![]() |
--->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=JaRu|e;242108]ne meleği neyden bahsediosun sen :) cocukmusun melek peri felan :D trabzon insanının herkes ne kadar zeki olduğunu bilir :) hakaretlerini sana iade ediyorum :)daha süper lige cıkalı ne kadar olduda ne konusuyorsunuz neyin hikayesini yapıyorsunuz burada[/QUOTE]
bilmezmiyim o kadar zekisinizki 90+ da sahaya dalıyorsunuz hamsi değil sazansınız hakkaten |
-->: OLAY MAÇ YENİDEN!
MEYDAN YİGİDOLARIN İŞİN ZOR ULUSOY BU KARARI VERMİYCEKTİN
[IMG]http://www.antu.com/images2007/upload/upload/%5B2006.08.31.11.10.18%5Dulusoy_hodri.jpg[/IMG] |
-->: OLAY MAÇ YENİDEN!
yavvvvv site yöneticileri bizim yazılarımızı silmeyi biliyorsunuz atınsanıza şu trabzonlu .......... leri yaaa??
bunlar da mı trabzonlu nedir,şüpheleniyom valla..... |
[COLOR="Red"][B][U]Federasyon Trabzon'a boyun eğdi![/U][/B][/COLOR]
Futbol Federasyonu olaylı Trabzonspor-Sivasspor maçın tarafsız sahada tekrarına karar verdi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında yapılan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılmasına karar verdi. Futbol Federasyonu, yarıda kalan Trabzonspor-Sivasspor maçı hakkındaki kararını açıkladı !.. TFF'nin Beylerbeyi Tesisleri'nde yapılan ve saatler süren Yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklanan karara göre Trabzonspor ile Sivasspor, tarafsız sahada yeniden karşılaşacak. Maç 1. dakikadan ve 0-0'lık skorla başlayacak. Alınan kararla ilgili olarak TFF'den yapılan açıklama şöyle: "TFF Yönetim Kurulu, Trabzonspor - Sivasspor müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verdi. 12.08. 2007 tarihinde Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan Trabzonspor-Sivasspor Turkcell Süper Lig futbol müsabakasının 90+2. dakikasında müsabakanın hakemi Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesi neticesi, dosya ve ekleri TFF Yönetim Kurulu'nun 28.08.2007 günü yapmış olduğu toplantıda etraflıca görüşülmüş, dosyada bulunan hakem, gözlemci, temsilci raporları detaylı şekilde incelenmiş, müsabaka gözlemcisi ve temsilcileri Kurul'da dinlenmiş, ek raporlarına başvurulmuştur. Gözlemci ve temsilcilerin ek raporları doğrultusunda hakemin müsabaka ile ilgili tatil kararı Yönetim Kurulu'nca uygun görülmemiş olup, Futbol Müsabaka Talimatı'nın 18/a ve 29/b son fıkra maddeleri hükmü gereği müsabakanın tarafsız bir sahada, seyircisiz olarak, ileride belirlenecek bir tarihte tekrarına karar verilmiştir. Müsabaka hakemi hakkında müsabakayla ilgili soruşturma açılmasına, ayrıca basında yer alan demeçleri sebebiyle Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak ile yöneticilerden Abdullah Başer ve Zeyyat Kafkas'ın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir." |
[QUOTE=JaRu|e;242108]ne meleği neyden bahsediosun sen :) cocukmusun melek peri felan :D trabzon insanının herkes ne kadar zeki olduğunu bilir :) hakaretlerini sana iade ediyorum :)daha süper lige cıkalı ne kadar olduda ne konusuyorsunuz neyin hikayesini yapıyorsunuz burada[/QUOTE]
[B] ne kadar zeki oldugunuzu biliyoruz saat 00:00 oldumu beyniniz duruyo çalışmıyo[/B] |
--->: -->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=ademgoze;242113]MEYDAN YİGİDOLARIN İŞİN ZOR ULUSOY BU KARARI VERMİYCEKTİN
[IMG]http://www.antu.com/images2007/upload/upload/%5B2006.08.31.11.10.18%5Dulusoy_hodri.jpg[/IMG][/QUOTE] [COLOR="Red"][B]ULUSOYLARI HERYERDE PROTESROYA VARMISINIZ[/B][/COLOR] |
[QUOTE=JaRu|e;242097]Trabzonsporun nasıl köklü bir takım olduğunu cümle alem biliyor :) daha neyin hakkını hukukunu yapıyorsunuz 250 bin ytl para cezasını haklı bulmuyorum fakar bana kalırsa ceza cok adaletli para cezası hariç.sonucta trabzonspor macı sahada oynadı ve kazandı siz golü atsaydınız siz alsaydınz macı macı 90dk da alamadınız camura yatmaya ne gerek var madem cok iyi güveniyorsunuz kendinize futbolcularınızın çenesi deil ayağı calıssın. . . üstelik bizim sahamızda deil ortak sahada tam adaletli bi ortam gösterin gücünüzü[/QUOTE]
sonuc takim icin önemli degil,mac 90 dakika daha bitime 5 dakika vardi,bunu gecelim,ne gerek var terbiyesizlige adilige pislige,bunu trabzon hep yapiyor,tarabzonda satada tel örgulere elektirik vermek lazim..futbolcu dovecek kadar bir taraftar azginsa korkulur o takimin taraftarindan.insallahh hayirlisi olurda yenerizde kesilir tum trabzonun sesiiiii |
-->: --->: -->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;242124][COLOR="Red"][B]ULUSOYLARI HERYERDE PROTESROYA VARMISINIZ[/B][/COLOR][/QUOTE]
ULUSOY HAKKINDA BÖYLE RESİMLER ÇIKARICAM ARKADAŞLAR YAZI VAR MI AKLINIZA GELEN |
-->: --->: OLAY MAÇ YENİDEN!
[QUOTE=JaRu|e;242097]Trabzonsporun nasıl köklü bir takım olduğunu cümle alem biliyor :) daha neyin hakkını hukukunu yapıyorsunuz 250 bin ytl para cezasını haklı bulmuyorum fakar bana kalırsa ceza cok adaletli para cezası hariç.sonucta trabzonspor macı sahada oynadı ve kazandı siz golü atsaydınız siz alsaydınz macı macı 90dk da alamadınız camura yatmaya ne gerek var madem cok iyi güveniyorsunuz kendinize futbolcularınızın çenesi deil ayağı calıssın. . . üstelik bizim sahamızda deil ortak sahada tam adaletli bi ortam gösterin gücünüzü[/QUOTE]
[B][I][FONT="Verdana"] Biz Bu maci Trabzonda oynamak istiyoruz olayli mac orda basladi orda bitmesi gerekiyor [COLOR="Red"]AVNI AKER[/COLOR] de Oynamamak Trabzonspora Haksizlik olur. BU mac [COLOR="Red"]AVNI AKERDE OYNANACAK [/COLOR] Duydunmu Trabzonspor Yalakasi ULUSOY Allahtan baska hic bir kimseden korkmayiz sen bizi yildiracagini mi saniyorsun [COLOR="Red"]Trabzon usagi Ulusoy[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=Apokan58;242082]COK MERAK EDIYORUM
SIVASIN YERINDE FENERBAHCE-VEYA GALATASARAY OLSAYDI AYNI SONUCU VERIRLERMIYDI[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]BAK KARDEŞ BUNLARI GÜCÜ ZAMANINDA FENEREDE YETTİ HEMDE ALİ ŞEN ZAMANINDA FEDERASYON BAŞKANI YİNE ULUSOYDU VE FENERBAHÇE HÜKMEN YENİK SAYILIP KUPADAN Bİ SENE İHRAÇ EDİLDİ [/B][/COLOR] |
Yazik be hakketden aciyorum su Türkiye Futbol Federasyona ne kadar adil ve acemesizler. Korkarak böyle karar verdiler baksana Danimarka-Isvec macina bi kisi sahaya girip hakem maci tatil ettiriyor burda ise 20 kisi yuhhh bee size nediyim yani.
Tabi biz Anadolu takimizsya kücükmsüyorlar bizi. Korkakkkkk Halukkkkkkk |
[QUOTE=BOZ_KURT_1453;242137][COLOR="Red"][B]BAK KARDEŞ BUNLARI GÜCÜ ZAMANINDA FENEREDE YETTİ HEMDE ALİ ŞEN ZAMANINDA FEDERASYON BAŞKANI YİNE ULUSOYDU VE FENERBAHÇE HÜKMEN YENİK SAYILIP KUPADAN Bİ SENE İHRAÇ EDİLDİ [/B][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Red"][B]BİTEK ERMAN TOROĞLUNA GÜÇLERİ YETMEDİ O ÇIKDI SAHADAN VE 3 - 0 YENİK SAYILDILAR[/B][/COLOR] |
[QUOTE=mustafakaba1991;242079]mecnun başkanın yaptığı açıklamaya bakarsak bence bu kararı bizim yöneticiler istedi.bence kesinlikle tff sivas ts yöneticileri birlikte anlaşma yaptı.yoksa tffyi zaten indirmeyue çalışolar .yoksa maç 3-0 bize tescil ederlerdi.[/QUOTE]seninyöneticin zaten maca cıkmak istemede karada hakem ve gözlci raporlarına bakıldı ve bülent demirlek ck büyük bir ceza yedi
|
SİVAS'LI KENDİNE GEL BU HAKSIZ KARARA TEPKİSİZ Mİ KALACAĞIZ.UYAN,YETER ARTIK BU TAKIM SENİN,SENİN ŞEHRİNİN ADINI TAŞIYOR.HAYDİ SİVAS'LI GÜN BU GÜNDÜR GÖSTER KENDİNİ HAKSIZLIĞA BOYUN EĞME.BU GÜN BU HAKSIZLIĞA BOYUN EĞERSEN,YARIN DAHA BÜYÜK HAKSIZLIĞA UĞRARSIN.
|
YAZIKLAR OLSUN BOLE FEDERASYONA OLACAK ŞEY DEGİL GEÇEN SENEKİ VESTEL SAKARYA MAÇINDAN NE FARKI BU MAÇIN....
|
arkadaşlar benzer olay Manisa-Sakarya maçında bizim başımıza geldi...Manisa ve sakarya seyircisi kol kola maçı izlerken en ufak bi taşkınlık ve sahaya kibrit çöpünün dahi atılmadığı bir maçta bir futbolcuyla itiş kakış yaşanıp oyuncuya kırımızı kart gösterdikten sonra sırf hakem formam yırtıldı gururum kırıldı diye maçı iptal etti ve Manisa 3-0 yenik sayıldı...Bu maçtada şimdi sahaya seyirci giriyor sivaslı oyuncular darp ediliyor ve maçı tekrar kararı veriliyor...İnanılır gibi değil...Türk furbolu bir an önce bu batalıktran kurtulmaı...Tıpkı italyanlar giibi...
|
federasyon bence adil bi karar verdi maç adamların hakkıydı biz masa başında kazanmaya calıştık..
|
yaw ne komik adamlarsınız spikeri dinle diyo ben o macta oalyın cıktığı tribündeydim cılgınlarda :) hamsi dediğiniz adamlar sizi yeniyordu :) daha yeni 1. lig yüzü görüyorsunuz :)toy toy konusmayın kalıbınızı bilin öyle konusun trabzonun kim olduğunu cümle alem bilir ya sivas :) baktınız macı yenemedik macın dısında diğer yollarla macı almak için binbir lad dediniz sonuc ne en güzeli tarafsız sahada taraftarsız mac tekrarı cok ta adil. . neyin hesabı bunlar yenilmiştiniz alın işte sizin için bi hak daha :)
|
yazıklar olsun tff korkak çııkkkkkkkkkkkkkkkkkkk artık trabzonun eteğinin altında....
|
[QUOTE=Turan 59;242104]BU HALUK ULUSOY DENEN ADMIN OTOBÜSLERİNE BİNEN SİVAS'LI,SİVAS'LI DEĞİLDİR.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Verdana"]SIVASTA Ulusoy sirketine Bilet Alan Trabzonsporlu olsun !!!!! ULUSOY sirketine AMBARGO !!!!!!!!!!!!!!!!!![/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=JaRu|e;242150]yaw ne komik adamlarsınız spikeri dinle diyo ben o macta oalyın cıktığı tribündeydim cılgınlarda :) hamsi dediğiniz adamlar sizi yeniyordu :) daha yeni 1. lig yüzü görüyorsunuz :)toy toy konusmayın kalıbınızı bilin öyle konusun trabzonun kim olduğunu cümle alem bilir ya sivas :) baktınız macı yenemedik macın dısında diğer yollarla macı almak için binbir lad dediniz sonuc ne en güzeli tarafsız sahada taraftarsız mac tekrarı cok ta adil. . neyin hesabı bunlar yenilmiştiniz alın işte sizin için bi hak daha :)[/QUOTE]
siteye uye olanların yarısı ts li ANLAYIN ARTIK NASIL BİR BUYUK OLDUĞUMUZU... OYLE HAYBİYEDEN 3 PUAN ALMAK YOK ... SİZ KİMLE DAS EDİYOSUNUZ... |
[QUOTE=JaRu|e;242150]yaw ne komik adamlarsınız spikeri dinle diyo ben o macta oalyın cıktığı tribündeydim cılgınlarda :) hamsi dediğiniz adamlar sizi yeniyordu :) daha yeni 1. lig yüzü görüyorsunuz :)toy toy konusmayın kalıbınızı bilin öyle konusun trabzonun kim olduğunu cümle alem bilir ya sivas :) baktınız macı yenemedik macın dısında diğer yollarla macı almak için binbir lad dediniz sonuc ne en güzeli tarafsız sahada taraftarsız mac tekrarı cok ta adil. . neyin hesabı bunlar yenilmiştiniz alın işte sizin için bi hak daha :)[/QUOTE]
SEN nedeioyon senin yuuznden siteden atildim adiiii siizn yuzunuzden goremedikkk ayrica kalibimiza bakiyoruzz hepinizi adam edecekk kadariz siz kimsiniz kraliniz gelsin |
''Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak sahada yaşananların karşılığı 5 maç seyircisiz oynama gibi ağır bir cezaya çarptırılmamız üzerine bir de 3 puanımızın verilmemesini, ayrıca Sivasspor maçının tarafsız bir sahada tekrar edilmesini adalet ve hakkaniyet ölçüleri içinde kulübümüze vurulmuş bir darbe olarak görmekteyiz.
Ayrıca kulübümüze yapılan bunca haksızlığın yanısıra bir de sayın başkanımız Nuri Albayrak, basın sözcümüz Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyemiz sayın Abdullah Başer'in hangi gerekçelerle disiplin kuruluna sevkedilmiş olduklarını da doğrusu merak ediyoruz. Tüm bu gerçekler ışığında Futbol Federasyonu'nun aldığı bu kararı kınıyor, sorumluları da vicdanlarıyla başbaşa bırakıyoruz.'' Bu kadar yüzsüzlüğe diyecek bir şey bulamıyorum. Adamlar ortalığı halen karıştırmaya devam ediyorlar. Yok maç bizim adımıza tescil edilmeliydi, tekrarına ne gerek var gibi açıklamalarla ne yapmaya çalışıyorlar? Canı yanan, hakkı yenen Sivassspor, Ağlayan Trabzonspor. |
[B]PLAST[/B]
ABI NE KDAR SIKIYORSUN SEN |
ben küfür etmiyorum gayet düzgün konusuyorum :)kralımızın gelmesine gerek yok sadece ersen martin yeterli :)kendinize cok güveniyorsanız çeneye değil futbola bakın. . gördüm işte 90 dk oyun oynandı bitirilecek mac hakem hatası yüzünden buralara kadar taşındı. .mac sonrası sahada yapamadığınızı diğer yollarla almaya calıstınız ama sonuc boş bence en adil karar bu :)
|
[QUOTE=Turan 59;242101]HAKSIZLIĞA KARŞI TAKIMI LİGDEN ÇEKELİM.[/QUOTE]
Çek kardeşim, paşa paşa ikinci ligde oynarsınız. |
ulan kırık kafalı hamsiler.sahaya giren son 50 sn.de siz gerizekalılar bide kendinizi haklı çıkarıyorsunuz.2. yarı öcümüzü alacaz ama bunn altında kalmayacaz. |
albina58
Sivasspor-3 Üyelik tarihi: 03.08.2005 Yaş: 34 Mesajlar: 423 Tecrübe Puanı: 125 --->: TFF'den açıklama -------------------------------------------------------------------------------- Futbol federasyonu=Bir yanında başkanı trabzonlu,diğer tarafta kulübün başkanı hükümetin adamı,başka bir unsur haluk ulusoy ile hükümetin kavgası,yaman bir çelişki,bu konu o kadar magazinleştiki,gözüken ise;Aynı siyasi sahnede olduğu gibi,bir yazarı mahkum ederek hükümetten''Bak elebaşını idam ettim bana bir ihale daha ver'' diyen medya patronu konumuna getiriliyor.Yani federasyon başkanı,arada SİVASSPOR'un haklarını yiyerek,trabzonspor başkanı aracılığı ile hükümete barış çubugu uzatacak gibi. Futbol her zaman,dilimde tüy biter gibi söylediğim bir temaşa oyunu olduğu halde şer odakları,bitmez tükenmez ihtirasları ile çıkar meselesi konumuna getiriyorlar. Burda asıl ders çıkarmamız gereken konu şudur.Siyasi ve çıkar meselesi konumuna getirilen bu ve benzeri konuları ki önümüzdeki süreçlerde yine karşımıza çıkacak,ülke genelinde birlik ve beraberliğimiz ile örgütlü bir şekilde durmamız gerekmektedir. Söylediğim öngörünün benim hemşerilerim arasınnda zor olduğunu bilerek ve düşünerek yine tekrarlıyorum,Hiçbir siyasi,etnik,görüş ayırtmaksızın birlikte hareket etmek,bu ve benzeri konularda daha fazla ses getiririz ve (haklı olduğumuz)çıkarlarımız konusunda,sonuca gidebiliriz. ----------------------------------------------------------------- Yukarıdaki yazımda bir hafta evvel bu konunun bu şekilde sonuçlanacağını tahmin etmiş fakat yazamamışdım. Dikkat çekmek istediğim konu,SİVAS ve SİVASLILAR olarak olarak hiçbir ortamda birlik ve beraberlik içinde olamamızdır. Niyemi ve niye sorularına birkaç yanıt: -Bir tarafta tek başına işini gücünü bırakarak tüm zamanını SİVASSPOR'a hizmet etmek için ayıran başkanımıza,sanayici,bürokrat ve başka kesimlerden destek gelmediği gibi bir sezon için 1000 adet bile kombine satamamız bu ilgisizliğimiz, -Kişisel çıkar meseleleri yüzünden veya yöresel hasetlere dayanan çekememezlik sonucunda birlikte hareket edemiyoruz,bir karar alamıyoruz,sonuca gidemiyoruz,kaldığı yukarıda yazdığım desteğin olmamasından dolayı başkanımız yola çıkdığında arkasında kimseyi görememesi. -Sadece istanbulda 700 kadar derneğimiz olduğu halde,iki derneğimiz bir araya gelerek bir proje üretemiyor.(Örneğin ist. dahilindeki kürt dernekleri biraraya gelerek proje hazırlıyorlar ve İ.B.Ş belediye ve valilikte bulunan AB'nin bütçesiyle ayrılan ödenekden milyon dolara varan paraları alıyorlar.) Daha yazılacak onca neden ve konu varken anlatıp zaman kaybetmeye ve dilimizi yormaya gerek,bundan sonraya bakalım ve TÜRK'ÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSDU YOK atasözümüzden yola çıkarak,her ortamda 8 milyona yakın bir kitleyiz söylemlerini bir kenara bırakarak,bundan sonrası için üst düzeyde BİRLİK ve BERABERLİKLER konusunda çözümler üretmemiz gerekdir. |
macın bitimine sahaya atlandı fakat onun cezasını fazlasıyla aldığımızı sanıyorum 5 mac taraftarsız 31 bin ytl para cezası daha ne konusuyorsunz bide macı sizemi vereceklerdi ne konusuyorsunuz burada. . .
|
[COLOR="Blue"]açıklanan karardan bizde nerde olursa olsun aslanlar gibi oynamaya varız [/COLOR]
|
[QUOTE=futbolmania;242171]Çek kardeşim, paşa paşa ikinci ligde oynarsınız.[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Black"]Dünyaya Bizi Rezil Ettiginiz yetmiyormus gibi hala borazan gibi ötüyorsunuz rezil olduk bir Avuc Rumlari yenemediler AMAGUSTA fatihleri O takimi Bu sezon Uefa Kupasinda tek istegim bize düsmesi Trabzonun Grurunu ve Türkiyenin imajini Ancak yigido temizler.....[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=JaRu|e;242183]macın bitimine sahaya atlandı fakat onun cezasını fazlasıyla aldığımızı sanıyorum 5 mac taraftarsız 31 bin ytl para cezası daha ne konusuyorsunz bide macı sizemi vereceklerdi ne konusuyorsunuz burada. . .[/QUOTE]
olay sizin sahada çıkıyo bizim oyuncular ceza görüyo 250.000 ytl ceza kesiliyor. ve sen hala 31.000 ytl nin lafını yapıyon. harbi hamsi kafalısın 31.000 ytl yi 250.000 ytl den fazla görüyon. |
[QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA;242186][COLOR="Blue"]açıklanan karardan bizde nerde olursa olsun aslanlar gibi oynamaya varız [/COLOR][/QUOTE]
VALLA BİZİKİLERDE ARTIK SÖZ VERİP YENSİZLER ŞUNLARI |
yazıklar olsun bu fedarasyona bu trabzondan ne kadar korkuyolar.sivassiporun bu maçı bileğinin gücüyle alacağından adım gibi eminim ve bu maça sivassiporun siyah bir formayla çıkmasını istiyorum.başarılar
|
ya böyle bi saçmalık olamaz federasyon ne olduğunu gösterdi...ULUSOY İSTİFA!!!
|
ben bu maçın tekrarlanmasından şu kokuyu aldım:federasyon leş gibi hamsi kokuyor.
not:balık mevsimi başlamadan balıklar kokmuş.başta hamsi:mad::mad::mad::mad::mad: |
YA ADMINATÖR ARKADASIM NEDEN YAZIMI SILIYORSUNUZ ALLAH ASKINA?? kufurmu ediyorumda..adamlar bizle dalga gecerek alay ederek konusuyorlar yorum yapmamiz engleleniyor..rica ediyorum sorun ne
|
--->: MAÇ TEKRAR OYNANACAK
lütfennn sivaslılarr olarakk artıkk uyanalımm sivaslıı çok büyük bir güç demek tirr ama kimse bunun farkında bile degil ya
|
KIMSE BU JARULEMIDIR NEDIR TRABZONUN KISKIRTICI TARAFTARIN YAZILARINI GÖRMUYOR:ATIN ÖYLEYSE BU BASIT KISIYIDE MILLETI GERMESINN SABAHTAN BERI YAZIYORR ADALETSE HERKESE ADALET
|
BU MAÇIN BEYLERBEYİ FUTBOL FEDERASYONU BAHÇESİNDE OYNANMASINI İSTİYORUM.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:42. |