![]() |
--->: KARAR GÜNÜ!
demişsiki umarım bir gün gerçekten yenersiniz....nedemek istiyorsun herzaman numaracıktanmı yenmişiz...
burda ts antipatisi toplanın hiç bir mantığı ve anlamı yok oratm yumaşımken germeğede gerek yok sivasspor ve taraftarı herzaman centilmendir öylede olacak sende selametle kal... bir resim yollayacam ona cevap verirsen memnun olurum. |
seve seve vermeslerse sivas a üc puani bizde si.. si.. aliriz
hem sahaya insin oyuncularimiza saldirsinlar birde puanlari trabzon a vereceklermis, dünyada görülmemis böyle sacmalik |
kara acıklardı mac tarafsız sahada tekrarlanacak
|
Karar acıklandı mac tarafsız bir sahada tekrarlanacak
|
[QUOTE=ertan_58;241867]Karar acıklandı mac tarafsız bir sahada tekrarlanacak[/QUOTE]
[url]http://www.gencturkhaber.com/v1/haber.php?id=178748&catten=1&eski=178745[/url] link burada arkadaşlar |
yanlız federasyonun sitesinde haber doğrulanmadı daha
|
bunların adalet anlayısının varyaa
ALLAH belalarını versın bunların topu ... |
[QUOTE=ertan_58;241875]yanlız federasyonun sitesinde haber doğrulanmadı daha[/QUOTE]
neresi doğrulanmadı gardas federasyonun sitesinde yazıyor yaa [url]http://www.tff.org.tr/default.aspx?pageID=285&ftxtID=1902[/url] |
KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[IMG]http://image.haber3.com/spor3/haber/104563.jpg[/IMG]
Başkan Mecnun Otyakmaz, maçın tekrar kararına tepki gösterdi Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararına açıklamada bulundu. Mecnun Otyakmaz ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak AA muhabirine açıklamada, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi. Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, ''Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu'' diye konuştu. <script type="text/javascript"></script> |
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Seninle gurur duyuyoruz büyük başkan
|
anlayana cok güsel bi acıklama oldu olucak 3 0 malup sayılsaydık !
|
BU ULUSOY NASIL OLSA TRABZONLU VERECEĞİ KARAR BAŞTAN BELLİYDİ ZATEN BU BÖYLE GÖREVDE DEVAM EDERSE DAHA ÇOK HAKSIZLIKLAR OLACAK
|
[email]tff@tff.org[/email] adresine e-mail ile protestonuzu iletin arkadaşlar. Ben biraz önce gonderdim...
|
HELAL OLSUN BAŞKANIMIZA GEREKEKEN AÇIKLAMAYI AYPMIŞ
|
buyuk baskan sen bizim herseyimizsinnn sana guveniyoruzzz sivassporadaaa
|
[COLOR="RoyalBlue"][B]inş. yakın zamanda türkiyenin 4. büyüğü olarak anılacağız.tebrikler başkanım buna benzer açıklamayı yapması gerekipte yapmayanlara iyi örnek oldunuz.../B][/COLOR]
|
-->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
bu maçı alıp büyük dersi verelim 250 milyarda haram zıkkım olsun sivasın hakkını yiyenlere hepimizin emegi var ama kendileri istedi
|
çıkın oynayın ve yenin başka söze gerek yok s..miş a..ın davası olmaz
|
-->: --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[COLOR="blue"][B][QUOTE=Kokomo;242035][email]tff@tff.org[/email] adresine e-mail ile protestonuzu iletin arkadaşlar. Ben biraz önce gonderdim...[/QUOTE]
bende yolladim [email]tff@tff.org[/email] a üstüne birde uefaya yolladim [email]info@uefa.com[/email] bakalim uefa bir yorum yapacak mi :rolleyes: [/B][/COLOR] |
eyyamın ete kemiğe bürünmüş hali haluk ulusoy.çıkıp trabzonu yenecez inşallh.allh dogrunun yanındadır.
|
büyük baskansin sen mecnun baskan.....
seninle gurur duyuyoruz..... |
aslanım benim gerçektende dogruları konuştu öyle kendini başkan sanıpda haftalardır tvlerden düşmeyenlere benzemez o başkan büyük başkan
|
3 puanı kendi elinizle vermezseniz biz sahada almasını biliriz aslanım mehmet balili gol bekliyoruzzz sivaslı yiğidom
|
[B]Bu federasyonun verceği kararda anca bu kadar olur... [COLOR="Red"]Kendilerini Türk futbol tarihine kara bir leke daha koydukları için tebrik ediyorum...[/COLOR]AMA İNANIYORUM Kİ YİĞİDOLAR O MAÇA ASLANLAR GİBİ ÇIKIP ALACAKLAR O ZAMAN O Ş********RİN YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTİYORUM..
BAŞKA SÖZE GEREK YOK... [/B] |
Arkadaslar baskandan ricam tekrarlaran maca minikler ile cikalim
bu serrefsizlere en büyük tepkiyi böyle gösteririz ULUSOYLARA BOYKOT UYGULAYALIM SÖMÜRGECI LAZLARDAN KURTULMALIYIZ |
[B]Ayrıca bu olaylar süresince takıntığı tavır ve efendiliğinden dolayı tebrik ediyorum... yine çok güzel konuşmuş tabi ki anlayana...[/B]
|
[COLOR="Red"][B]helal olsun başkanım sana
gorlim sizi YİĞİDOM çıkın sahaya paşa paşa oynayın onlarada o sahayı dar edip 3 puanla gelin geriii[/B][/COLOR] |
Olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçı sonrası kararlarını açıklayan TFF Yönetim Kurulu, karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek hakkında da soruşturma başlattı!
Bilindiği üzere Demirlek, karşılaşmanın bitimine 30 saniye kala çıkan olaylar sonucu önce soyunma odasına gitmiş, ardından da tüm ısrarlara rağmen sahaya dönmeyip maçı tatil etmişti. Geçen sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında 2 kez soyunma odasına gitmesine rağmen geri dönüp maçın tamamlanmasını sağlayan Demirlek o dönemde de maça devam ettiği için yoğun eleştiri almıştı. Trabzon'da ise tam tersini yapan ve bitime 30 saniye kalmış olmasına rağmen maçı tatil eden Bülent Demirlek bu kararı nedeniyle de bazı kesimlerce alkışlanmış bazı kesimlerce de eleştirilmişti. [COLOR="Red"][B]TFF Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Usta da hakem Bülent Demirlek'i sert biçimde eleştirmişti. [/B][/COLOR] Lig Tv BUYRUN KURALLAR BURDA ÇIKARSAN ELEŞTİRİ ÇIKMASAN ELEŞTİRİ SONUÇDA HAKEM NE YAPSA SUÇLU İBRAHİM USTA BAYA USTA BU İŞLERDE |
büyük başkan uefa ya gidin.....................
|
HEMI DAYAK YE
HEMI 250 BIN CEZA VER HEMIDE 3 PUANDAN OL HADI G--- YEMEDI TRABZONU 3-0 MAGLUP ILAN EDEMEDINIZ FEDERASYON --250 BIN YTL CEZA NE OLUYOR YAZIKLAR OLSUN SIZE SAYIN MECNUN BASKAN-BIZ SANA GÜVENIYORUZ BURSA KADARDAMI FEDERESYONA KARSI CIKAMAZSINIZ DIK DUR-SIVASI ARKANA AL- UEFA;SIKAYET ET BEYPINARLI 58 |
Başkanımız o kadar saygıdeğer bir insanki her zaman soğukkanlılığını ve saygısını korudu helal olsun büyük başkan....
|
ya mecnun başkan ne diyorsun sen,kendindemisin?ne demek taraftarları tahirk ettirdik ve kendimizi tokatlandırdık ve şimdide özür diliyosun?suçlu biz mi yiz başkan??ben artık bişey yazmıyorum başkan bile kabullenmiş?
arkadaşlar bir sölentilere göre de mecnun başkanın bu açıklamalarıyla paralel trabzonlu yöneticilerle bu krarı beraber aldıkları söleniyor. ben başkanın açıklamalarınıa inanamıyorum..... |
Değerli hemşolar Sivas camiası olarak bir şeyler yapalım
mesela federasyona mail,faks yollayarak,telefon ederek başka Sivasspor yok bu kararı verenlerin vicdanı sızlamadımı acaba çok merak ediyorum İstanbul taraftar derneğimizde bir organizasyon düzenlemelidir.. plakamız 58 bu alemde tekiz.. |
arkadaşlar laz başkan yine tvlerde kararı yine beyenmemiş canlı yayında tvnette izleyin arkadaşlar
|
--->: -->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
[QUOTE=ceza_tolga_rep;242093]ya mecnun başkan ne diyorsun sen,kendindemisin?ne demek taraftarları tahirk ettirdik ve kendimizi tokatlandırdık ve şimdide özür diliyosun?suçlu biz mi yiz başkan??ben artık bişey yazmıyorum başkan bile kabullenmiş?
arkadaşlar bir sölentilere göre de mecnun başkanın bu açıklamalarıyla paralel trabzonlu yöneticilerle bu krarı beraber aldıkları söleniyor. ben başkanın açıklamalarınıa inanamıyorum.....[/QUOTE] Gardaş açıklamayı iyi oku iyi okursan Başkanımızın ne demek istediğini anlarsın !!! |
[QUOTE=ademgoze;242107]arkadaşlar laz başkan yine tvlerde kararı yine beyenmemiş canlı yayında tvnette izleyin arkadaşlar[/QUOTE]
adamdaki yüzsüzlüge bakin ya, en alasi halen begenmemis, ulusoyun yerine gecsin daha cabuk hal olur istedigi |
[COLOR="Blue"]tekrardan oynanacak bu karşılaşma bizim için gurur onur şeref ve namus meselesi oldu nerde oynatırlarsa oynatsınlar her yol bizim için asfalt futbocularımızında bunu onur gurur namus meselesi yapıp varlarını yokları ortaya koyup oynamaları gerek vede bu hem tarbzon spora hemde pentekon beyinli federasyona okkalı bir tokat olur[/COLOR]
|
Bu karar ileride Türk futbolu için kötü bir örnek teşkil edecekfir.Zira kafası bozulan 89.dak. sahaya atlayacak nede olsa
maç tekrar edecek diyecektir.Yani mahkemelere örnek teşkil edecektir.Federasyon başkanı olarak haluk ulusoyun hanesine kara bir leke olarak yazılacaktır.Sayın Mecnun başkanın dediği gibitokatlanacaksınş,küfür yiyeceksin,üzerinede 250 milyar ceza yiyeceksin ve haluk ulusoya teşekkür edeceksin.Bence FİFA ya gideceksin sayın başkan ,önemli değil isrterseler 3 puanı trabzona versinler Tüm spor kamu oyunu ADALETE çağırıyorum. |
adi federasyon dansözleride gactiler.v.manisa sakarya macında ne olmuştu.bu macta ne oldu şerefsızler. trabzon başkanıda tv tv dolaşıpsuçsuzmuş gibi konuşuyor. yorumcularda ona yalakalık yapıyorlar.bu federasyonla bu spor yazarlarıyla bu ülkede hıc bir şey olmaz.
|
Arkadaşlar sizleride anlıyoruz ama elinizi vicdanınıza koyun.maçın hakkı yerden göğe kadar trabzonsporundu.unutmayınki hakem bülent demirlek in federasyonun toplantısında maçı gereksiz yere tatil ettiği sonucuna varıldı.30 saniye kala gerekli güvenlik önlemleride alınmışken maçı tatil etmek hangi kural kitabında yazıyor.ve bir sanal zafer kazanılmışçasına 3 puan isteyen siz sayın taraftarlar hangi hakla böyle bir arzu içine giriyorsunuzda elinizden şeker alınmışçasına şimdilik elden giden sanal puana yanıyorsunuz.iğnelemeyle dolu sayın başkanınızın son sözü bence ciddiyet gösteriyor.maçın tarafsız sahada yeniden oynanması bizimmi sizinmi hakemin suçumudur bunu düşünmeli.iki takımın 92 dakika akıttığı ter boşa gitmiş.burdan en büyük kazanç sivassporun olmuştur .unutmayın ki hakem ve federasyon sayesinde kaybettiğiniz bir maçı yeniden oynayacaksınız.umarım bu sefer galip sivasspor olurda allah hakkını gösterdi diyebilirsiniz.eğer ki vicdan sahibiyseniz! saygılarımla.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:03. |