![]() |
--->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
babam googleye sivasspor yazıodu bende baktım sevdim siteyi üye oldum
|
kimseye gerek yok ...
herkes doğru yolu kendisi bulur :) |
[B]Sitemize kimin sayesinde üye oldunuz ? Üye olan herkez katılmalı.[/B]
|
sinan sakin kardesim sayesinde ona cok tesekkurlerimi sunuyorum zaten beraber sivasspora gidiyorduk ama kader ayirdi bizi ben su an fransadayim
|
buraks58 adlı tipik bi sivaslı arkadaşım sayesind eüye oldum ..saadet zinciri orda başladı
|
-->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
Kimsenin sayesinde siteye üye olmadim. O zamanlari Sivasspor ikinci ligdeydi ve cikmaya oynuyordu, o yüzden baya bi ilgileniyordum. Internete girdigimdede [url]www.sivasspor.com[/url] yaziyordum. Baktimki bu site cikti :D Sonra tabi üyelik felan derken bu günlerimize geldik
|
ben Lisedeyken okuLun ßiLqisayarLarını KurcaLAyıp açıLış sayfasını [url]www.sivasspor.com[/url] yaptım:D Müdür ßütün SivasLıLarı çıkarıp "kim yaptı Lan bunu" dedi:D bende erkek gibi Çıktım "ben yaptım hocam" dedim.Allah'tan kızmadı:D:Diyi rekLam yaptım yani:D:D:D Siteye'de KaragümrükSpor-Sivasspor maçında ßi afiş qörmüştüm ondan sonra üye oLdum:):)
|
eskiden siteye ziyaretçilerde girebiliyor herşeyden yararlanabiliyordu siteye girmiştim üye olamamıştım chatte rüştü elmas la konuşurken o üye yapmıştı...ama kendi yollarımla buldumö siteyi;)
|
[B]Bana kimse tavsiye etmedi ben tam tersine arkadaslarimi akrabalarimi bu siteye tesvik ettim...
Fakat sitemizde gecmis senelere oranla katilim azaliyor...[/B] |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]bende orta okuldayken bır arkadasım gırıyodu bu ne dedım yanlıslıkla uye oldum dahada cıkamıyom allah kahretsın sevıyoruz bu sıteyı[/COLOR][/B]
|
[B]Herkezin birbirinden güzel bir olayları bulunmakta...Nede güzel sizler olmasaydınız bu sitenin hali ne olurdu ? [/B]
|
sivassporu takipederken rasgele üye oldum iyikide olmuşum.
|
[B]Siteye üye olalı neredeseyse 1 Sene 4 Ay oldu.Bu siteye üye olmama yardımcı olan Sayın büyüğüm [url=http://www.sivasspor.com/forum/member.php?u=9648]ErdalGüler[/url] abimize teşekkür ediyorum.[/B]
|
akif abi soylemisti bende yok dedim ama 6 ay sonra oldum o suan askerde
AMİGO AKİF ABİ |
AKİF ABİ SOYLEMİSTİ BENDE OLMADIM AMA 6 AY SONRA OLDUM
O SUANDA ASKERDE AMİGO AKİF |
ben kendim buldum bu siteyi ve üye oldum
|
-->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
tesadüfen bu siteye girdim, hemen üye oldum, pisman degilim ve cok mutluyum.
|
Cevap: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
ben bu siteye çok değerli bir abimin desteğiyle üye oldum.ve de üye olmaklada çok iyi yaptım allah rzı olsun o değerli abimden.
|
[B]Siteye üye olalı neredeseyse 1 Sene 4 Ay oldu.Bu siteye üye olmama yardımcı olan Sayın büyüğüm ErdalGüler abimize teşekkür ediyorum.[/B]
|
bi akrabamızın sayesınde sivasliboy
|
[B]sivas tuningdeki Şenol usta sayesinde üye oldum vede iyikide olmuşum aranızda olmaktan onur ve gurur duyuyorum.SELAM OLSUN TÜM SİTE AİLESİNE..[/B]
|
[B]Herkezin birbirinden güzel bir olayları bulunmakta...Nede güzel sizler olmasaydınız bu sitenin hali ne olurdu ? [/B]
|
sivasspor kelimesini tesadüfen yazdım bu site çıktı karşıma üye oldum.siteyi oluşturanlara teşekkür ederim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:30. |