynadı bu oyuncumuzun dışında başka kaytaran oyun disiplininden kopan başka bir oyuncuya rastlamadım bana kalırsa hocamız mohammed alinin önce kulağını cekmeli sonrada bu hafta yedeğe cekmelidir aksi taktirde takımın eksik oynaması anlamına gelecektir

SenSetik 12.02.2008 10:32

altuntaş abi, bu hafta mecburen dinlenecek :)
cezalı ya o açıdan yani...
saygılar...

sivaslimete 12.02.2008 11:35

[QUOTE=puar;319165]Evde izliyorum Mehmete orta geliyor biraz uzağına düşüyor top ağırdan taşa gidecek adam koşsa yetiecek koşmuyor usul usul top taca gidiyor beyfendi orda orta yapana laf yetiştiriyor...sinirdin televizyonu kıracaktım...bu kadar umursuzluk olur...Ağa sanmaya başladı kendisini.[/QUOTE]

Vallaha yerden göge kdr haklisin bende cok sinir oldum hane fenerden teklif geldi ya gercekten aga sanmaya basladi kendini eger böle oynamaya devam ederse Gitsin fenere

böcek 17.02.2008 08:36

bencede artık mohamed saçmalamaya başladıı. kendine fazla güven insana hata yaptırır.mohamedde bu oldu ve artık hataları ayyuka çıktı.

Buraq58 17.02.2008 08:40

[B]1.Dönemin İlk 6 Maçında Fırtına Gibiydi Hatta Gol De Birinci Olmuştu Ama Eskisi Gibi Olmasını İstiyoruz.![/B]

böcek 17.02.2008 08:48

[B]evet ilk maçlarda iyiydi ama artık yaşından dolayı performansı sürekli iyi olamaz bir iki maçta iyi olur sonra 6 maç sahada yürür .bence bülent hoca yollamalı bu sezon muhammedi sezon sonuna kadrda yedeğe almalı [/B]

tekniker58 17.02.2008 09:05

her ne kadar kötüde oynasa belki ilerde takımdanda ayrılsa iyi bir futbolcu olarak kalacak kötü bir hareket sergilemedi hiç hep iyimserdi.gönlümüzde yaşayacaktır.

Nihat71 17.02.2008 09:10

İnadına bülent hoca da bu adama yer veriyor kadroda. İşine yaramıyorsa def edeceksin başından. Sivasspor bu başarıyı bir daha yakalayamayacak, şimdi herkesin %200 vermesi gerekir.

akifeker 17.02.2008 09:23

M.ALİ KURTULUŞ BENCE İİ Bİ OYUNCU AMA YAŞ OLARAK VE FİZİK OLARAK HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA ZAYIFLIYOR İNŞLLAH BU SEZONU ALNIMIZIN AKIYLA GEÇİRİRİZ...
ÖLÜMÜNE İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASSPOR

sinan-58 17.02.2008 09:46

-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

kimse mohammede laf etmesin oda butun takım gibi bir düşüş yaşadı özellikle balilinin sakatlığından sonra dahada zorlanıyor ama mohammed rize maçında inanıyorumki bu lafları size yedirecek bunları soylediğinize pişman olacaksınız mehmete gelince mehmet oftaş maçına kadar çok havalanmıştı takım arkadaşlarına çok bağrıyor çok top kaybediyordu ama dinlediğim kadarıyla oftaş maçında güzeldi takım olarak duzeldik rize maçından sonra kotuluyecek oyuncu bulamıyacaksınız

cem 17.02.2008 10:29

MOHAMMED ALİ BİRİNCİ LİGE ÇIKMAMIZDA ÇOK BÜYÜK PAY SAHİBİDİR,HER FUTBOLCU FORMSUZ DÖNEMLER GEÇİREBİLİR,MOHAMMED ALİ BÜYÜK VE KLAS TOPÇUDUR.. BAŞARILAR MOHAMMED ALİ...

kubilay68 17.02.2008 11:12

arkadaslar mohammet ali biraz caba gostersin inaninki kazanmayacagimiz mac yok. ama top onunden geciyor ayagini bile uzatmiyor. biraz kosmasi lazim bence problemi var onun.INSALLAH hep boyle gitmez sivassporlu olarak hepimiz ona guveniyoruz.

erhan 10 17.02.2008 11:51

Koşamıyor.ama duran toplarda TÜRKİYE'nin enlerinden.Yalnızca bu açıdan fayda sağlayabiliriz.İnş.daha iyi olur.

svs_çapkın_58 17.02.2008 12:47

bence muhammed ali sivassporumuzun futbolcusu sivassporumuzun tam anlamıyla takım oynundaki etkili ismidir.böylede devam eder.

böcek 27.02.2008 15:19

mohammed bitmiş artııkkk sivasın bu düşüşünde onun payı büyük ..[B]bülent hoca oynatma artık muhammedii ya koşamıyor adam emekli olsun artık[/B]

kadir984 27.02.2008 15:34

TECRÜBESİYLE OYNAMASI GEREKİR ARTIK KİMSE ONDAN KOŞMASINI BEKLEMESİN AMA ;
EĞER TOP TUTAR , ORTA ALANI İYİ KULLANIR, İYİ PASLAR VERİRSE MUHAMMET ALİ SONUNDA KADAR BURADA OYNAR. YANLIZ BÖYLE PASİFLİKLE OLACAK İŞ DEĞİL. UMARIM TOP TEKNİĞİ İLE İŞİ GÖTÜRÜR.

sinan-58 27.02.2008 15:56

ah rize maçında 90+ daki firikiği aytaça çarpmayıp girseydi o zaman bu yorumları yapabiliyormuydunuz

biyolog4 27.02.2008 16:24

her futbolcunun belli bir durgunluk dönemi olur.muhammet ali bu dönemi . bu haftaki maçla beraber atlatıp çıkışa geçecek inşallah.formda bir sivasspor en büyük şampiyonluk adaylarından biridir.

izmirliyigido 27.02.2008 16:38

Kimse Mohammed Ali'ye laf söylemesin. O bizim için bir George Hagi'dir. Koşmasın, oyun kursun, duran topları kullansın yeter. Sana güveniyor, inanıyor ve seviyoruz Mohammed Ali.

.

muco5806 27.02.2008 17:50

[B]ya sonuçta yaşı 35 i aşmış bir futbolcu üst düzey bi performans bekleyemeyiz ama elinden geleni yaptıgına inanıyorum[/B]

Bahattin 27.02.2008 17:52

herkes gucunu ortaya koyarsa basariyi yakalariz onemli olan inanmak

Bahattin 27.02.2008 20:08

muhammet ali nin ne sikintisi var bilmiyoruz ama ins yakinda eskisinden daha cok gol atip ve guzel performansiyla goz dolduracak

böcek 01.03.2008 21:20

--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

[QUOTE=sinan-58;326515]ah rize maçında 90+ daki firikiği aytaça çarpmayıp girseydi o zaman bu yorumları yapabiliyormuydunuz[/QUOTE]

[B]hah işte firikigi girseydi evet bi işe yarıcaktı uzuan zamandır ama girmedi olmadı yani artık olmuyoo bunu herkes görüyoo..yani bu yorumları biz daha çok yaparız canım kardeşimm ..adam oynamıyo oakdar bundan sonra faydası olmaz zararı olur takıma ..[/B]

böcek 03.03.2008 21:38

[QUOTE=Rallim58;319144]Müsabaka sonunda dahi Mohammed Ali'nin saçı neden bozulmuyor? Joleli de ondan, bunu bilmeyen mi var?
[B]Ancak...! Kimse kusura bakmasın ama Antep maçında 6 pas içinde yükselen topa kafaya çıkmaması gözlerden kaçmadı. Gol bile atsa arkadaşlarının gol sevincinde Saçının jolesinin bozulmaması için arkadaşlarını yanına dahi yaklaştırmadığı şeklindeki tutumunu lig tv spikeri bile açıklamıştı. Mohammed'i eski günlerine dönmesi için sabrımızı zorluyoruz LİG BİTMEDEN (MÜMKÜNSE).[/B][/QUOTE]
[COLOR="Magenta"]adam şakraban ya komedi ciddenn showman lik yapsın bizden gitisnde ne yaparsa yapsın[/COLOR]

yerliturkuaz 03.03.2008 21:59

YA NEDİYORSUNUZ MUHAMMED ALİ BU TAKIMIN ORTA SAHADAKİ BEYNİ Bİ KAÇ MAÇTA KAFAYA ÇIKMADI DİYE YAPTIĞINIZ ŞU ELEŞTİRİLERE BİR BAKIN AYIP YA AYIP O OLMADAN ORTA SAHADAN İLERİYE TOP ÇIMIYOR. YORUM YAPANLAR FUTBOLU GALİBA BİLMİYORLAR....

alperen5841 03.03.2008 22:11

[QUOTE=öner;328522]YA NEDİYORSUNUZ MUHAMMED ALİ BU TAKIMIN ORTA SAHADAKİ BEYNİ Bİ KAÇ MAÇTA KAFAYA ÇIKMADI DİYE YAPTIĞINIZ ŞU ELEŞTİRİLERE BİR BAKIN AYIP YA AYIP O OLMADAN ORTA SAHADAN İLERİYE TOP ÇIMIYOR. YORUM YAPANLAR FUTBOLU GALİBA BİLMİYORLAR....[/QUOTE]

HARBİDEN FUTBOLDAN ANLAYAN ANLAMAYAN YORUM YAPIYOR YA.
ADAMIN KAFASINDA 8 TANE DİKİŞ VAR DAHA NE YAPSIN
DAHA İYİSİNİ YAPACAKSANIZ SİZ ÇIKIN SAHAYA

böcek 04.03.2008 21:54

[COLOR="DarkOrchid"][B]YA ARKADAŞALR NE DİKİŞİ YA DİKİŞ FALAN YOK KAFASINDA KÇÜK Bİ YARA OAKDAR ALLAM YAAA :)[/B][/COLOR]

böcek 04.03.2008 21:55

yeniceri_can 05.03.2008 18:35

son 5-6 haftadır rezillere oynuyor.bence kıazağa çekilme zamanı geldide geçiyor..

Nihat71 05.03.2008 18:42

Son 10 maçımız, her futbolcu mecbur %100 vermeye. Tarihi bir fırsat yakaladık. Muhammed ali ile bu şsansımızı feda edemeyiz.
Frikikleri hep boşuna harcıyor. Takmın kadariyle oynuyor farkında değilsiniz.

yeniceri_can 06.03.2008 12:46

azını öpeyim.
hiç kimseye tahammülümüz olmayan bir durumudayız.10 haftada alınacak 6-7 galibiyer bizi şampiyonlar ligine 8-9 ise şampiyonluğa götürür.
Ama mohamed gibi sahada gezinen doğru dürüst pas yapamayıp arkadaşlarına kızan topçularla gitmez.
Ya toparlan ya da git .!

SenSetik 06.03.2008 12:54

gol atamadığı için kimseyi eleştirmem ama M.Ali'nin ki başka bişey...
bazen nasıl bu kadar bencil olabiliyor diye soruyorum??
yoksa Bülent Hocamı söylüyor ona? arkadaşın boş bile olsa sakın verme kendin topa vur diye !!!

benim eleştirim budur ve bunu gollerini atarkende söyledim, Sivasspora geri dönerkende...
ben bencil futbolcuyu sevemiyorum arkadaş...ne yapayım...
yok kullandığı frikik aytaça çarpmasaymısta, gol olsaymışta, o zaman bu eleştiriler olurmuymuş demeyin...benim fikirlerim burada çok önceden beri yazılı ve bunların hiçbiri gol atmasıyla ilgili değil...

Bursa maçında da aynısını yaptı...ben değişeceğine inanmıyorum...inşallah yanılırım.....

tekniker58 06.03.2008 12:59

durum o kadar mı kötü arkadaşlar.

sinan-58 06.03.2008 13:05

mohammed en yakın zamanda herkesi susturacak kimse onun hakkında konuşamıyacak m-dikkat ettiyseniz spiker mohammedin bursa maçında en çok koşan adamlardan biri olduğunu soyledi birde mehmet bu kadar top kaybı yaparken herkes mohammete yuklenmesin

sivasfutbol 06.03.2008 13:19

vefasızlık yapmayalım arkadaşlar buralara kadar gelmemizde onunda çok büyük payı var . ben kendisine tşk ediyorum.

SenSetik 06.03.2008 13:36

--->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

[QUOTE=sinan-58;329325]mohammed en yakın zamanda herkesi susturacak kimse onun hakkında konuşamıyacak m-dikkat ettiyseniz spiker mohammedin bursa maçında en çok koşan adamlardan biri olduğunu soyledi birde mehmet bu kadar top kaybı yaparken herkes mohammete yuklenmesin[/QUOTE]

koşmakla futbolcu olunsaydı süreyya milanda oynardı...
anlatamadığım şu bu adam 20 frikik atıyorsa biri gol oluyor...
geriye kalan 19'u aut...

ceza alanında 4-5 kişi varken 30-35 metreden hemde çarprazdan kaleye vurulurmu her seferinde...
hatırlamıyorum hangi maçlar olduğunu iki maç üst üste böyle iki gol attı...şimdi kendini sihirbaz falan zannediyor...tabiki gerekirse şutta çekecek, çalımda yapacak ama bunun tadını kaçıran bir futbolcu...

brezilyalının lisansı çıktığında bakalım yapabilecekmi aynı şeylri...şuanda sadece alternatifi yok...

sinan-58 06.03.2008 14:05

-->: --->: -->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

[QUOTE=sensetik;329340]koşmakla futbolcu olunsaydı süreyya milanda oynardı...
anlatamadığım şu bu adam 20 frikik atıyorsa biri gol oluyor...
geriye kalan 19'u aut...

ceza alanında 4-5 kişi varken 30-35 metreden hemde çarprazdan kaleye vurulurmu her seferinde...
hatırlamıyorum hangi maçlar olduğunu iki maç üst üste böyle iki gol attı...şimdi kendini sihirbaz falan zannediyor...tabiki gerekirse şutta çekecek, çalımda yapacak ama bunun tadını kaçıran bir futbolcu...

brezilyalının lisansı çıktığında bakalım yapabilecekmi aynı şeylri...şuanda sadece alternatifi yok...[/QUOTE]

dikkat etmen gereken bir şey var mohammed frikikleri orta şut karışımı vuruyor yani kimse dokunmassa kaleyede gidebiliyor ama bazıları direk kaleye vuruyor o kadarda hakkı olsun

yeniceri_can 06.03.2008 14:18

kardeş sen bizim yazıklarımızı anlamadın heralde.
biz frikiklerini değil egoistliğini sahada gezinmesini konuşuyoruz.
gol atamadı die kimseyi meleştirmiyoruz.
Mehmet yıldız demişsin mehmet balili varken hepinizinde bildiği gibi böyle değildi.
Balilinin yoklugu en çok onu etkiledi.
Ama mohamed 8-9 hafdadır ortalıkta yok.
Ne gol atıyor (benim için bu önemli değil ama siz gol gol gol diyorsunuz bende gol konusunu gündeme getiriyim) ne asist yapıypor ne de asist yapmaya yelteniyor.
bu adamda son zamanlarda birşey var ama ben anlayamadım..

sinan-58 06.03.2008 14:31

-->: --->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ

[QUOTE=yeniceri_can;329348]kardeş sen bizim yazıklarımızı anlamadın heralde.
biz frikiklerini değil egoistliğini sahada gezinmesini konuşuyoruz.
gol atamadı die kimseyi meleştirmiyoruz.
Mehmet yıldız demişsin mehmet balili varken hepinizinde bildiği gibi böyle değildi.
Balilinin yoklugu en çok onu etkiledi.
Ama mohamed 8-9 hafdadır ortalıkta yok.
Ne gol atıyor (benim için bu önemli değil ama siz gol gol gol diyorsunuz bende gol konusunu gündeme getiriyim) ne asist yapıypor ne de asist yapmaya yelteniyor.
bu adamda son zamanlarda birşey var ama ben anlayamadım..[/QUOTE]

balilinin yokluğu mehmet kadar mohammedide etkiledi çunki balili hızlı koşuyordu mohammedte ona asist yapıyordu bir futbolcuyu herkes kotuler ama onemli olan ona sahip çıkmak nasıl fenerbahçe taraftarı ve tum turkiye deividi kotuledi ama yonetim ve teknik heyetleri sahip çıktı şimdi devidin fb için önemini görüyoruz lütfen mohammedi kotulemeye değil onu kazanmaya çalışın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:43.